anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Povestiti-mi si mie cei care ati trecut de majorat cum a iesit, unde l-ati facut si cam cat v-a costat. Il am si eu peste vreo 2 luni si ma gandeam sa-l fac acasa cam cu 30 de persoane. Credeti ca m-as incadra cam la 10-12 milioane?

Răspuns Câştigător
| fuzzy6 a răspuns:

Eu l-am facut la un restaurant, cu vreo 70 de persoane (incluzand si familia) si am iesit undeva la 30-40 de milioane, cu inchiriatul + meniu, aranjatul salii, tort, rochita, bautura, muzica si toate celelalte. dar mi-am "recuperat" banii, pentru ca la noi, la majorate, se dau doar bani (nu se mai cumpara cadouri, decat prieteni foarte apropiati sau rude). fiecare persoana ce participa si asteapta sa particip si eu la majoratul lui/ei, pune 1 mil, cei care nu-si tin majoratul sau altele de genul, pun 50 de lei.

vreo 30 de persoane la tine acasa? depinde cat e de mare casa, sincer, si daca vrei sa te supui la stresul de a curata totul dupa ce s-a terminat. cred ca te-ai incadra pe acolo, daca servesti niste sandwich-uri sau chestioare din astea de mancare si nu cumperi foarte mult alcool (sau foarte scump, gen n sticle de vodka).

oricum, distractie placuta >big grin

| georgiana_1403 a răspuns (pentru fuzzy6):

Pai sufrageria unde o sa aiba loc si majoratul meu este destul de mare pentru a incapea toti si tocmai de aceea m-am gandit ca nu are rost sa inchiriez in alta parte. Mancare m-am gandit sa fie doar un bufet suedez, apoi un gratar si la urma prajituri si tort. Iar bautura am zis sa fie cate putin din fiecare insa nici prea mult pentru ca totusi nu as vrea sa am evenimente neplacute. Si mersi pentru raspuns si pentru urare.

1 răspuns: