| Keepkalm2011 a întrebat:

Buna tuturor,o intrebare putin stupida cred dar am multe nelamuriri.
Deci, prietena mea inainte sa fiu cu ea a facut dragoste cu fostul ei, de 2 ori in seara aia (ea fiind beata, ca altfel nu putea s-o convinga) Dupa care a 2 a zi -a lasat si dupa aprox.2 saptamani aproape ne-am cuplat noi si dupa 3luni am avut primul contact noi. Intrebare e urmatoarea, dupa ce noi am facut dragoste,am facut-o mai dur,adica ea fiind deasupra am apasat-o in jos pana a luat-o durerea si dupa ea a sangerat, stie cineva motivul? Mentionez ca nu era in perioada de menstruatie, menstruatia i s-a terminat cu vreo 2 aproximativ.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

A existat preludiu suficient? Daca da, atunci incearca sa reduci din sexul ala vazut in filmele xxx.Nu cred ca tie ti-ar placea sa sangerezi din cauza unei fantezii rezultate dupa vizionarea videoclipurilor alora cu teatru ieftin si fake.Iar pentru o perioada e nevoie de pauza de la sex, ca sa se refaca tesutul peretilor vaginali.

https://www.drmax.ro/......ul-sexual-

| Keepkalm2011 explică (pentru dullcat):

A existat, nu ne am uitat la filme, doar ca in timp ce era deasupra am impins eu penisul mai tare de cateva ori

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Sunt doua variante:

1. Himenul nu era rupt in totalitate sau nu era rupt deloc (avea himenul flexibil).

2. Ati facut-o prea dur.

Aveți mare grijă, sexul trebuie facut cu plăcere, nu cu durere.

Aveti grijă de voi si purtati intotdeauna prezervativ!

| dullcat a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Himenul este perforat la aproape toate fetele/femeile, altfel nu ar mai fi eliminate scurgerile vaginale sau cele menstruale.

| Keepkalm2011 explică (pentru RoxanaIoana108):

Himenul asta nu se rupe la primul contact cu penisul? Sau de cate ori trebuie sa faci sa se rupa?

| Keepkalm2011 explică (pentru dullcat):

Am citit dar nu scrie de cate ori e nevoie sau minimul de incercari.

| dullcat a răspuns (pentru Keepkalm2011):

Inseamna ca nu intelegi ce ai citit.Nu exista un numar de incercari.Aici nu esti la jocuri de noroc.