Mereu o sa aveti parte de cearta[si violenta pana la urma] daca nu iti stapanesti gelozia iar el tonul
Cliseul asta cu... fosta era o fosta usuratica. Acum vin si te intreb cine **** mea esti tu sa judeci?
Faci scandal din nimic si mai il si lovesti. Apoi tot tu esti surprinsa ca a reactionat. De curiozitate, ce se petrece in mintea voastra? Adica, asta nu e egalitate. Tu nu poti sa-l agresezi psihic si fizic incontinuu si sa ai peretentia ca el sa nu reactioneze, pentru ca un baiat nu are voie sa loveasca o fata! Fetele au voie sa-si bata joc si sa fie agresive fara consecinte? Ce fel de egalitate intre sexe e asta?
Ca sa ne intoarcem la adevarata ta problema, termina cu crizele de gelozie. Prietenul tau te va insela FARA PROBLEME DACA ISI VA DORI ASTA. Oamenii gelosi nu inteleg treaba asta simpla, ca pot fi inselati oricand. Faptul ca esti geloasa si cicalitoare nu il opreste sa te insele, ba dimpotriva. Acuzandu-l tot timpul de chestii pe care le-a facut cand nu erati impreuna sau de chestii pe care nici macar nu le-a facut, nu faci decat sa-l impingi in bratele alteia si nu sa-l opresti sa faca asta, cum crezi tu.
Autoeduca-te si controleaza-te. E greu la inceput dar te obisnuiesti cu timpul. Relatiile se bazeaza pe afectiune si incredere si, repet, daca va vrea sa te insele, o va face. Pentru ca nu e greu, e nevoie doar de cateva ore pe care nu le petreceti impreuna. Pentru binele tau, al lui si al relatiei, nu mai dezgropa morti si bucura-te de iubitul tau.
Am citit povestioara ta si sincera s fiu imi dau seama ca nici tu nu esti prea intelegatoare sau poate nu am inteles eu:el s-a culcat cu ea inainte sau in timp ce erati voi impreuna? Si faptul ca tu l-ai provocat cam ai dreptate pentru ca pana la urma si baietii au rabdarea lor si tu ii dai o palma si ai vrea sa te ia in brate ca in filme s iti spuna"te iubesc" indiferent ca a gresit sau nu cel mai simplu e sa vorbesti cu el dar tine minte niciodata nu va discutati problemele acasa pentru ca pot degenara si ajungeti la"bataie" sau certuri mari, cel mai bine e sa il iei de mananuta la un suc si sa vorbiti si daca tu vrei sa il injuri o poti face incet ca nu te aude nimeni si esti si sigura ca el nu ar face un scandalglumesc eu cred ca ar trebui totusi sa stai de vorba cu el si atunci vei lua o decizie pentru ca totusi e o relatie de 2 ani si daca nu a dat in tine ci doar te-a impins inchide si tu ochii fiecare avem nervi. sper ca te-am mai lamurit pup