Reacționezi astfel deoarece și tu, probabil, ai trecut prin asta cândva, așa-i?
Eu am nevoie de un sfat de la o persoană matură, nu am nevoie de jigniri și nici să fiu judecată.
Dacă vei fi ș tu vreodată în situația asta, vei vedea atunci cum e atunci când toți te disprețuiesc doar pentru simplul fapt că ai fost o copilă naivă pentru că te-ai lăsat manipulată de un ticălos ce ți-a promis marea cu sarea dar care, într-un final, el nu a făcut decât să-ți distrugă reputația și să te transforme în cârpa lui. Dumnezeu vede tot iar mai devreme sau mai târziu i se va întoarce pentru că s-a jucat cu mintea unei adolescente neprihănite.
Noi suntem oameni inzestrati cu ratiune. Putem rade foarte simplu si usor de tine si de cei ca tine si sa va aratam cu degetul, dat fiind faptul ca ai avut liber arbitru. Daca nu stii sa gandesti, lasa-ne pe noi in pace sa radem de voi.
Deci te-ai prostituat pe bani!
Din pacate, nu poti face nimic, da-i inainte, macar faci un ban cinstit!
Daca nu esti troll, ai fost folositã prietenul tãu sa inteles de fapt cu celalalt, poate a avut omul datorii alte chestii sau asa a vrut, Oricum nu sunt prieteni a fost doar o afacere, altfel ai dat de cel mai tãntãlãu baiat.
Oricum ai grija la faze din astea, poate fi periculos cu ce baieti te inhaiti.
E trolaj maxim aici. Cunosc un troll, dacă răspunde sau nu la dialog.
Cred că e aceeași persoană în spatele a atâtor useri care pun întrebări sau povestesc ceva, dar pur și simplu nu mai răspund după aceea.
Felicitari, ai facut pe prostituata, asta daca nu este o postare la caterinca?
Nu cred că nu mai îți mai răspunde din cauza la aia 100 de lei. Puțin cam logic că nu a vrut ceva serios cu tine. Poate ești însărcinată, sau poate ai avut norocul sa nu fi in perioada fertilă... Dacă au trecut 2 săptămâni de atunci, fă-ți un test de sarcină.
Și pe viitor. nu mai fi așa naivă
Te-a folosit pe post de sex,atat.A vrut sa te puna la incercare atunci cand te-a intrebat daca vrei sa faci sex si cu prietenul lui,iar tu, ca o nebuna, ai acceptat, ceea ce te-ai injosit maximum in fata lui, nu mai zic ca faza cu banii l-a convins intotalitate.Nu mai face chestii de genu' niciodata.Lasa-te cautata,nu cauta.
P.S Si eu sunt saraca, n-am bani nici de trecut strada, dar stiu ca pot fi la inaltime si fara bani, nu trebuie sa accept josniciile altora ca sa imi pot cumpara ceva.Pur si simplu astept, astept sa imi produc singura banii si sa le dovedesc ca am ajuns acolo unde trebuie si fara banii lor