| maryana88 a întrebat:

Peste 2 zile ma voi intalni cu un baiat pe care l-am cun pe internet. Doar ce am iesit dintr-o relatie de 4 ani va spun sincer ca nu sufar insa cateodata ii duc dorul fostului. Ma gandesc tot mai mult la aceea persoana dupa internet. Dati-mi niste sfaturi. Tin sa zic ca aveam multe in comun ne intelegem super bine, vb la telefon ne dam mesaje de buna dimineata si de noapte buna. Ce spuneti? Va multumesc.

5 răspunsuri:
| Făgăraş a răspuns:

E bine draga mariana! asa am avut si eu o relatie! a mers cu netul insa sa ai grija! din ce spui tu si baiatul este interesat de tine! pentru mai multa siguranta ai putea merge cu doua dube de mascati pentru orice eventualitate! glum! este promitator inceputul vostru insa vreau sa iti dau doua sfaturi: sa iti folosesti din plin experienta din prima relatie si sa nu pui suflet din prima! pupiciiiiiii

| niki a răspuns:

Incearca sa nu pui prea mult suflet pana nu il cunosti mai bine,personal vreau sa zic! pe internet oricine poate fi oricine si realitatea sa fie fff departe de adevar! intalneste-te cu el si vezi ce fel de om e, dar ai grija, nu iti fa prea multe sperante si iluzii, pentru ca risti sa fi dezamagita! bafta

| BiiaSomerhalder a răspuns:

Pai. il iubesti pe fostul`? Sufera? daca`l iubesti si el te iubeste e urat sa stricati o relatie de 4 ani. Sincer :*
Bai daca`ti place de baiatu` care l`ai int pe int. E oke. fii cu el

| Bujîe a răspuns:

N`are rost. Şi aşa ne întâlnim cu toţii mâine la 4 la poarta Sf. Petru.

| MissPussy a răspuns:

Pai ar trebui sa te grabesti cu sfaturile findca s-ar putea sa ne intalnim cu toti diseara la poarta raiului sau iadului depinde cred ca va fi o coada lnga la usa iaduluilaughing.