Fi mai curoajasa, daca ai posibilitatea, atunci fa rost de id-ul lui, sau cand va intalniti baga-te in vorba cu el, spune-i Salut, as vrea sa te cunosc deoarece te vad in fiecare zi si suntem vecini! Si daca merge totul bine atunci va ve-ti cunoaste si mai departe o sa vezi tu, va imprieteniti si poate iese ceva.Eu am fost asa si eram timida si am pierdut ocazia, dar acum am ocazia sa il vad iar, si nu o sa mai pierd aceasta ocazie, mi-a zis cineva ca umbla la patinoar in orasul meu, si maine acolo ma duc!
Bafta si Craciun Fericit!
Buna!:* pai... daca tot te intalnesti zilnic cu el du te si spune i "buna! suntem vecini dar nu am vb niciodata. sper ca nu te superi.de fapt e pacat sa stam atat de aproape si sa nu ne salutam pe strada" cere i id-ul de mess si mai vb si acolo...trebuie sa fii curajoasa! daca stai si astepti sa te remarce s ar putea sa astepti degeaba ai grija sa nu pari disperata! stai cat mai linistita de parca ai vorbi cu un coleg sau cu varul tau Succes!
Pai ar trebui sa intri in vorba cu el, sa pari interesata de el dar in acelasi timp si misterioasa...fi mai curajoasa...mult noroc!
Fi atenta... nu stiu daca e bine sau nu. intr-o zi daca il vezi cu telefonul in mana sau chiar si fara intreaba-l cat e ora poate te va observa! Dupa il intrebi daca locuieste la acest bloc. Daca zice da si 100% zice ii spui ca tu stai la cel vecin (Sa nu aduci vorba de bunica lui o sa creada ca il spionezi). Astfel poate te intreaba cati ani ai si incepe prietenia si-ti da ID de mess sau poate si nr de tel. deci succes!
Incearca sa faci rost de id-ul lui, de nr de telefon...
apoi vb cu el pana cand pleaca la scoala si iesi repede pana afara, si te bagi in seama, chiar daca e foarte usor de zis, e mai greu de practicat pentru fete dar chiar cred ca o sa mearga, ca si eu am fost "agatat" aproape la fel si acum sunt fericit
daca si el o sa te placa o sa cedeze si o sa isi doreasca o relatie cu tine si va face el primul pas, asta daca nu e timid...
daca e timid incearca sa faci tu primul pas, fa-l sa inteleaga ce simti tu pentru el
bafta
HappynewCenusa întreabă: