O căsnicie fericită nu întreabă de trecut, nu o interesează trupul, nu o interesează compatibilitatea.
O căsnicie fericită este cea în care iubirea este sinceră, bazată pe respect, bun simț și încredere. Este bazată pe iubirea sufletului și a inimii.
N-am habar de cati ar putea sa aiba ca s-o accept, e normal sa aiba relatii inaintea mea si sa experimenteze, dar nici confortabil nu m-as simti sa stiu ca a practicat prostitutia sau mai practica pe sustache. Eu oricum din bun simt nu intreb daca e virgina sau nu, cati a avut, conteaza sa ne intelegem, pe aia ma axez de fel, nu pot da un raspuns asa la rece concret, tine de mai multe aspecte o casatorie, nu doar de trecut, ci si de prezentul dintre 2 persoane care sa duca la un viitor frumos.
Parerea mea e ok fata de partenerii multipli la o femeie, nu conteaza cate parteneri a avut inaintea mea, poate sa aiba si cand e cu mine daca cu mine se poarta f okey, asta e.
Eu nu consider ca femeia e nasoala daca are mai multi, are dreptul si ea la diversitate ca si barbatul.
Pe mine nu m-a intrebat nici un fost câți am avut înaintea lui. Dacă ma întreba mi s ar fi părut ca ori e doar curios ori e prost dacă ma întreba cu scopul de a ma judeca. Nu contează câți ai avut contează cum ești tu ca femeie ca om, dacă te faci respectata de cei din jur nu o sa te judece nimeni după aspectul asta, dacă tu ești serioasa ce contează? Poate sa fie și virgina dacă are comportament de ușuratica tot nu e bine. Deci important e cum te înțelegi cu partenerul iar dacă e unul de judeca lucrurile astea înseamnă că nu e un bărbat educat. Nici la băieți nu da bine sa se afle ca e un curvar, fetele ajung sa l evite fiindcă asta rezulta ca e un om instabil ce nu poate sa se îndrăgostească cu adevărat și tot cauta mereu alta
5 parteneri inaintea mea e prea mult. Unul ar fi ideal. Maxim 2 sau 3 as accepta. Intr-o viata are dreptul sa aiba 2 sau 3. Insa majoritatea au pana la varstra de 30-40 ani minim 2-3 parteneri. Unele ii schimba la un interval de cateva luni. Cred ca nu exagerez ca ajung chiar la 8-10 parteneri chiar.
"Despre barbati nu vorbim pentru ca indiferent de lupta pentru egalitate intre sexe, femeia tot c%@$a e, iar barbatul cu cat are mai multe, cu atat e mai mascul" - îmi place sarcasmul tau, nu te sfii sa zici ce înseamnă un bărbat pentru tine.
Și eu în pun multe întrebări, nu are rost sa -ti bați capul cu astfel de chestii, cine te place cu adevărat poți să-i spui că ai avut și 100 de parteneri înainte.
Pentru mine contează dacă mă înțeleg bine cu tipa, și dacă îmi spune adevărul și are încredere în mine că nu o s-o judec.
Mai bine e sinceră de la început și își dă seama că nu a făcut bine ce a făcut și acum vrea ceva serios cu mine, nu am nici o problema in a o judeca, ce mă enervează e că unele fete mint numai sa nu para că sunt c4rve, că nu au avut aventuri și altele dar se vede pe caracterul și atitudinea lor că au mai făcut așa ceva înainte, mă interesează să fie vulnerabilă cu mine și aia e, poate sa fi jucat și in filme pentru adulți dacă îmi place de tipa și are bun simt.
Oricum daca o tipa îmi zice că s-a culcat cu vreo 5 eu asum că au fost mai mulți(pentru că oricum majoritatea ii numără pe aia care au fost într-o relație, dar aventurile nu le baga la numărătoare), prea puține tipe le cred când e vorba de subiectul asta și nu are rost sa pun asemenea întrebări.
Dar daca nu a avut nicio aventura, dar totusi a avut 10 parteneri pana la varsta de 25 de ani, dar acei parteneri provin doar din relatii nefericite, iar ea nu a avut nicio vina ca baietii se tot desparteau de ea sau pur si simplu era nefericita cu respectivul? A zis o fata mai jos in comentarii ca oricum baietii nu stiu cati ai avut inainte si are dreptate, dar sa presupunem ca e o fata sincera si nu minte. V ar deranja?
Mai sincer sa fiu nu as avea încredere într-o tipa de genul, eu cred că într-o relație nu ai cum sa nu fi vinovat.
Am mai auzit cum povesteau unele că au fost abuzate ăla o ridicat mâna la ea și și-a bătut joc de ea, hai sa fim serioși.
Nici ele nu cred că au fost mai breze.
Și chiar și așa, nu as accepta o fata care s-a lăsat batjocorita de alții, nu numai asta, ba chiar a făcut și sex, nu am chef sa-mi pun o grămadă de probleme pe cap, pentru că o să poarte acele traume cu ea, și de obicei indiferent de ce ar face tot la tiparul ala de tipi ar ajunge sa se îndrăgostească.
Pai pana la 35-40 ani ajunge la 20-30? ) Nu mi-ar trebui o asa femeie. Ne exista femeie sa fie fara pic de vina. Vina e a ambelor persoane implicate. Mai mult sau mai putin sau in egala masura. Daca ea e prea naiva si credula... Si crezi ca e imposibil sa isi dea seama barbatul ca a avut o sumedenie de parteneri?
Nu sunt de acord cu faza cu bărbatul. Am o opinie proastă și despre bărbații curvari. E drept poate nu așa de mult, din păcate, din cauza stereotipurilor societății, dar la bază nu admir deloc nici bărbații și nici femeile care simt să se dăruiască oricui, oricum.
Cu toții știm cât de dureroase sunt despărțirile, deci ideal e să treci prin cât mai puține. Mai puține relații, mai puține bătăi de cap. Eventual in acest sens, mijești ochii mai bine când ești în căutarea unui partener.
De unde crezi că ai putea ști câți parteneri a avut o femeie înainte de căsătorie? E irelevant.
Dacă nu are montat un contor, nu va ști nimeni în afară de ea.
Iar dacă va fi întrebată, poate răspunde orice.
Deci?
Nu știu dacă este relevant nr. de parteneri ai unei femeie, mai relevant în treaba asta este să nu-mi spună oamenii pe care îi cunosc "vezi că o știm toți pe nevas-ta, și mai face și treabă bună", dacă înțelegi ce vreau să zic. Concluzie, nu nr. contează ci calitatea, dacă tu ești împăcată cu trecutul tău iar partenerul tău nu este batjocorit de alții cu privire la tine, este totul ok.
RRSecularHumanist întreabă: