| GeorgeMihailescu a întrebat:

Prietena mea are o problema in timpul actului sexual.Pana in aprilie,anul acesta, ea a fost virgina.Cu mine a avut primul act sexual.Prima oara,am luat-o cat de incet am putut,a durut-o foarte tare,chiar daca am avut preludiu ca la carte,iar penetrarea a fost destul de usoara ( fara sangerare). Insa de atunci, am avut parte de aproximativ 20 de acte sexuale, toate au fost reusite in mare parte ea avand si orgasm prin penetrare.Problema ei este ca aproape de fiecare data simte o durere la prima penetrare,iar uneori si in timpul frecarii din interior. Durerea usor-usor dispare, insa nu inteleg de ce inca o mai doare.Nu cred ca este nicio durere foarte puternica, din moment ce are si orgasm.Am un penis normal,de preludiu are parte uneori mai mult,insa mereu este prezent. Oare sa mai dureze pana se va acomoda acestor transformari, chiar daca are vreo 2 luni si ceva de cand nu mai este virgina? Va multumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Durerea continua sa apara deoarece fibrele musculare existente in muschii circulari ai vaginului nu s-au intins suficient de mult, adica la lungimea care sa se potriveasca la perfectie, ca o manusa pe penisul tau. In cazul unor femei aceasta largire a vaginului dureaza mai mult fata de altele fiindca este influentata in primul rand de structura si morfologia vaginului in stadiul initial. Incet incet totul va intra in normal. Multa sanatate!

1 răspuns:
| ghostofperdition a răspuns:

E normal. inca nu i s-a cicatrizat himenul. va mai dura putin.