anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor, ma confrunt cu o mare problema am 26 de ani si nu am avut niciodata o prietena, din cauza aspectului fizic care lasa de dorit.Desi umblu mereu cu haine curate, folosesc un parfum fin si elegant nu reusesc sa starnesc interesul persoanelor de sex feminim.Am incercat de nenumarate ori, fie pe Facebook sau in viata reala sa abordez diferite fete cu speranta ca voi reusi sa am o relatie stabila, nu caut aventuri insa toate mi-au zis nu.Nu stiu ce sa mai fac,problema asta ma afecteaza pe zi ce trece, sinuciderea poate sa fie o solutie pentru mine, pentru ca in felul asta nu prea mai am de ce sa traiesc.Am si nenumarate probleme pe cap care imi fac viata un chin practic eu nu traiesc ci ma chinuiesc in aceasta viata.Ce rost are sa o duc asa? Va rog eu daca ma puteti ajuta cu un sfat, ceva vreau raspunsuri serioase si mature.Multumesc

Răspuns Câştigător
| PepsiGirl a răspuns:

Uite pe mine nu ma atrage doar fizicul! Mi-a plăcut de un băiat care era super frumos dar după ce am stat de vorba cu el și am aflat cum este de fapt un increzut l-am uitat! Dacă fetele nu văd in tine ca ești un băiat sensibil și bun, nu te merita!

39 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Ai tu atâta curaj,încât să te sinucizi? Eu nu cred...
Probleme are toată lumea,mai mici sau mai mari,important e să lași totul în urmă și să mergi mai departe.
Cum? Să faci o artă din orice lucru.Și, ca orice operă de artă, trebuie să existe o calitate desăvârșită. Doar gândește-te la asta înainte să ai gânduri negre și spune-mi dacă tot mai vrei să te sinucizi.
Crede-mă, ai prea multe lucruri frumoase de pierdut.
Eu cred că trebuie să lucrezi la stima de sine.Un bărbat cu atitudine atrage.
Femeile vor bărbați care să ofere confort și încredere.Și când spun confort, nu mă refer financiar.Mă refer la acel moment în care să te simți în largul tău.Ai prea multe complexe, scapă de ele. Dacă ești împăcat tu cu tine, atunci te plac și cei din jurul tău.
Sunt multe lucruri de spus aici.

| RAY a răspuns (pentru FataCuChitaraMunților):

Femeile vor bărbați care să ofere confort și încredere
degeaba isi ofera confort, incredere cand te degusta fizicul lui

| RAY a răspuns:

Vad ca ai primit multe sperante false,gen cica fizicul nu conteaza =fetele nu vad ma nu vad fetele vad sufletele baietilor, fetele astea in prezent au devenit detectoare de pananormal,vad fantome in jurul lor,este foarte bine ca ai ajuns la concluzia asta,da man conteaza aspectul fizic,si pe mine ma degusta un barbat urat care sunt barbat da o femeie, ne plac oamenii frumosi, prima impresie este aspectul fizic nu sufletul tau, nu sta in casa fugi la prima sala de sport si baga culturism, cardio si vezi de una care arata ca tine, vezi de cariera de banii de un loc de munca

| Freya1 a răspuns:

Hai sa iti spun ceva.Cunosc si eu un baiat care a avut aceias problema cu a ta incercat si el sa se imprieteneasca cu o fata care si-a si batut joc de el si norocul lui cel mai mare ca sa nu mai zica nimeni ca nu exista destin. Dupa acea intamplare urata fata de care s-a indragostit el in copilarie (o frumusete) s-a bagat in seama cu el pe Facebook si din vorba in vorba a prins fata drag de el au vorbit pe internet fara sa se intalneasca a fost sincer si i-a cerut sfaturi de cum ar putea el sa faca sa arate bine sau sa se imbrace mai bine ea la facut frumos si el a iubito pe ea neconditionat acum au 4 ani de relatie si restul isi baga unghia in gat...s-au mutat impreuna si vor sa faca o familie

| SG1995 a răspuns:

Draga si eu sunt taman in aceeasi oala, chestiunea nu e grava... poate e gresit modul in care abordezi femeiile, cat despre aspectul facial, daca e o problema consulta un dermatolog, fa-ti o schimbare de stil care sa te si avantaje si care sa fie sa tipic pentru tine...ideea e ca o schimbare de tactica e bine venita, dar nu incerca sa fii cine nu esti.

| WaterDrop a răspuns (pentru SG1995):

Invers, Seby, invers. Nu fi tu insuti, pentru ca acest lucru te-a adus in situatia de fata happy. Schimbarile si jocul teatral sunt mereu binevenite pana ce ai o relatie stabila iar ea va fi capabila sa-ti iubeasca si restul defectelor. Daca am fi toti asa cum suntem, cuplurile ar fi o raritate, lul.Gandeste`te doar ca ele nu sunt cine spun ca sunt prin simplul fapt ca folosesc machiaj, iar a doua zi ai parte de surprize.

