Salut.
Destul de complicată situația... dacă o să te arăți așa indiferent în continuare,poate va crede că ai trecut peste ea și că nu mai ții la ea. E adevărat,o va face puțin mai atentă la tine,dar chiar și cu prețul pierderii definitive?
Dacă ești prea insistent,nu-i va plăcea,o să-ți bage scuza că ești sufocant; cunoaștem,dragule.
Așa că aș vrea să-ți spun cum aș proceda eu,dacă aș fi în pielea unui băiat.
Simplu. Seara,când e apusul,despărțiți-vă voi doi puțin de grup. Bagă o scuză (să nu fie penibilă,gen am văzut un iepuraș drăguț) și trage-o deoparte. Dar o scuză bună,în așa fel încât să o ții ocupată mai mult timp.
Duceți-vă undeva mai retras și stați de vorbă. Dacă vezi că se simte bine cu tine și că nu evită,încearcă să te apropii de ea. Întreab-o dacă-i e frig,oferă-i jacheta ta și jucați-vă. Gâdil-o,ciupește-o ușor,tachineaz-o,chestii de genul. Apoi,când sunteți din ce în ce mai aproape,poți încerca să o săruți. Dar nu te grăbi,să n-o sperii. Dacă răspunde sărutului,continuă,pune-i mâna prin păr,pe obraz. Ia-o în brațe și spune-i că momentul ăla,alături de ea,e perfect. Sărut-o pe frunte și întoarceți-vă la campus.
Mie mi se pare perfect așa,dacă totul merge conform planului.
Sincer,sper să-ți meargă cu ea. Ar trebui să realizeze că nu mai sunt mulți băieți așa,atenți ca tine. Eu am avut un singur iubit așa, însă s-a dovedit a fi obsedat de mine. M-a marcat tipul pe viață. Vezi ce-i faci și tu fetei, să nu o traumatizezi.
Multă multă multă baftăă! ^^
Eu zic că o să fie perfect.
Doar încearcă să fii natural, să nu pară că ai ceva deja plănuit. Lasă-te purtat de magia momentului și totul va ieși bine.^^
Daca ar merge totul conform planului tau, EvilBite, bine ar mai fi, dar voi incerca!
lariselu întreabă: