Petrece mai mult timp cu prietenii tai sau incearca sa vorbesti cu el si sa-l lamuresti, poate puteti ramane macar prieteni. Daca nu functioneaza chestia asta fii si tu sau cel putin fa sa pari indiferenta.Bafta! Si ai grija de tine, nu trebuie sa suferi pentru unul care nu te merita!
Cheama-l la apel! Fara discutii sincere, eventual cu martori( cei mai buni sunt parintii-nu falsii prieteni), nu poti afla adevarul.Eu cred totusi ca voi vaiubiti, dar acum e un moment mai dificil pentru relatia voastra.Sincer,imi pare rau de suferinta ta!
In primul rand e doar un baiat, care doar sia facut loc in inima ta si acum a lasat un loc liber, asa ca mai bine gaseste pe cineva care sa umple acel loc cu noi amintiri si cu un nou baiatCa sa te simti mai bine, du-te la fostul si spune-i ca ce a fost a fost, si ela avut o parte de vina, dar ar trebui sa uitati totu si sa fiti doar amici.Fiecare sfarsit aduce un nou inceput.Bafta:*
Prin asta am trecut si eu vara asta. E greu sa scoti pe cineva din inima.Trebuie sa ai vointa foarte mare si puterea sa cazi si iar sa te ridici. Uneori cand crezi ca l-ai uitat iti apare din nou in cap.Asta nu trebuie sa te descurajeze.Sa spui mereu"a fost frumos, dar trebuie sa merg mai departe, stiu ca pot". Daca vrei sa vb mai multe da un mesaj cu id-ul tau !
Cati 12-13 ani ai? maxim 14? [dupa poza m-am prins!] Nu mai suferi ca baieti sunt atatia. Cat ai stat cu el? Daca in jur de o luna, nici nu ai de ce sa suferi!
Incearca sa gasesti raspunsuri la un parinte duhovnic, din orasul in care locuiesti. Te poate indruma foarte bine. Singura, nu poti razbate in aceasta batalie. Ai nevoie si de Dumnezeu. Sincer, am incercat acest lucu chiar eu si mi-a ajutat foarte mult. Si sa ai credinta si incredere in slujitorul Domnului. Sa ii asculti sfaturile.
Da am trecut si eu prin asemenea de situatii si acum trec! Sa stii ca e foarte greu caci la mine e asemanator ca la tine! Sfatul meu pu tune este sa ii faci si tu in ciuda si nu ii arata ca tii la el, fata ca esti indiferenta si ca nu-ti pasa de el! El va vedea indiferenta ta si nu-i vA placea! Astfel nu te va face sa suferi si isi va da seama cea pierdut! Multa bafta!
Pai saiexplici totul dar sa fiti doar voi doi fara nimeni succes! totull va fi bine...
Da, am 13 ani si noi am fost impreuna cam 3 luni... peste o saptamana urma aniversarea noastra Iar el spune mereu ca are o noua prietena...nu prea il cred, dar nici nu imi place cand aud asa ceva O sa incerc sa merg mai departe chiar daca doare foarte tare
SongKangfan1 întreabă: