Eu zic sa te gandesti bine si sa discuti cu primul foarte bine, nu acum ca a pierdut pe cineva drag sa se poarte frumos si dupa aia sa isi reia vechile obiceiuri si sa te tina de fraiera ca sunt sigura ca nu meriti asa ceva. Dupa ce o sa vorbesti cu el si iti promite sau nu s aiti promita ca si promisiunile pot fi incalcate sa iti spuna nu stiu ca nu o s a ai fie asa si incearca daca vrei cateva zile sa ti legatura cu el mai stransa sa vezi cu me poarta si poate daca se schimba vezi tu! Dar tu gandeste-te bine si vezi care merita mai mult sa stai cu el nu sa stai cu unu doar din mila pentru ca a pierdut pe cineva si peste catva timp dupa ce si-a alinat inima cu tine sa isi caute poate alta mai buna... Eu zic s ate gandesti bine! Sper sa iti fiu de ajutor
Eu una zic sa ramai cu primul.Da ii pui conditia sa se gandeasca bine inainte sa iti zica ce vrea de la viata.si mai mult.ce vrea de la tine.Si sa speram ca problema se va rezolva de la sine.
Succes:*:*
Eu zic sa ramai cu al doilea pentru ca asa cum ai zis si u cand ai fost cu el nu a stiut sa te aprecieze.
Dar asta lasam la alegerea ta inimi nu-i poti porunci. dar totusi incearca sa te uiti bine peste parerile noastre si apoi ia o decizie
Pa`pa
Nu cred ca vrei ca destinul tau sa depinda de noi! cantareste bine situatia gandeste-te pe cine iubesti cu adevarat, daca poti trece peste faptul ca lui ii place de alta si daca nu a apelat la tine pentru ca avea nevoie de sprijin acum.Eu l-as alege pe al doilea pentru ca nu mi place sa traiesc in trecut si sa las totul in urma nu mi plac jumatatile de masura si nu m-as fi impaCAT CU GANDUL CA EL SE MAI GANDESTE SI LA ALTA FEMEIE.
Draga mea, eu te sfatuiesc sa il alegi pe cel care te face fericita,celalalt s-a jucat cu tine si cu colega ta,el se foloseste de faptul ca i-a murit tatal,el probabil simte ceva pentru tine si e gelos, el vrea sa nu fii cu nimeni, el sa iti faca de cap si tu sa stai sa il astepti.
In conditiile normale, l-as fi ales cu siguranta pe al2lea insa cand ma gandesc pein ce trece primul,nici nu pot sa imi imaginez durerea pe care o simte,si stiu ca are nevoie de cineva care sa ii fie alaturi mai ales ca e departe de prieteni,de familie si pe deasupra abia se mai misca din cauza accidentului.Mi-a spus ca e sigur ca vrea sa fie cu mine, s-a condamnat pentru modul in care s-a purtat si si-a cerut scuze de mii de ori, insa acum chiar nu stiu ce pot face... Ajutati-ma va rog sa ies din aceasta dilema si as dori daca se poate niste raspunsuri mai elaborate ca sa pot lua cea mai buna decizie.Va multumesc tuturor!
Ramai cu baiatul cu care te simti tu bine alaturi de el, daca il iubesti cu adevarat pe primul, mai da-i o sansa sau pune-i niste conditii cum ar fi sa vorbeasca mai frumos cu tine...
Bye :*
Cu primul, dar daca vezi ca se comporta in continuare urat ii zici ca il lasi, iar daca tot continua, chiar o faci.