| justme_5421 a întrebat:

Ma simt asa de singura. sau poate chiar sunt.
Am fost despartita de prietenul meu o saptamana iar dupa o saptamana ne-am impacat asta fiind alaltaieri. A trecut extrem de greu aceasta saptamana incat pot sa zic ca am ramas cu sechele dupa atata timp petrecut non-stop impreuna. Acum suntem impreuna desi plang la fel in fiecare zi deoarece imi este frica sa nu-l pierd, vreau sa-mi petrec cat mai mult timp cu el sa fie ca inainte. El se comporta ca pana sa ne despartim ...nu cred ca are nimic si poate doar in mintea mea totul e schimbat sad Un sfat ce as putea s fac sa scap de aceasta stare, dau funda; x

Răspuns Câştigător
| Lacoste a răspuns:

Buna.si eu am trecut prin asta chiar de curand.m-am despartit de prietenul meu timp de o saptamana,a fost prima oara cand am simtit cu adevarat ca ne despartim,cand ne-am impacat a fost f greu pentru mine pentru ca imi era frica sa nu-l pierd.tu trebuie sa te inveselesti, sa-i arati, ca esti fericita ca v-ati impacat, daca te vede trista o sa creada ca intr-un fel regreti ca v-ati impacat.stiu ca e greu,mai ales daca din cauza ta v-ati despartit,insa incercati sa faceti diverse actvitati impreuna,sa fii mai toleranta, sa-i arati cat il iubesti, plimbati-va ca tot a venit caldura.eu cred ca ar fi bine sa discutati cu calm motivul pentru care v-ati despartit atunci, de ce s-a ajuns la despartire, te va face sa treci mai usor peste si poate sa uiti.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Totdeauna vrem ceea ce nu putem avea.Si apreciem ce am avut,doar cand il pierdem.E valabil pentru orice,chiar de-ar fi vorba doar de un simplu breloc de la chei...
Timp de o saptamana,ai trait despartirea de omul drag, cu durerea, nebunia si disperarea pe care le simte intotdeauna cel care iubeste.Ai avut timp sa realizezi cat il iubesti si ce mult inseamna el pentru tine.Din fericire,totul s-a terminat cu bine,sunteti iarasi impreuna.
Ai extraordinara sansa sa pastrezi langa tine ceea ce iubesti, nu l-ai pierdut, el e din nou langa tine.Frica pe care o simti este motivata intr-un fel,dar nu o lasa sa puna stapanire pe tine,nu o lasa sa te roada pe dinauntru. Daca plangi,fa-o singura,daca ti-e frica ca-l poti pierde, pastreaza doar pentru tine gandurile astea.
Ceea ce ai tu acum de facut este sa-l recuceresti iarasi, o data pentru totdeauna.Cum erai cand te-a cunoscut? Ce l-a atras la tine, ce admira si iubeste in tine? Toate lucrurile astea sunt avantajele, atu-urile tale.Redevin-o iubita lui,cu toate lucrurile care ii plac.
Nu-ti pierde insa,coloana vertebrala. Iubeste-l,dar nu deveni sclava lui,se va plictisi.O femeie care il iubeste in mod sigur si constant inseamna o raspundere uriasa si asta oboseste.
Fii vesela,vioaie, nebunatica, glumeata si alunga frica din tine.Cat timp iti va fi frica,vei fi nesigura pe tine,uita de frica.
Bucura-te de fiecare clipa, daruieste-te, ofera-i clipe de neuitat si iubiti-va! Fiti fericiti!

| Dav7id a răspuns:

Baza intr-o relatie care s-a terminat, dar a inceput iar, este din nou acordarea increderii unul altuia.Multa lume va vocifera si va incerca sa va vorbeasca de rau si e important sa nu da-ti atentie,adica asa e cel mai bine,nu trebuie neaparat sa auzi de la altul ce stii deja sau ce vrei sa afli,cand poti sa afli de la el/ea,va arata lipsa de incredere si nici nu poti sti ce "adevar" spun altii.E normal sa te simti cum te simti acum,doar pe parcurs,daca reuseste sa te convinga ca tine la tine,va disparea sentimentul asta de nesiguranta, nu e teama si doar timpul le vindeca, aici chiar le vindeca el(timpul) si el.Si nu-ti fa griji,sechelele dispar odata ce te vei simti din nou bine cu el,acorda timp atat tie,lui,cat si voua(cuplul in sine).Nu grabi lucrurile,daca tot sunteti iar amundoi,luati totul pas cu pas, mai greu, dar ajungeti acolo.Salut si Numai bine! Te pup.

| Paula007 a răspuns:

Stii fraza aia "de ce fugi nu te poti ascunde? "? laughing)

pai, daca tu stai zilnic si plangi, faci o intreaga drama pentru drobul de sare care ar PUTEA cadea de pe soba in cazul in care pisica urca...sa nu mai continuu. ideea fiind : ce rezolvi? tu vei fi urata si bocita, emo, in fiecare zi, tematoare pentru ce a fost si ce ar mai putea fi!?! eu in locul lui nu as fi cu una cu tine. punct.

ori treci peste toata drama asta din capul tau si te comporti ca o persoana normala de varsta ta, implicata intr-o relatie.normala pentru o adolescenta, ori ramai singura, pentru ca odata ce vei scoate la suprafata toata paranoia aia din tine, el va fugi in directia opusa.

decide.

| Allex7 a răspuns:

Sincer,m-a impresionat nespus povestea ta incearca sa construiesti o legatura puternica cu el sa te observe numai pe tine sa-l cuceresti numai cu un zambet si sa-l faci fericit

| porto89 a răspuns:

Greece unde esti? I don't want to see