Poti sai dai bataie fara ezitare dar mai tarziu sa nu ai pretentii la un om de masa si casa
Eu mi am pierdut virginitatea cu o fata la care nu tineam....si regret.....cred ca ai inteles ce am vrut sa spun
Nu vad rostul de ce sa te grabesti daca ai asteptat pana acum. Si eu mi-am inceput viata sexuala la 20 de ani, si nu regret deloc, deorece am facut-o cu persoana iubita, care ma iubeste si ma respecta si asta e tot ce conteaza.
Crezi ca daca iti incepi viata sexuala cu un necunoscut, pe care nu il iubesti si nu te iubeste, e mai bine? Eu spun sa astept pana cand o sa fi sigura, parerea mea e ca pentru noi conteaza foarte mult prima oara si prefer ceva special, nu ceva banal.
Si te asigur ca acel cineva va aprecia asta si vei aprecia si tu asta, deci nu te grabi, fa-o sa fie special, nu ceva superficial. Virginitatea e un dar, nu ceva banal.
Daca astepti nu este ceva rau, cam 2% din femeile din populatia globului ajung sa fie virgine dupa 25 de ani! Multi o sa respecte asta dar acum depinde cu cine vrei sa o incepi.
Sexul e o nevoie umana,si e pacat ca tu isi interzici tie ca persoana vb de acel EU pe care il respingi,lipsa sexului da depresie,dureri de cap, noduli vaginali, scaderea sistemului imunitar etc hai sa fim seriosi virginitatea nu-i o garantie ca acel baiat chiar te va iubi cu adevarat, nici o nunta nu-i o garantie, de ce sasi negi nevoile? te inteleg nu ai gasit baiatul potrivit, ce inseamna baiat potrivit pentru tine? poate cauti un bogatas cu vila si mercedes care sa te ea ca esti virgina e o ipoteza nu stiu, de ce trebuie sa existe acel baiat potrivit? pentru a te putea bucura de sex? pana la urma cei aia relatie bazata pe sinceritate? zi-mi o singura relatie intre 2 oamenii bazata pe sinceritate totala doi oamenii atat doar,avem interese, interese sexuale e si logic daca barbati ar avea x crezi ca ar mai sta cu o fata? nu, logic ca nu frate, pana la urma accepta realitatea sexul e normal intro relatie, eu nu vreau sa spun sa faci sex cu oricine, sasi deschizi mintea si sa vei ca sexul e o nevoie umana, 20 de ani e o varsta asa frumoasa, nu isi bate joc de ea, te poti masturba, explora propiul corp, suntem in secolu 21, liberatea sexuala a femei este interzisa si batjocorita intro societatea de rahat, sunt sigur ca ai vrea sa faci sex dar ti frica ca te lasa, frica asta va vi mereu, nu uita relatii pe viata nu exista, traieste, fa sex, iubeste nu trai cu frica ce o fi o fi o viata ai
Va aprecia, fii sigură!
În plus, nu-i păcat să te oferi acum unui „neica-nimeni" dacă tot ai reușit să te „conservi" până acum?!?
Bine, nici nu spun că e musai să te și măriți cu „primul", dar oricum, cel mai bine e ca acesta să fie totuși un om serios, la care să ții și pentru care să simți că dorința ta e mai mare decât orice prejudecată sau reținere posibilă.
În concluzie - fă-o atunci când ești gata și cu cineva care te va face să-ți amintești mereu cu plăcere (chiar dacă prima dată nu prea se simte plăcere) de acel eveniment.
Felicitari ca esti virgina la varsta de 20 de ani. Daca pana acum ai avut rabdare sa-ti gasesti un prieten adevarat, inarmeaza-te cu aceeasi rabdare si gaseste-ti un prieten care sa te iubeasca.
Fii sigura ca partenerul tau intr-o relatie stabila va aprecia foarte mult acest lucru. Daca o faci cu un baiat pentru care ai sentimente puternice, va fi ceva cu totul special si pentru tine si pentru el. Cu un oarecare va fi ceva banal, poate chiar o experienta neplacuta daca respectivul se va gandi numai la placerea lui. Parerea mea este sa iti astepti alesul, cu atat mai mmult cu cat esti la o varsta la care o relatie poate dura o viata.
Crezi că te vei simți mai bine dacă o faci cu primul care vine? Gândește-te bine la alegeri, poate vei întâlni un băiat ok, cu care vei forma și o relație frumoasă, dar poate nu...și probabil va dori doar o mică aventură. Cum crezi că vei ieși din asta? Vei fi mulțumită? Vei regreta că nu ai mai așteptat? Totul ține de tine și sper să fii sigură pe cel care te va avea.
Daca o s-o faci cu un baiat oarecare, n-o sa fie nicio smecherie. Probabil ca relatia o sa se incheie, inainte ca tu sa te dumiresti care-i treaba cu sexul si-o sa ramai doar cu un gust amar.
Sa iti zica tie baiatul o poveste citita tot aici care si acum dupa 2 ani mi-o amintesc. o fata la 23 de ani (nu 20 ) inca era virgina. pentru ea virginitatea era foarte importanta, nu era ca restul sa o dea pe tava la primul coclar care stia sa zica "oh baby". a cunoscut un baiat. acesta fiind primul iubit in viata ei. pana atunci nici nu sarutase un baiat daramite sa aiba o relatie. se pare ca "printul pe cal" era un ratat ca majoritatea, dupa 3 luni i-a zis ca de nu accepta sa faca sex cu el, pleaca. vorba aia, i-a zis verde in fata. desigur toanta, pune botul. face sex, a 2 zi i-a lasat mesaj pe telefon sa nu il mai caute. pai na, o persoana rationala ce gandeste acum " ai cautat-o, ai gasit-o". toate bune si frumoase. dupa cate luni, nu multe. gaseste alt baiat. baiatul asta avea (parca) 25 de ani. si frumusete, era si el virgin. inca astepta fata acea speciala, care fiecare prost asteapta. au inceput cu chestii marute, si incet incet s-au atasat unul de altul. acum cand deja aveau cateva relatii impreuna doar s-a adus vorba de sex, si ea i-a zis ca numai e virgina, el i-a zis ca inca e. lui i-a parut rau sa auda asta, dar cica o iubea mult si n-a nu i-a mai pasat. ei pe langa alta parte, i-a cazut cerut in cap. daca imi amintesc bine, daduse putin in depresie ca na, plangea mereu si se gandea la prostia care afacut-o si na, cica numai murea cateva luni pana intalnea baiatul portrivit. poate putin prea dramatic din partea ei, dar era religioasa parca. posibil de aia a contat mai mult pentru ea chestia asta, poate, nu bag mana in foc.
asa ca la ce ai zis tu " Problema mea este ca nu stiu daca mai are sau nu rost sa astept sa am o relatie stabila" nu te culca cu primul prost care iti iese in cale, si daca vrei sa o faci, fa-o, e viata ta, alegerea ta. dar sa nu te plangi dupa ca fata de care ti-am zis. gandeste-te bine inainte. virginitatea nu prea mai conteaza in ziua de azi, dar nu toata lumea gandeste la fel. ai grija.
Cautal pe unu care ai incredere... ca altu face sex cu tine dupa te lasa...
Dezvirginarea e o treaba murdara pentru ambii participanti. Fa-o cand poti, cat mai repede, si vei invata si singura, nu va trebui sa mai pui astfel de intrebari murdare. Si e bine ca individul sa se si priceapa; deci sa nu fie la prima ocazie, altfel risti sa ai o aversiune fata de sex o lunga vreme.
Nu este un lucru anormal ca la 20 de ani sa fi virgina, pacat ca asta este conceptia multora care fac parte din generatia aceasta.
Ideea este ca atunci cand cineva trebuie sa apara in viata ta, o sa apara! Nu grabi lucrurile, si fa mereu e simti, pentru ca daca faci ceva si nu iti doresti cu adevarat acel lucru, o sa te simti rau in privinta respectiva.
Si da, are rost sa astepti sa faci asta cand intr-o relatie stabila, pentru ca este un pas important in viata fiecarei fete, si trebuie sa fie un moment special pentru tine, deoarece in viitor, cand iti vei aminti acest lucru, vrei sa fie frumos, sa iti amintesti un moment special, nu ceva facut asa, dintr-un fel de obligatie...
Eu spun sa ai rabdare, o sa ai parte si de baiatul care-ti va schimba viata!
Bafta!
George0197 întreabă: