Oscar Benton - "Diferent Dreams" http://www.youtube.com/watch?v=zULNHV8nOfQ
Nu-l asculta, nu te ajuta, dar mi se pare ca vi se potriveste asa de bine.
Cauta o relatie de prietenie, inainte de toate, si apoi de iubire. Intr-un cuplu se uita prea adesea de comunicare, intelegere, incredere, si se crede ca iubirea le rezolva pe toate. Dar daca nu exista celelalte 3 si iubirea ajunge sa se stinga.
Iesi cu baiatul asta, vezi insa cum evolueaza lucrurile, nu construi ceva pe nisip.
Mariana sincer trebuie sa il uiti pe fostul e din trecut fa-ti viitorul pana la urma nu poti suferi toata viata dupa un fraier numai fraieri nu stiu cum sa se poarte cu o fata poate ca deja era cu alta sau ii era rusine sa iti zica ca nu te mai iubeste asculta-ma nu te mai gandi la el iti faci rau singura
Pai din ce ai spus am inteles ca, cu fostul nu vrei sa mai fii.Asa ca incearca sa ii spui ca vrei sa fiti doar amici si incearca sa te apropii de celalalt baiat. Poate asa iti va fi mai bine si vrei fi fericita.Mult succes :*
Incearca sa nu te mai gandesti la el si sa iti continui viitorul cu baiatul cu care esti acum. Un baiat care nu stie sa vorbeasca cu o fata inseamna ca are alte instincte asupra ei. Lasa-l in pace. Uita de el. Sterge toate amintirile cu el si nu te mai gandi la voi 2.
fundita?
Dezlipeste-te de trecut, e ca o greutate care te trage la fund.Plangi,dezintoxica-te,uita-l.Noua ta viata incepe azi.Nu te mai uita in urma,uita-te in fata,viitorul tau depinde numai de tine.O relatie care te-a ranit are un singur leac:o alta relatie.
Esti norocoasa ca deja poti avea o alta relatie, te ajuta mult, o sa vezi cat de repede iti vei reveni.Foloseste-ti mintea, nu numai inima si ajuta-te singura.Viata e tare frumoasa, depinde numai de tine s-o faci asa!
Mult noroc!