Ce frumos
Eu zic ca te inteleg cat de cat.
As zice de o situatie asemanatoare ca a ta dar nu detaliez mai mult de atat. Nu are de ce sa-ti fie teama. Totul va fi ok pentru ca asa si trebuie sa fie. E foarte frumos din partea lui ca vine tocmai din Giurgiu pana la tine ca sa te vada, sa va intalniti si mai ales avand o relatie in care unele chestii sunt permise, sa va simtiti minunat impreuna chiar daca asta e pentru putin timp. Atata timp cat va intelegeti, va cunoasteti, totul e bine intre voi nu are de ce sa-ti fie teama ca doar din cauza unor mici chestiute (zic de faptul ca esti mai timida si partea cu sarutatul) ei bine nu are de ce sa-ti fie teama ca doar din cauza lucrurilor astora nu o sa mearga totul cum trebuie sa mearga de fapt. Nu esti doar tu singura. Mai e si el. Si asta te ajuta mult nu o sa faci tu toate chestiile deci nu ai cum sa te simti aiurea sau mai stiu eu cum.
Totul va fi ok stai linistita.
Sa va distrati si profitati de putinul timp pe care il veti petrece impreuna.
Pai nu are de ce sa-ti fie teama. Toti am trecut prin asta si nu ai de ce sa iti faci griji.Fi tu insati si totul se va rezolva.Totul vine de la sine. Inteleg ca esti timida. La prima intalnire fi spontana si nu incerca sa te dai drept alta persoana cand tu nu esti.Iti urez succes. Fundita?
Nimeni na jtiut sa se sarute la primul sarut, o sa vina de la sine, incepeti cu ceva mai simplu doar atingerea buzelor, apoi veti merge mai departe la french kiss, o sa vezi ca va veni de la sine si o sati placaBafta:*
Stai linistita trebuie doar sa vorbesti cu el despre asta si totul o sa vina de la sine.
Este lar ca traiesti traiesti o fantezie pai nu cont ca nu stii sa saruti totul vine de la sine crede-ma pe cuvant o sa te destinzi si daca u chair zici a e de nota 100 pai prezinta'l si parintilor mult succes
Ete coincidenta si eu sunt din Giurgiu
Deci mamiiii fii tu, nu lasa emotiile sa te invaluie.cat despre sarut pe moment o sa vezi ca o sa stii, lasa`te dusa de val[la sarut ma refer]
Iubiti`va moOoOoOlt
De 2 ani esti cu el pe mess is prin telefon?:O:O:O
si nu v-ati vazut decat la mare atat?:O)
Stii eu tot am trecut prin asta deci asa incearca sa vorbesti cu el despre o tema care o sa va placa la mbii(ex: despre voi
Ce relatie ati avut mai? Relatie d-asta asa, pe mess? 2 ani?
Tipul se distra in tot timpul asta si tu stateai acasa indragostita. Frumos
Sigur vine la tine? Sau asta le spune tuturor?
In fine. lasa, nu te alarma. Te descurci tu
E o poveste de dragoste ceea ce ne povestesti. las-o sa curga de la sine sa se confirme sau nu