| lewismatthew18 a întrebat:

Buna tuturor!
Multumesc ca acordati ceva timp si cititi asta.

Iubesc o fata foarte mult. Suntem impreuna de 3 luni (infine in 9 am facut, dar eram certati).
S-a suparat pe mine dintr-un motiv foarte ciudat. "Nu i am dat block prietenei" pe care ea mi-a zis sa o accept! Mi-o dat prietena dar dupa 20 de min mi-a scos block-ul.
Unde e vina mea? De atunci sunt cel mai mare mincinos, ma uraste si gata nu mai suntem impreuna.

Ce-s cu fitele astea de copii mici?
Si a mai facut de astea, daca spuneam din gluma ca "ce fata urata am" sau orice GLUMA care nu ii convenea era suparata si nu mai vorbea cu mine ore intregi. dupa care ma suna ea si de parca nu s-a intamplat nimic.

Ne-am despartit pentru ca sunt mincinos, dar totusi ma suna pe telefon, odata vorbeste normal cu mine, ma suna inca odata cu prietena langa ea si gata, o vorba normala nu zice. Exemplu: "esti bine?", "nu, ma doare un c"i". Si din astea.
Eu chiar o iubesc!

Imi puteti da sfaturi?
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| AndreeaAndreeoff a răspuns:

Nu o mai cauta, pentru ca astea sunt impresii de copii de 5 ani, tanci de gradinita! O sa te caute singura, nu ii mai acorda atentie, si nu ii mai raspunde o vreme la telefon, vezi cum reactioneaza, bafta!

| lewismatthew18 explică (pentru AndreeaAndreeoff):

Am facut mereu asa cand se supara din prostii de 2 bani. Ma cauta mereu.

Doar ca este o problema. Eu iubesc cu sufletul (dupa cum se vede ea nu), si sunt operat la picior, nu pot face nimic ce sa imi distraga atentia, ma gandesc doar la ea. Dar trebuie sa imi revin, o fata ca asta nu merita sa o iubesc eu. Zice ca nu i vrut sa mai fim impreuna pentru ca "Tu esti prea grijuliu". Doamne daca ma intereseaza de ea, si vreau sa stiu daca are ceva problema e bai, daca nu ma interesa deloc aia era problema.

3 răspunsuri:
| munteanuionvictor a răspuns:

Poți să vorbești cu ea când e calmă și dispusă să te-asculte, să-i spui ce nu-ți convine.

| BryBard a răspuns:

Ti-am mai spus, nu e de tine, las-o.Mai e un caz la fel ca tine da e invers el nu o lasa cauta-l si citeste.