| Biianca95 a întrebat:

Buna tuturor!

Sa incep...
De cateva zile vorbesc cu un baiat. vorbim ca si iubiti, ne intelegeam bine, tin la el si cica si el tie foarte mult la mine si vrea sa fiu cu el... el cica ma iubeste.
Ne comportam ca 2 iubiti. dar nu ne vedem des. Si ieri am vazut ca a dat comentarii la altele pe facebook si l-am luat la intrebari si apoi el posteaza pe facebook ca se simte special si o melodie "poti sa pleci ". prin asta am inteles multe. Si aseara nu am mai vorbit. Astazi i-am dat eu mesaj ca el nu oh go on. Si a fost cam asa:
El:Ti-ai amintit de mine?
Eu: Eu? Tu ai gresit, si tot eu sunt de vina.
El: Eu am gresit?
Eu: Da! Tu nu ai tinut niciodata la mine
El:Ba da.
Eu:Ba nu, Alin.
El:Ce pot sa fac daca nu ma crezi?
Eubig grinin moment ce te bagi in seama cu alte fete, le dai comentarii. si imi vorbesti sec. imi raspunzi la mesaje o data la juma de ora. tot eu sunt de vina?
El: Da am dat com si. thinking
Eu:Si? Las-o balta
El:Nu vreau sa ma cert
Eubig grina ti se pare ca se cearta cineva?
El: ook.
Eu:Na. eu nu te mai deranejz
El:Cum vrei
Eu:Bine. pa
Eltonguea?
Eu:daa
El:de tot?
Eu: cred ca da
El:Mda multumesc..si cica eu nu am tinut la tine
Eu:Eu tin la tine.da nu se face asa
El:Nu ma dau la nimeni
Eu:Hai termina cu astea..atatea vrajeli
El:mda mersii de incredere
eu:ce incredere? sa am incredere? cand o sa iti fac si eu la fel. sa-mi faci si tu. ramanem prieteni si gata. e mai bine asa
el: bine
pun pariu ca te impaci cu ala
eu: ii problema mea
el:aha, deci o terminam?
eu:ti se pare ca a fost o relatie?
el:a, nu a fost? nu ma dau la nimeni.tin la tine si vreau sa fiu cu tine

Cand ne certam face in asa fel incat sa cad eu de proasta si sa parca ca e vina meaa. Voi credeti ca tine la mine? Sau ma tine de proasta?

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Corect spus: "cica". Sunt de acord cu tine in ultima ta afirmatie.

| marisha2000 a răspuns:

Cred ca doar te tine de proasta.asta a fost aratat in conversatia voastra

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Oh Doamne chiar mi se face rau.
Deci nu mai pot cu generatiile astea cu facebook-ul asta.
Tone intregi de prostie!

Numai deci chiar mi se face rau.
Am atins pragul superior de rabdare si calm.
Pe viitor nu o sa mai intervin la astfel de intrebari.

Pagini intregi de stupizenii!

| justsummer a răspuns:

Deci sincer ar trebui sa te calmezi esti prea posesiva, prea geloasa si prea impulsiva. Au fost probabil niste simple comentarii pe care nici n-ar fi trebuit sa le observi. Si după câteva zile iubire? Nu cred. Eu zic sa-ti ceri scuze pentru iesirea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca trebuie ca el sa fie mai retinut in comentarii si like-uri la adresa altor fete, dar cred ca de asemenea tu trebuie sa discuti acest aspect cu el, fata in fata, si sa ii explici intr-un moment in care esti calma, si sa te asiguri ca nu te vei enerva in momentul discutiei. Ca sa fi cat mai sigura ca nu te vei enerva, fa-ti dinainte in minte un scenariu cu diferitele lucruri si idei pe care i le vei transmite, impreuna cu raspunsurile pe care ti le va da, si asigura-te ca orice va zice vei ramane calma si lucida si vei incerca sa rezolvi obiectiv problema. Domnul Iisus sa te binecuvinteze cu pocainta, impreuna cu viata vesnica!

| cristimihailov a răspuns:

O intrebare: de ce iti pierzi timpul cu asta?
E frumos sa fii mama ranitilor... Dar in acest caz oare nu inseamna ca iti bati joc rau de tot de tine?

Unele persoane au asa o puternica dorinta de a se chinui pe ele insele. Dar si pe altele.

Da-i ignore si ia-ti o viata... Nu mai pierde timpul cu toti amarastenii. Oricat de interesanti par, sigur gasesti unul mai bun.

greece12
| greece12 a răspuns:

Tie ti-a spus cineva ca dragostea iarta,ca e generoasa,ca intr-o relatie cei doi discuta si se asculta unul pe celalalt cand vorbesc?
Tu ai tras concluzia ca melodia respectiva era pentru tine si ceva inseamna,fara sa discuti deloc cu el!
Daca insemna ca intr-adevar "poti sa pleci", de ce i-ai mai scris a doua zi?
Si, daca tot i-ai scris si ai vrut sa comunici, de ce nu l-ai intrebat ce se petrece, clar.De ce si pentru cine era respectiva melodie.
Ca face comentarii altora, nu conteaza, facebook-ul nu e recomandat pentru momentul in care vrei sa te inchizi singur intre 4 pereti,e un site de socializare,poti face si tu acelasi lucru.
Dar bazandu-te pe ce ti s-a parut,ati avut o conversatie in care n-ati spus nimic, cu rezultatul sa te simti tu inferioara, imediat dupa!
Ti se pare normal?
Bine, inteleg ca la varsta voastra o relatie inseamna multe taceri si tot atatea emoticoane, dar ma intreb cum reusiti chiar sa va intelegeti!
El sa-ti declare:
"Nu ma dau la nimeni"(de 2 ori)
"tin la tine si vreau sa fiu cu tine" si tu sa nu-l asculti deloc...
Frustrarea ta mi se pare normala, dar dreptate nu ai.