| RalucaAlexandra a întrebat:

Buna tuturor.
Revin cu o intrebare, cum ar trebui sa ma port cu un baiat ca acesta sa ajunga sa ma iubeasca foarte mult? happy

Sunt impreuna cu el, dar am impresia ca nu ma iubeste foarte mult, si vreau sa stiu cum sa ma port cu el ca acesta sa tina mai mult la mine. avem deja o relatie care dureaza de cateva luni. Inainte aveam impresia ca ma iubeste mult, acum nu o mai am. Vreau sa stiu cum sa ma port ca el sa ma iubeasca, aprecieze, etc. Multumesc frumos.
Dau funda happy.

5 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Probabil ca s-a obisnuit cu tine acolo, nu inseamna ca nu te mai iubeste happy dar asa-s baietii, trebuie sa li se reaminteasca faptul ca te pot pierde oricand. Ce ai putea tu sa faci este sa incepi sa-ti arati independenta in relatie, fii tu cea care decide ce si cum, si aici nu ma refer la certuri, ci tocmai prin diplomatie. Fa-l sa respecte faptul ca prietenele tale sunt mai importante decat el, de ex. O sa inceapa sa fie intrigat de ce schimbarea asta si o sa lupte pentru tine... Ati putea de asemenea sa nu va mai vedeti atat de des ca si pana acum, sa-ti duca dorul. Si, in general sa-i arati ca esti capabila sa fii foarte fericita si fara el si sa te descurci de minune.

| 80Cris a răspuns:

Iubire cu forta nu exista! In al doilea rand poate iubirea ce-ai simtit-o tu la inceput a fost doar acea flacara aprinsa de la inceputul unei relatii! Dupa ce-ti raspunzi la ce ti-am spus atunci poate iti vei da seama mai bine daca el te-a iubit, daca el te iubeste si daca intr-adevar merita sa faci mai mult sau sa schimbi ceva in relatia voastra!

| aangelia a răspuns:

Poate te iubeste si nu stie cum s-o arate.asa se intampla multora.arata-i ca-l iubesti, alinta-l, dar nu-l plictisi.in orice caz, sa nu intretii relatii sexuale cu el! sau daca ai facut-o deja, inteleg de ce s-a plictisit de tine, i-ai oferit ce a vrut si pleaca acum la o alta "pasarica"hee hee

| BlackKitten a răspuns:

Nu trebuie sa faci decat sa fi tu si sa'i arati ca il iubesti...sa'l faci sa se simta bine cu tine... oricum depinde de sentimentele lui, nu poti sa'l faci sa te iubeasca daca nu vrea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te porti frumos cu el sa arati ca il iubesti cu adevarat. daca nu merge vorbeste cu el dar ai grija.