Este normal sa-ti fie greu sa o uiti. Este vorba de 7 ani! Diferenta e ca tu ai pus sentimente in aceasta relatie si ai fost mereu atent cu ea, si inca mai esti. Nu stiu in ce cirucumstante v-ati despartit. Daca ai inselat-o se explica despartirea si motivul pentru care nu ti-a raspuns la mesaj! Daca nu, inseamna ca si-a gasit altul, sau pur si simplu, s-a plictisit de aceasta relatie.Stiu ca e greu, dar nu s-a sfarsit lumea la ea! Numai insista cu telefoanele si mesajele; pentru ca cine stie cu cine este ea si rade pe seama sms-urilor tale.Mai exista fete; si nu ca ea! Fete mature care stiu cu adevarat ce inseamna iubirea si ce este o relatie de lunga durata!
pa, pa.
Offf e greu te cred si eu sufar din cauza prietenului de care m-am despartit acum 3 saptamani pentru ca tot asa am stat 3 ani impreuna si acum imi spune ca el nu ma mai iubeste de mult timp dar i-a fost mila de mine sa imi spuna. dar ma gandesc asa daca el poate sa stea fara mine pot si eu sa stau fara el, e greu dara ce stie el ce e aia durere? nu am ce sa fac decat sa stau sa sufar si asta e timpul vindeca tot, e un D-zeu sus si ne vede si are grija de toti.Si nu uita e loc sub soare pentru toata lumea(daca vrei sa vorbim imi poti lasa mesaj)numai bine!
Offf e greu te cred si eu sufar din cauza prietenului de care m-am despartit acum 3 saptamani pentru ca tot asa am stat 3 ani impreuna si acum imi spune ca el nu ma mai iubeste de mult timp dar i-a fost mila de mine sa imi spuna. dar ma gandesc asa daca el poate sa stea fara mine pot si eu sa stau fara el, e greu dara ce stie el ce e aia durere? nu am ce sa fac decat sa stau sa sufar si asta e timpul vindeca tot, e un D-zeu sus si ne vede si are grija de toti.Si nu uita e loc sub soare pentru toata lumeawinking(daca vrei sa vorbim imi poti lasa mesaj)numai bine!
MDA... destul de greu! Nu te mai gandi cand o vei uita. Timpul le rezolva pe toate. Asa gandeam si eu pana mai acum 2 zile dar am realizat ca o viata am si daca o sa stau sa sufar dupa o persoana anume, voi pierde totul, imi voi face mie rau! Asa e viata asta a noastra, fii mandru ca stii sa iubesti, priveste inainte si gandeste-te ca nimic nu e intamplator. Dumnezeu ti-a dat o poveste de iubire si iti va mai da si alta.
Cu siguranta nu a uitat de ziua ta de nastere dar numai vrea sa iti dea sperante. Intr-o zi iti va spune tot ce a avaut pe inima si de ce sa comportat asa.
Multa bafta si priveste cu incredere spre viitor.
Sti cum se spune... daca iubesti o persoana las-o sa fie fericita, daca ea asa e fericita, e O. K adica daca ea nu da semne ca te-ar mai iubi, de ce sa te chinui tu, plus ca nu e cazul sa exagerezi in halul asta, SI NU CUMVA sa te gandesti ca viata ta nu mai are sens, si ca DOAMNE FERESTE trebuie sa faci vreun gest necugetat, TU esti o persoana care are un rost in viata chiar si fara ea, care EA este o persoana oribila, daca te lasa sa suferi asa, deci nu e cazul sa te mai gandesti la ea, UIT-O gaseste-ti pe altcineva, si daca nu poti, mai astepta, toate trec, si viata merita traita DIN PLIN
take care