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Ce tatica man cand fata aia cand te vede fuge de tine

| SG1995 a răspuns (pentru WaterDrop):

Taman de'asta apar atatea divorturi, ca multi joaca teatru si sunt ipocriti. Un om am are defecte si calitati, cand te prefaci altcineva nu iti ascunzi defectele, ci arati doar false calitati, in iar astea sunt aburi si fum o persoane te iubeste pentru calitatile reale nu pentru cele false, iar in timp invata sa tolereze si defectele daca acestea nu afecteaza relatia. Daca de exemplu pretinzi ca esti expert intr-in domeniu nu iti maschezi un defect, doar creezi o calitate, dar tu ca persoana ai multe abilitati adevarate pentru care poti fi apreciat.

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Ray draga nu cred ca tipul e chiar hidos, de ce sa fuga de el?

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Intrebarea e pusa la misto man, nu vezi ca si pepsi a recunoscut ca glumea, fizicul conteaza, mai jos cica scrie ca nu i pasa de ce sfaturi i am dat, copii care inventeaza intrebarii

| Bogdan26E a răspuns (pentru RAY):

Intrebarea este cat se poate de serioasa nu am pus.o la misto insa tu vad ca ai un mode de a vedea lucrurile eronat, invata sa oferi sfaturi pertinente si sa nu imparti oamenii intre urati si frumosi, frumusetea e relativa frate si la urma urmei tot un schelet ajungi si tu ca mine iti garantez, inteligenta face totul insa tu duci lipsa de ea

| RAY a răspuns (pentru Bogdan26E):

Nu eu i impart,i imparte fetele,pentru ele exista barbati frumosi,draguti,urati, inteligenta omule nu atrage pe nimeni,nu o sa fi tu atras de inteligenta unei urate in veci,nu ma lua cu basme gen frumustea e relativa,un om frumos e frumos,un om urat e urat,un om urat da dovada de gene proaste,slabe adica natura nu il doreste,asta e adevarul, sa fiu direct cu tine asta e adevarul, cand fetele nu te doresc e semn ca natura nu te doreste, de asta exista complexati si frustrati pentru ca acesti indivizi prezinta gene proaste care ar strica specia umana daca se reproduc, de ce nu stai tu cu una urata daca spui ca fizicul nu conteaza

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Indivizi cu gene bune frumustea e relativa a? acesti tipi sunt hot sunt si pentru mine, lasa-ma cu vrajeli
http://scms.machteamsoft.ro/......i-bani.jpg

http://tamtamuri.ro/......00x330.jpg

http://www.agentiadepresamondena.com/......sexy15.jpg
https://www.divahair.ro/....../yilvh.jpg

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Principalele criterii de alegere includ:
Indicatorii genetici, ceea ce noi numim „gene bune", „bun simț", „urmași sănătoși"
Trăsături estetice sau „bun gust", „apariție sexy" [5]
Asta e selectia sexuala umana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te sinucide, sunt altii cu probleme mai mari ca tine si totusi sunt suficient se curajosi cat sa n-o faca.Ai sa gasesti pana la urma o fata. Partea cu aspectul ar putea fi putin imbunatatita...cred.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Încearcă să îți găsești o ocupație, să faci ceva ce îți face ție plăcere că să îți mai sară acul de la chestia asta.Probabil că nu ai găsit fata potrivită încă. Ieși cu prietenii în oraș sau implică-te- în ceva activități ca să ai ocazia să cunoști mai multe fete.În orice caz poate o s-o întâlnești atunci când te aștepți mai puțin.Îmi cam dau seama că nu e așa plăcut să ai 26 de ani și să nu fi ținut niciodată o fată de mână. Încearcă să faci ce ți-am zis și poate cine știe.Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate părea dur dar Ray are dreptate.Ca şi idee principală, dacă eşti urât/ă în draci ori găseşti pe cineva de "teapa ta" ori rămâi singur/ă pentru că sunt şanse să nu se uite nici tata mare după tine.În special dacă la "condiția" ta mai ai îndrăzneala să emiți şi pretenții.
Sorry, pal, but that's the ugly truth.

| alin131 a răspuns:

Perechea ta este undeva in lumea asta. O sa o gasesti, rabdare sa ai.

