Poate tocmai pentru ca nu esti ca celelalte, in ceea ce priveste limbajul si atitudinea. la varsta asta baietii tind sa fie destul de superficiali - si este evident ceea ce cauta si ceea ce le atrage atentia in primul rand: atributele fizice.
nu e cazul sa disperi, ai doar 16 ani. vor fi destui baieti care sa stie sa te aprecieze si care vor dori sa te cunoasca, in viitor. viata abia incepe, la fel si relatiile
Buna! Nu iti fa probleme daca pana acum nu ai avut iubit, chiar daca prietenele tale au, nu trebuie sa fi ca ele, tu ai viata ta.Stai linistita, va veni vremea cand vei iubi si vei fi iubita.
Nici eu nu am avut prieten decat cand aveam 16 ani jumatate, aproape 17 ani deci.
Stii...cateodata daca cauti ceva, nu primesti sau nu dai de acel ceva asa ca mai bine zic sa incerci sa iesi cat mai mult in oras, fi relaxata, optimista si cine stie de unde apare baiatul care iti va fura inima.
Si inca ceva, priveste si partea buna a lucrurilor, aceea ca tu nu suferi, nu plangi dupa nimeni, esti libera sa flirtezi cu baietii.
Bafta!
Hei eu de abia acum am prieten si fac 21 de ani scumpa. insa la fiecare ne vine randul.ai rabdare
Buna si tie.
Cum adica nu esti foarte "dotata"?
Nu ai sani? Daca la asta te referi, stai linistita, nu totii baietii judeca dupa aparente, cu atat mai mult dupa cat de "dotata" esti.
Pai pana la 14-15 ani nu stiu ce relatii poti sa ai, daca se pot numi relatii. De pe la 16 ani incepi sa gandesti ca o adolescenta.
Ai incredere in tine si in felul in care arati.
Si nu cauta persoana perfecta, nu o vei gasi niciodata, parerea mea.
Fiecare avem calitati si defecte, iar daca cineva decide sa fie alaturi de noi, inseamna ca ne iubeste.
Cat despre fetele de care pomenesti, cele de 13 ani si nu mai sunt virgine, le compatimesc.
Bafta!
Buna!
Nu suna deloc ciudat.Chiar daca ai 16 ani nu trebuie sa te ingrijorezi din cauza asta. Poate nu a aparut o persoana potrivita pentru tine sau pentru asteptarile tale.Si daca crezi ca nu ai avut prieten din cauza ca nu esti "dotata" te inseli.Adica.sunt multi baieti carora le intereseaza sufletul si nu daca ai sanii mari sau fund bombat.
Acum ca ai 16 ani poate ai intrat si tu la liceu si cunosti lume noua.Incearca sa iesi mai mult in oras, discoteca sau alte petreceri si sa-ti faci mai multe cunostinte daca ai spus ca esti sociabila si asa vei cunoaste si multi baieti care in scurt timp unu dintre ei o fii si prietenul tau.
Bafta!
Si daca toti prietenii tai se arunca de pe un pod te arunci si tu?
Nu trebuie sa faci sex ca sa fi in rand cu lumea. Fa atunci cand esti tu pregatita. Sincer, la 13-16 ani nu esti destul de matur ca sa faci sex, poti ramane insarcinata si nu cred ca iti doresti la varsta asta un copil. Oricum, alegerea este a ta. Bafta.
Multumesc mult pentru raspunsurisi...,, madia", nu ma refeream la relatii sexuale, nu vreau asta, cel putin nu acum, doar ca am o gandire mai matura si simt ca asta ii indeparteaza pe ceilalti si mai sunt si parintii mei de moda veche, mai ales tata care nu e de acord ca la 16 ani nu mai sunt chiar un copil...