Daca esti sigura de sentimentele tale ce mai vrei sa astepti? eventual te-as sfatui sa luati o pauza si in timpul acela o sa iti dau seama daca ti-e mai bine sau mai rau fara el.
Paii nu`mi dau cu parerea, dar ar fi mai bine sa discutati si sa-i spui si sa ajungeti la un acord. Sper ca te-am ajutat. pa-pa. Sa-mi spui cum facii, daca vrei!
Daca esti sigura de sentimentele tale ce vrei sa mai astepti? eventual sa luati o pauza si in acel timp o sa iti dai seama daca ti-e mai bine sau mai rau fara el.
Cunosc sentimentul..si eu am patit exact la fel vara trecuta; cel mai bine e sa nu astepti deoarece nu faci decat sa pierzi doar timpul... spune'i frumos ce simti si cere'i o pauza pentru binele vostru daca iti va fi dor de el iti vei da seama ca inca il mai iubesti, daca nu atunci ramaneti despartiti, dar fara regrete, plansete sau altele eu asa am facut
Au fost odata niste fluturasi si s-au dus. Nu mai ai ce face decat sa intelegi ca relatia voastra nu mai are nicio motivatie pentru a continua.
Parerea mea sincera e sa stai o zi doar tu cu gandurile tale,fara sa vorbesti cu el. Daca s-a intamplat sa plangi,sa suferi de multe ori,si organismul nostru la un moment dat devine imun.Dar asta nu inseamna neaparat ca nu mai simti nimic pentru el.Mi s-a intamplat si mie sa plang, sa sufar, iar la un moment dat sa nu mai pot schita nimic atunci cand ma certam. Efectiv nu mai reactionam. Orice, in exces, te imunizeaza...Cred ca esti confuza momentan, vorbeste cu el, poarta o discutie, dar zic sa nu ii spui ca nu mai simti nimic pentru el. Poate nu e asa.Stai singura, mediteaza, nu vorbi cu el o zi, doua. Si atunci sunt sigura ca o sa-ti dai seama de sentimentele tale. Bafta!
Bananacantareata87 întreabă: