anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Numele meu este Roberta si am varsta de 13 ani. Acum cateva luni, am facut sex cu prietenul meu. Oare e posibil sa fi ramas insarcinata? Problema e ca nu mi-a mai venit ciclu, iar testele de sarcina ies "neutre" ( cand pozitive, cand negative). Nu stiu ce sa ma fac. straight face

15 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Fa 3 teste de sarcina pe care le cumperi de la producatori diferiti, in primul rand. Fa-le in conditiile recomandate, apoi vezi mai departe cum ajungi la ginecolog.

| Dizzyz a răspuns:

Viata sexuala la 13 ani.
Hmmmmm.Cred ca esti dusa!
Du-te si fa un test de sarcina si lasa prostiile copilo!

| AnabelleKr a răspuns:

LA ginecolog cred ca trebuie sa mergi numai cu acordul mamei tale, adica insotita de mama ta. Spune-i ca s-a intamplat, ca a fost o greseala si probabil o sa te inteleaga. Dar daca zici ca ai facut-o acum cateva luni...Ar trebui sa ai burtica. Ai sau nu?

| sebysebyca a răspuns:

Pai cam esti gravida! copil la 14 ani, hai ca-i bine, cand o sa ai vreo 28 de ani, o sa fii bunica daca fiica-ta o sa fie parasuta ca tine! pai daca tu nu faci copii, mama nu, bunica nu, cine o sa mai mearga peste 10 ani la cules capsuni in Spania?

| Anonima264 a răspuns:

La 13 ani?
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai deschis!
Poate reusec ei sa te ajute!

| 1Mihai1 a răspuns:

Mai bine lasă-te de acest tic.

| xCrinax a răspuns:

Du-te la ginecolog. Si spune-i neaparat mamei tale. Probabil o sa te certe, dar asta e... Faptul e deja consumat. Bafta multa!

| Lette a răspuns:

Cati ani are prietenul tau?

| Painy a răspuns:

Mi-e mila de parintii tai si intr-un fel ii invinovatesc ca nu au stiut cum sa-ti dea o educatie sexuala straight face Probabil ca nici nu au stat de vorba cu tine in privinta asta. La 13 ani? Ce naiba mai, v-au mancat extraterestrii creierul? Tu chiar nu-ti dai seama ca ai picat de proasta in plasa dragului tau iubit? Mai mult ca sigur respectivul te-a folosit. La 13 ani, iubire adevarata NU exista. nici macar la 18 ani, nu iti poti da seama ce e aia.
In fine, du-te la ginecolog si spune-i mamei tale!

| XxcorixX a răspuns:

Cum? Ai 13 ani si ti-ai inceput viata sexuala?!
Cred ca ar trebui sa te duci la ginecolog, oricat de speriata esti trebuie sa realizezi ca risti enorm.Cel mai important este sa iti faci curaj sa le spui parintilor tai, cu astfel de chestii la varsta ta nu e de joaca.

| d3yvyd a răspuns:

Fa mai multe teste. Du-te la ginecolog.
P.S. Ai 13 ani si ai facut sex!?!?!?

| alynushhhh a răspuns:

Omgstraight facela 13 ani sa iti incepi viata sexuala? la 13 ani:O? mai fatuco la varsta asta ar trebui sa ai alte ocupatii..sa iti vezi de scoala..si de altele nu de sex ca pentru asta ai timp o viata intreaga! la ginecolog cu tine.

| CoriiiXx a răspuns:

Dafuq?! Sex la 13 ani?! O_O"
Ma rog... Vorbeste cu mama ta! Si du-te a ginecolog ca nu e de gluma cu chestiile astea mai ales ca ai 13 ani!

| Leichy a răspuns:

Testul de sarcina nu da intotdeauna raspunsul cel mai bine e sa te duci la ginecolog cu mama ta asa iti va fi mai usor sa ii spui decat sa aflati si tu si ea cand deja e prea tarziu:*

| teiubescidiotule a răspuns:

Waw e chiar grav ce ai facut. Adica vreau s-a spus ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai.Cred ca o sa te inteleaga[sper].Si va trebui sa mergi la ginecolog.Cu asta nu este de gluma.In orice caz este vina ta nu trebuia sa faci asa ceva.
Si waw la 13 ani? :o.Nu esti normala...