| dannydanutsa a întrebat:

Buna tuturor :*
Pentru inceput as vrea sa va spun ca am o "problema",daca as putea spune asa.
Prietena mea cea mai buna e frumoasa,blonda,ochii verzi,forme bine conturate,si multe poze pe fb in care e " sexy".
Am aflat parola ei de la fb si am vazut o convorbire cu iubitul meu in care-i spunea el : buno.
Nu ca as fi invidioasa sau nu stiu cum,e prietena mea,e normal sa fiu de partea ei,dar el?
De ce trebuie intotdeauna baietii sa se uite la alte fete? Ce nu le ajunge daca persoana de langa ei le ofera tot?
Intrebarea asta mi-o pun zi de zi, si nu gasesc niciun raspuns.

Răspuns Câştigător
| 1NoNamer a răspuns:

Eu iti propun urmatoare chestie. asteapta sa vezi daca prietena ta iti spune de acest mesaj pe care l-a primit, daca nu, eu zic ca ii poti zbura pe amandoi de mana, nu doar pe prietenul tau. Si furatul incepe cu un creion sau un pix. asa si uitatul la alte femei. Daca chiar te-ar iubi, iti spun eu 100% ca s-ar putea controla, si iti spun din propria experienta. inainte sa imi cunosc fosta prietena ma uitam constant dupa alte fete, in timp ce eram cu ea nu mai simteam deloc nevoia si stiam ca nu e bine. Asa ca, te rog gandeste-te la ce e mai bine pentru tine, si nu ierta orice pentru ca vei fi luata de proasta.

Succes!

10 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

De fapt tu nu ai gasit baiatul potrivit pentru tine.
Sa stii ca nu toti sunt asa, te asigur!
Daca te iubea, nici macar nu ar fi luat-o in seama pe prietena ta!winking

| がさいゆの a răspuns:

Buna.toti baietii nesimtiti vor fii asa, niciodata nu le vor ajunge persoana cu care sunt in prezent, vor cauta alte curve cu care te va insela.Nu merita, trebuie sa stai cu cineva care te iubeste pentru ceea ce esti in interior, nu pentru exterior.La revedere.

| relian a răspuns:

Pt ca baietii se uita la fete frumoase si fetele se uita dupa baieti care sa arate bine.Sa nu spui ca tu nu esti inebunita dupa baietii ce apar pe la TV.Chiar pe aici am citit ca o fata nu mai stie ce sa faca, este f indragostita de nu stiu ce pustan de pe la TV din America si ca nici noaptea nu mai poate dormi, ca plinge intruna.Deci baietii de cenu sar uita dupa fete frumoase? Sastii ca aproape toti se uita dupa femei, unia chiar de fata cu iubita, sau cu iubita demina si se uitya dupa fundul alteia sau sinii alteia.Asta nu inseamna nimic, deci nu ai de ce sa iti faci griji ca ramine cu uitatu.Si acea fata care arata foarte bine cauta si ea tot asa unu bine, deci are pretentii foarte mari. Vorba aia au ele pretentii alea mai putin frumpoase dapai una asa cum spui ca este prietena ta.Sau daca prietena ta n-ar zice nu catre iubitul tau atunci e de naspa sigur o sa-ti dea liber.Un baiat daca o fata mai frumoasa ca iubita lui ii face ochi ducli se duce nu sta prea mult pe ginduri.Si asta este valabilpt oricebaiat si orice fata.Deci nu enimic de mirare sau de intrebat.

| Cristiann25 a răspuns:

Pentru ca baietilor le plac fetele cat mai frumoase si daca prietena ta are astfel de trasaturi e ceva normal la un baiat sa se simta atras de ea! Apropo niciodata nu iti poti controla sentimentele, nu-i poti da ordine inimii de cine sa se indragosteasca si pe cine sa iubeasca! Succes.

| Zabbyel a răspuns:

Se trage din naturaletea noastra
(sa privim cat mai mult love struck si multebig grin)

| Raiiiisa a răspuns:

Nu e prea frumos sa intrii in intimitatea cuiva si daca iti era o asa buna prietena,iti spunea chiar ea de conversatii si complimentele pe care i le face prietenul tau.
Asa sunt majoritatea,si un barbat insurat mai trage cu ochiu la altele, apoi ce sa mai zic de astia tinereilaughing
Daca te iubeste si esti fericita cu el, nu baga in seama toate maruntisurile astea, pentru ca el ramane cu privitul si majoritatea timpului tot tie iti acorda atentiehappy
Unui barbat oricat de mult i-ai oferi, mereu o sa vrea mai multstraight face

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Pai daca numai atata i-a spus prietenei tale poate fi luata ca o gluma.eu cred ca fiindca era prietena ta cea mai buna s-a gandit ca e evident ca glumeste daca spune chestii dinastea.si s-a gandit ca e evident ca fata aia nu o sati spuna.pt ca a glumit.bn asta prima varianta. daca tu veiz ca nu tine la tine atunci.da.e un porc, insa nu cred asta pentru ca gandeste-te ca poate a vrut doar sa se inprieteneasca cu ea pentru ca stie ca voi doua sunteti apropiate.acuma tu il cunosti si decizi.acum cealalta chestie:oricat de mult ar iubi un baiat o fata, din cand in cand se uita dupa altele.trebuie sa te inveti cu ideea pentru ca asa e lumea asta.e din instinct de cele mai multe ori crede-ma. fara sa vrei iti capteaza privirea si dupa ce te-ai holbat 2 secunde iti dai seama de ce faci.bafta

| Alexandraadam2 a răspuns:

Nu stiu, eu zic ca, daca un baiat se uita dupa alta, poate sa nu iti spuna dar sigur te-ai gandi : hmm oare se uita dupa alta si te-ar durea inima stiu cum e sa iubesti un baiat cu tot ce ai si el sa fie indiferent. si baietii se simt practic atrasi.adica tu ai un prieten destul de ok, dar vezi peste drum altul mai frumos normal si tu reactionezi la fel

| Bogmina a răspuns:

Pai nu toti baietii se uita la toate fetele! Daca intr-adevar tine la tine si te iubeste cu siguranta ca vei avea parte de atentia lui! Atit timp cit nu te iubeste poate sa se uite la orice fata nu doar la prietena ta : )

| Mariana_Alina_1996 a răspuns:

Vroia doar sa o intrebe daca e vopsita sau e blond natural. Probabil iubitul tau vrea sa-si fata o schimbare de look. Nimic rau in asta