Nu te mai grabi...

Asa a lasat Dumnezeu pe pamant, barbat si femeie. O sa o gasesti.

| Otto19 a răspuns:

Omule singura problema la tine e ca nu ai stiut cum sa vorbesti cu ele, fi mai arogant nu cere sfaturi de la prieteni, fi distractiv dar cu limita, arata-i ca esti ce vede ea in filme, o femeie te vede ca tatal copiilor lor fi si amuzant dar si serios, fi in felul tau, nu te lua dupa unu si altul toti vor sa te traga in jos, cauta o vecina ceva, vorbeste cu ea, nu le spune ca esti virgin si chestii de genu, nu le povesti despre viata ta astea le plictisesc, fi o carte inchisa si te deschizi fila cu fila, gandeste ca un barbat alfa, fi o fiara in pat cu ea si in rest baiatu cuminte dar care stie sa isi impuna punctul si sa stii de la mine prieteni nu vor ca sa fi mai presus ca ei, hai ca ti am dat destul esti baiat mare te descurci

| RAY a răspuns (pentru Otto19):

Problema e ca cand el vorbeste cu o fata si aia cand il vede o degusta fizic

| PepsiGirl a răspuns:

Eu zic sa te gândești ca dacă fetele nu văd cum ești tu pe interior atunci nu te merita!

| RAY a răspuns (pentru PepsiGirl):

Care fata vede sufletul? care baiat? vedem fizicul ala ne atrage sau ne respinge

Pepisigril fi serios acel baiat era din telenovela nu ai vorbit cu el, nu o sa stai tu cu unu care te degusta fizic, sensibil si bun? tu vrei o fata sau un iubit?

Ai luat fundita felicitari, acum nu vrei sa faci cunostinta cu el? hai ca sunt curios ce spui dupa ce il vezi

| PepsiGirl a răspuns (pentru RAY):

Uite ai dreptate nu exista! Am vrut doar sa îți explic ca nu conteaza doar aspectul fizic și ci cel interior!

Logic ca nu exista, daca exista erai topita dupa el si treceai peste defectele lui de carcater, acum hai si fa cunostinta cu acest baiat, poate va combinati in basme acolo unde nu conteaza cum arati

Cred ca esti cam frustrata baby, raspunsurile tale date aici sunt cam nefelositoare nu ma ajuta cu nimic asa ca nu te mai chinui sa scrii!

Nu ma intereseaza persoana ta, pepsigril tocmai mi-a dat nr ei si vorbim asa ca pa

Mult succes frumosule laughing)

| PepsiGirl a răspuns (pentru RAY):

Uite pe mine nu ma atrage doar fizicul! Mi-a plăcut de un băiat care era super frumos dar după ce am stat de vorba cu el și am aflat cum este de fapt un increzut l-am uitat! Dacă fetele nu văd in tine ca ești un băiat sensibil și bun, nu te merita!

| Alexandru567 a răspuns:

Deci, iei firul de la mouse/tastatura, il legi de bec/veioza, ce ai tu, te urci pe un scaun, pui celalalt capat la gat, si sari

| dana1991 a răspuns:

Tu spui ca esti "disperat",ca vrei sa ai pe cineva, intrebarea este la ce fel de fete ai incercat? daca tu incerci la fete care nu sunt de nasul tau asta se intampla.
De obicei cei care sunt vai de steaua lor au pretentii:sa fie frumoasa, desteapta, cu servici, nu-mi spune tu mie ca ai incercat cu una de nivelul tau, sa fim seriosi toti am vrea o/un femeie/barbat frumoasa/frumos.
Nu cred ca esti realist in ceea ce te priveste si din aceasta cauza nu iti gasesti.Sunt femei de toate felurile dar majoritatea barbatii vor femeia model si asta cred ca e de fapt "problema"

| RAY a răspuns (pentru dana1991):

Dana ai mare dreptate,dar el crede ca voi vedeti sufletul din el,culmea e ca el nu vede sufletul din voi, adica nu ar sta cu o urata nu vrea unu hot, fotomodel, ipocrizie masculina la maxim, nu credeam ca barbati sunt asa ipocriti da uni nu au limita de ipocrizie sincer

Nu am specificat ca nu as sta cu o urata, faci niste afirmatii nefondate in primul rand sunt multi oameni care nu au un aspect tocmai placut dar prin inteligenta lor au reusit sa schimbe lumea si aici iti dau un exemplu : este vorba despre celebrul fizician Stephen Hawking.care a contribuit foarte mult la unele teorii care ne ajuta sa intelegem universul si legile naturii mai bine, ti-am dat un mic exemplu mai am si altele insa nu e cazul sa le zic ma limitez la unul.Frumos sau urat toti avem dreptul de a trai si a iubi asa cum se cuvine.Azi ești frumos, mâine ești urât. Viața după ce că e scurtă mai e și imprevizibilă. Accidente se pot întâmpla oricând. Shit may hit the fan.La ce-ți folosește frumusețea dacă ești bolnav, sau dacă ești orb și nu te poți vedea? La ce-ți folosește frumusețea ei dacă-ți aduce griji și insecuritate? Ceilalți băieți o văd la fel de frumoasă ca tine.Sunt de părere că cel mai mult contează să simți că cineva te iubește cu adevărat și necondiționat fără să intre în ecuație elementul "frumusețe". Cel mai frumos lucru pe pământ mi se pare să îmbătrânești lângă cea care te iubește și-ți dă siguranța că va fi lângă tine no matter what

Nu e adevarat asa, rar vad barbati urati, barbati romanii arata bine,ca genetica poporul roman sta bine, fetele fiind frumoase iar barbati fac sala, se întrețin, rar vad un gras sau unu care nu e la moda, ce exemple dai omule nici ala nu e popular printre fete/femei.eu isi vorbesc de atractia fizica, un om frumos e frumos si azi, maine, poimaine, daca esti un geniu de ce nu fug fetele dupa tine? de ce tocilari nu sunt baieti populari? daca esti frumos la batranete nu vei arata ca un om urat care e urat inca din tinerete, pana la urma de ce ai pus intrebarea?
Buna tuturor, ma confrunt cu o mare problema am 26 de ani si nu am avut niciodata o prietena, din cauza aspectului fizic care lasa de dorit
iar acum imi spui ca esti gigolo si ca ai cate vrei tu ca toate sunt atrase de tine, pai tu vrei sfaturi sau nu ai ce face? fata asta pepsi a fost sincera ea nu a fost refuzat un baiat frumos indiferent de ce carcater avea acel baiat, inteligenta, personalitatea nu pot determina o atractie, atractia e involuntara, daca tu te consideri perfect de ce ai pus intrebarea?

Stephen Hawking a fost un savant, ce legatura are atractia fizica cu acest om? iar ca aspect fizic nu este urat, nici einstein, freud nu au fost nici darwin, din contra darwin era un barbat frumos

Iubirea nu poate aparea in lipsa unei atracti fizice, de asta exista zona prieteniei

Fiecare vedem frumosul diferit ce tie ti se pare frumos mie poate nu mi se pare.Esti foarte arogant ti.as recomanda sa iti revizuieste comportamentul inainte de a posta aici!

Repet inca o data de ce ai pus intrebarea? daca tu spui ca fizicul nu conteaza de ce nu ai avut iubita? daca fiecare vede diferit frumosul de ce exista fete populare si baieti populari?

Arogant? sunt o persoana sincera si serioasa,dar vad ca imi pierd timpul aiurea,nu va inteleg ce ce puneti intrebari de astea ca apoi sa spuneti ca fizicul nu conteaza,prima oara spui nu am avut iubita din cauza aspectului fizic apoi spui fizicul nu conteaza,frumustea e relativa deci sunt frumos pentru multe fete, apoi spui pai nu vreau o fata urata dar inteligenta,personalitatea atrage,fetele nu se uita la fizic,cine sa va inteleaga sincer,cand te-am trimis la sala ai ras de mine,ti am dat sfaturi foarte bune,fiecare care le-a urmat a avut iubita nu a mai pus intrebari de astea pe TPU,adica baieti vor fete frumoase dar ei sunt urati cool, tu nu intelegi ca atractia fizica o determina doar fzicul atat, prima impresie este aspectul fizic, un om frumos e popular si mai bine vazut, inclusiv aici pe site pune o poza cu un baiat frumos vs un baiat urat vezi diferenta