Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el sa-i spui ca inca il mai iubesti, poate lui ii este jena sa iti spuna ceva de impacare de frica sa nu il refuzi, de tinut inca tine la tine
Cred ca nu merita sa te intorci la el. Dupa cum ai descris, am observat ca el te contacteaza atunci cand are nevoie sa vorbeasca cu cineva, dar cand tu te-ai aflat in aceeasi situatie, el unde era?
Nu cred ca acel tip se uita la tine ca si la o iubita ci mai degraba ca si la o amica deci eu iti propun sa iti iei adio de la acest presupus iubit prefacut pentru ca viata iti poate rezerva ceva mai bun!
Tu stai si sa nu faci nimic. Daca chiar vrea ceva serios de la tine,te va mai tot cauta.
Asa, daca ii raspunzi de pe acum si ii arati sentimentele pe care le ai pentru el, in cazul in care el face totul in gluma, tot tu vei cadea de proasta.
Daca continua sa se apropie de tine inseamna ca da, ii pare rau.
Nu ii arata sentimentele tale pentru ca poate acum numai ti se pare ca ar vrea ceva de la tine, poate in momentele astea trece si el prin greutati si nu stie cui sa i se destainuie si pur si simplu s-a nimerit ca tu sa fii aceea. Asta nu inseamna neaparat ca te vrea inapoi.
Lasa-l numai ca cine stie, poate dupa ce va depasi si el greutatile prin care trece, isi va da seama cum te-ai simtit si tu cand ai suferit si ii va parea rau.
Sper sa se rezolve.
Cum ai putut sa scrii atata de mult, e un roman acolo scris, am sasi explic
baietii au un hormon sexual numit Testosteronul
asta amplifica dorinta sexuala la varsta pubertati
desigur ca bietii pana in 20, 25 de ani vor doar sex, noi ne maturizam mai greu ca voi si mintal maturizare sexuala, fizica, mentala
voi mai repede
cauta un baiat mai matur ca de exemplu tu ai 18 ca baiat ai 25 cauta unu de 25, 26 de ani care vrea ceva serios desigur daca ai habar de cea ce vrei si tu, esti hotarata ca vrei o relatie serioasa sau o eventura sau nu sti, ai nevoie de o consiliere pshiologica interioara, vb cu tine insuti o ora, doua pe zi vb serios
Da,răspunde la rău cu bine, iartă, dar nu face aceaşi greşeală, din nou.
Îl iubeşti, iar el a profitat de asta.Nu a ştiut să se comporte cu tine,să te preţuiască la fel cum ai făcut tu.
E greu să uiţi pe cineva când ţii mult la acea persoană, dar uneori, aşa e cel mai bine.E greu să te abţii să nu-i spui ceva, dar trebuie.
Sfatul meu este să nu mai repeţi greşeala, să gândeşti raţional în astfel de situaţii şi capul sus.Va fi bine!
Nu merita sa te intorci la el. Uita-l... poate in cele din urma, timpul le va rezolva pe toate.
Uita si mergi mai departe! E foarte posibil ca el sa joace teatru, sa incerce sa te induioseze etc si sa te intorci la el, stiu foarte bine strategia asta, are o eficienta foarte mare asupra fetelor ca tine. Aporpo, nu inteleg, daca te-a facut sa suferi de ce inca mai ti ca el? UITA, se poate uita, sentimentele se pot controla, proasta ai fi daca te-ai intoarce la el, iai arata cat esti de slaba iar el isi va indeplini planul.
HappynewCenusa întreabă: