| Awam9abla a întrebat:

Bună tuturor! Nu înțeleg de ce se întâmplă asta...nu simt deloc plăcere când fac sex! Am 20, mi-am început viata sexuala acum câteva luni (3) și niciodată de atunci nu am simțit ceva deosebit, ceva care sa ma facă sa zic "Mai vreau", nicio excitare când sunt cu iubitul meu. Totul e doar in capul meu și e o plăcere mai mult psihică ce cauzează o oarecare dorinta de a o face si când o facem....mai tare mă plictisesc. Acolo jos nu se întâmplă nimic. Altfel spus, nu am fost niciodată, dar niciodată excitată în preajma iubitului meu și cu toate astea mă ud un pic. Mai patesc sa mă excit cand sunt singură, dar trebuie sa fie distanta mare intre momente (daca mă excit acum, abia peste vreo 2-3sapt se mai întâmplă), repet, când sunt singură! In rest, cand sunt cu iubitul meu, orice mi-ar face el, oricum ar fi el, eu nu mă excit, sunt exact la fel pe interior. De ce se întâmplă asta?

Răspuns Apreciat de Editori
| Paul754880338 a răspuns:

Cand vine vorba despre acest subiect, ma tem ca a te considera normal sau mai putin normal in comparatie cu cei din jur este cel putin relativ daca nu eronat. Sunt atat de multi factorii ce pot influenta " normalitatea" incat ar trebui sa te opresti din a te intreba si sa incepi a cauta. Varsta, asa cum ti s-a mai spus, probleme medicale de asemenea, factorul genetic este determinant, cat de mult esti influentata de partenerul tau, cat de bine te simti in pielea ta sau cat de multe inhibitii te coplesesc, cat de mult te cunosti pe tine insuti, cata experienta ai sau nu si nu in cele din urma ar trebui sa numesti exact ce vrei, ce te-ar satisface, ce curiozitati stau ascunse acolo in mintea ta. Foarte productiva ar fi o discutie cu prietenul tau, una cu tine insuti, dar si o vizita la un medic ginecolog.

11 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Conteaza foarte multe: cum ai fost educata, ce ai vazut in casa/familie, ce stiai teoretic anterior, daca ai facut Petting, cat de mult tii la prieten, cat esti de matura in general, daca te-ai masturbat si ai reusit sa ajungi la orgasm asa, etc, etc.
Pare simplu, sexul, dar nu e deloc!
Ideal ar fi sa mergi totusi si si la medic, ca sa elimini posibila cauza ca tesutul tau vaginal sa fie "de vina", adica sa ai o anumita anomalie genetica.
SEXUL NU E CIOCOLATA!

| Freya1 a răspuns:

Nu prea stie ce sa iti faca sa te satisfacă iar tu ne având experiența nu sti ce sa ii spui sa iti faca.
Cred ca ar trebui să vorbești cu el si sa ii spui ce ne-ai spus noua si poate se va strădui mai mult.Pentru a avea plăcere tu ca si femeie ai nevoie de preludiu, sărutări, mângâiere si poate de ce nu sa încercați si sexul oral.
Mai este o variantă sa te masturbezi singura ca sa iti găsești punctele sensibile si daca nici asa nu reușești să te simti bine cu el înseamnă că nu este atracție.

| Catrice a răspuns:

Simplu: nu ești atrasa sexual de el. Sau nu îl mai placi deloc.

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Ma tem ca va trebui sa il schimbi.

Nu este normal ceea ce patesti.

Si de regula, nu e vina ta. Ci mai mult a lui daca nu te poate zapacii.

Schimba-l... nici nu stii ce pierzi.

| GirlOnline81 a răspuns (pentru cristimihailov):

" ...Si, de regula, nu e vina ta..."

Total gresit, si o sa-ti spun de ce.
1. E normal sa nu simti nimic daca tu, ca femeie, stai ca o scandura si/sau te gandesti la... cum era nea Gica inmormantat acum doua ore;
2. E normal sa nu simti nimic daca tu, ca barbat, ai niste maini si/sau o limba tare nepricepute (sau mai rau, sunt in somaj).
Fie una sau alta, este clar ca unul dintre ei habar n-are sa se f.uta. Pana aici nu e nici o problema, caci se invata cu timpul. Problema este ca vina - in aceasta situatie - apartine femeii, mereu ei: ea e cea care mimeaza orgasmul, facand un barbat sa traga concluzia ca e un "erou".

Cat despre "schimba-l"... Daca cu totii am gandi ca tine, am ajunge sa " let’s swing everybody". Nu crezi?

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Bagati un vibrator poate asa merge si obtii si tu acea placere pe care o cauti.

| Raven a răspuns:

În ciuda faptului că se spune că nu există femei frigide, există doar bărbați nepricepuți, frigiditatea, totuși, poate fi o problemă care se manifestă prin absenţa orgasmului (anorgasmie) sau absenţa dorinţei sexuale (se mai numeşte şi tulburarea hipoactivă a dorinţei sexuale) ori libido scăzut.
Cauzele pot fi emoționale, fizice, medicale, inclusiv probleme din sfera ginecologică ori medicamentație (există medicamente care, ca efect secundar, diminuează libidoul).
Ar trebui să iei în considerare și această nefericită posibilitate, înainte să te apuci să-l schimbi/părăsești pe actualul iubit. Dacă totuși e din vina lui (preludiu insuficient/inadecvat), se poate rezolva discutând despre asta.
http://doc.ro/......ii-sexuale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba stai ca o planta si il lasi doar pe el pentru ca nu are de unde sã-ti stie corpuul, normal ca nu simti nici o placere. Misti ceva când faci sex cu el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"daca mă excit acum, abia peste vreo 2-3sapt se mai întâmplă"
Wow.Chiar wow.Eu ma excit extrem de des/ușor,o simpla atingere pe mâna e suficientă,o privire rolling on the floor))
Spune-i si iubitului tău asta. Daca nu te atrage,e de inteles. Daca da,ar trebui sa schimbi ceva la sex. Pozitii noi, preludiu nou/lung, ambianta, jucării sexuale, orice te-ar putea excita la nivel fizic/mental.
Sau schimbi partenerul.

| IamJoKeR a răspuns:

Spune-i sa îți facă un oral si sa vezi atunci plăcere, Dacă nu o simti acum la oral o poți simti, poți să ai și orgasm daca stie sa se miste

| bbobo22 a răspuns:

Este posibil sa fie o problema pentru ca nu te cunosti foarte bine si posibil sa nu existe o foarte buna chimie intre tine si iubitul tau. Eu cred ca ar trebui sa te simti foarte excitata si fara ca iubitul tau sa ajunga sa te penetreze... Incearca sa descoperi ce-ti place, ce iti creeaza mai multa placere. Masturbarea te va ajuta in acest sens. Comunica si cu iubitul tau si ajuta-l sa te descopere. Nimic din ceea ce se intampla in intimitatea voastra nu este imoral sau indecent. Ai rabadare cu tine si nu neglija acest aspect al vietii tale, altfel in timp se va transforma in frustrare si va deveni o problema in cuplu.

| 10000573 a răspuns:

M am oprit când am citit ca ți ai început viața sexuală de 3 luni
Placere simti in timp e prea devreme
Totusi ar mai fi i varianta dar nu cred ca e cazul tău
Infecțiile vaginale pot sa îți afecteze serios asta
Dacă nu ai vizitat un ginecolog pana la vârsta asta nu îți garantez ca poate sa nu fie și alte probleme