| ghost0 a întrebat:

Buna tuturor.
Pe un anumit parcurs de timp am reusit sa reduc semnificativ tesutul adipos localizat in mare parte pe ambele picioare dar si pe zona abdominala/faciala. Datorita slabitului, bratele, pectoralii si muschii de la spate si-au schimbat dimensuniile destul de mult in fenomenul grasime > muschi deoarece in aceasta perioada am incercat si sa imi dezvolt masa musculara si am si facut acest lucru considerabil. Am reusit sa ajung de la 120kg, la 105kg incluzand si masa musculara dezvoltata. Foarte slabit la fata, nu am realizat niciodata ca pot avea o mandibula masculina atragatoare din punct de vedere estetic.
Dupa toate acestea, eu (19 ani, in liceu an terminal Germania) am inceput sa primesc mult mai multa atentie de catre sexul feminin, ceea ce inainte era de neconceput, incercari dupa incercari ca macar una sa fie interesata in a discuta diferite subiecte. M-am apucat de fumat, nivelul meu de testosteron a crescut atata timp cat am lasat zaharul si toate alimentele ultraprocesate de pe piata cat si fast-food-ul, care juca un rol foarte important in mentinerea obezitatii mele si impiedicarea stilului de viata sanatos. Ce am observat este ca, pe cat de disperat eram eu inainte, fetele au inceput sa imi vorbeasca intr-un alt mod, excluzand dispretul si dezinteresul dinainte, au inceput sa imi zambeasca chiar pe coridoare; fete cu care am incercat ceva in trecut acum se uita pe mine foarte diferit.
Dar este aceasta fata de la clasa alaturata care, de la inceput a fost respectuasa cu mine atat cat a permis aspectul fizic in perioada aceea, nu ii păsa prea mult de statutul social propriu cand colegele o vedeau ca vorbeam cu ea un minut, intreband-o ce face si ce teme avem la materia x. Acum suntem in aceeasi clasa impreuna, am intemeiat o "chimie", ea fiind de alta nationalitate ne si intelegem unul pe altul in o sumedenie de subiecte.
Am primit semnale de la fetele care m-au refuzat inainte cat si de la altele, concluzie: dintr-o data sunt cineva ci nu doar un gras fara absolut nicio incredere de sine si ingrijire personala. Doar pe colega aceasta o am la suflet, dar inca nu am o siguranta cum sa îi spun ca este o persoana draga in viata mea, si ca as dori sa fim impreuna, sa fie oare direct? "Premeditat" si fiecare miscare calculata? La gluma? happy
Astept rezolvarea dilemei prin raspunsurile voaste. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca poate rezulta o poveste de dragoste foarte frumoasa si sincera de aici. In locul tau as invita-o undeva dupa ore sau in weekend, mers la o prajitura, un film sau ceva fun de pe acolo? Daca e genul de fata mai retrasa e posibil sa o sperii cu o declaratie directa.Succes!

0 răspunsuri: