| Zoinx a întrebat:

Buna tuturor.Sa va spun o poveste.big grin

A fost o data o fata de 17 ani, timida pe nume Maya.Aceasta iubea arta si isi dedica viata ajutand oameni. Avea o viata aproape perfecta, dar ii lipsea dragostea. Ii lipseau fluturasii din stomac, primul sarut, prima intalnire, prima DRAGOSTE! Baietii o curtau, dar ea nu vroia sa ii faca sa sufere si ii refuza de fiecare data.In prezent fata e trista ca nu a dat inca peste bucuria unui om indragostit. Oare va aparea dragostea si in viata ei? Ce ati sfatui-o pe Maya sa faca? Este bine ca asteapta dragostea pura, adevarata la care viseaza?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oau ce comentarii (unele)… a zis "aproape perfectă"! Se ştie că nu există perfecţiune. Prin acel epitet s-a referit la faptul că apreciază ceea ce are - o familie iubitoare care o ajută oricând (probabil), un talent în artele vizuale etc. Este recunoscătoare pentru tot şi foarte entuziasmată în acelaşi timp datorită binelui de care are parte. Atât.
Bravo ţie (Maya) că nu te "combini" cu oricine doar de dragul de a avea un prieten! Eşti, probabil, o fire perfecţionistă, ceea ce implică atât avantaje, cât şi dezavantaje. Spun asta pentru că ştiu şi eu o fată cu o poveste foarte asemănătoare cu cea a Mayei. A cunoscut fel de fel de inşi, e foarte intuitivă şi nu se lasă şmecherită. Era curtată, dar se gândea ca şi tine, probabil: "oare se merită să-mi sacrific câteva luni pentru nişte relaţii ştampilate cu «EŞUAT» din prima, în loc să mă concentrez la alte lucruri importante, pasiuni, hobby-uri?" Voi două aveţi alte priorităţi şi e foarte în regulă. Plus că de multe ori se întâmplă ca tu să placi pe cineva, dar acea persoană nici să nu te observe; în schimb, tu să fii apreciată de altul/alţii fără să bănuieşti asta. O fi vreo lege a lui Murphy. Adică e foarte rar cazul în care doi inşi se plac şi se "vânează" unul pe altul. Cât despre dragostea pură, dacă înseamnă ce cred eu că înseamnă pentru tine, atunci aceasta era posibilă până pe la vreo 15 ani, doar atunci să mai fi zis că ieşi la un suc cu el, că vă uitaţi la un film, că vă ţineţi de mână şi atât. E păcat că nu ai profitat de ocazie să capeţi puţină experienţă fiindcă de acum, trebuie să te aştepţi la ceva mai mult de o plimbărică. Ceva care, din moment ce nu ai deloc experienţă, ţi se va părea deplasat. Ştii la ce mă refer. De acum cel mai bine e să-ţi continui viaţa în acelaşi mod, să te ocupi de pasiunile tale fiindcă, în fond, nu poţi să te schimbi la comandă, însă e foarte posibil ca tu să întâlneşti pe cineva cu preocupări asemănătoare cu ale tale în cercurile în care activezi, cineva cu care vei fi compatibilă. Mare grijă, totuşi, să nu faci acea greşeală (des întâlnită) de a te opri la "primul venit"!

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pey daca nu sta cu nimeni, cum mama naibii sa se indragosteasca?

Sau vrea sa vina Prince Charming pe calul lui alb?

| Crisu a răspuns:

Eu cred ca e destul de bine.Sunt fete, si fete. Fete care vor sa fie cu oricine le iese in cale, sau ceva de gen, si fete care asteapta un baiat pe care sa il iubeasca.Cred ca e unul din cele mai frumoase lucruri pe care le'am auzit vreodata, sa fii fata la 17 ani sa nu fii avut parte de primul sarut, sa nu mai vorbim de sex.Si sa visezi e un lucru.pfai.Cred ca daca nu as fi putut sa visez, as fii murit.De multe ori cand nu aveam ceva, visam pur si simplu la acel lucru. Fata asta, gandeste foarte bine, macar a fost creata de aceasta natura.Si da cred ca e bine ce face.

| Razvan a răspuns:

Maya e proasta.De ce e proasta Maya?
Argumentare:
a)E proasta fiindca crede ca are o viata perfecta
b)E proasta fiindca crede ca dragostea e ceea ce ii lipseste
c)E proasta fiindca a refuzat baieti pe motivul pueril ca ii face sa sufere, cand de fapt e mult prea indragostita de sine pentru a mai iubi pe altcineva
d)E proasta pentru ca inca crede in basme
Maya la 17 ani se presupune ca esti matura. Ce e cu amabalajul asta de poveste care miroase a vata de zahar.Anunta-ma cand cobori in morcila pentru a-ti da colacul de salvare

| gigiro a răspuns:

Sa iasa din adormire(visare) si sa "alerge" in cautarea dragostei. Sa nu uite ca aceasta e foarte aproape sau foarte departe de ea. Sa alerge cu ochii deschisi, sa nu fie oarba. Sa nu caute personaje din carti sau vedete, sa caute oameni adevarati, cu calitati si defecte. Sa nu-i fie frica de esecuri, sa fie deschisa ca o floare. Sa emane incredere si sa fie atenta.La 17 ani e intocmai unui fruct care tinde sa se coaca. E poate varsta ideala pentru a face marele pas, si daca va avea noroc, va intalni baiatul care sa o "culeaga".

| doar.pt.voi. a răspuns:

Sa astepte, dar sa faca ceva, sa mearga si ea in cautarea dragostei. Daca te ascunzi, cam greu gasesti iubirea.Mai bine sa se duca in cautare, si daca o gaseste, sa nu fuga deoarece oriunde se va duce, dragostea o va urmarii. Baftahappy

| andradat a răspuns:

Mie imi lasa povestea asta impresia ca e vorba de o fata ataaaaaaaaat de proasta si bleaga si ratata. De ce viata perfecta? Ce consideri ca ai viata perfecta sau ce? laughing Ca n'am inteles.
Vai maya maya draga de ea ce sa ne facem. Stai draga pe curu tau si gaaataa ce tot va agitati toti cu dragostea asta

| Pedala a răspuns:

Daca n-as fi una dintre cele mai misogine persoane in viata te-as crede, dar asa ma simt obligat sa iti spun o poveste:

A fost odata o fata de 17 ani, timida, egocentrica, putin ipocrita pe nume Maya. Aceasta nu avea prieteni si isi traia viata prin intermediul altora. Avea o viata de rahat si ii lipsea o bastarca. Ii lipsea o relatie interpersonala, care sa nu fie mediata de tastatura, primul contact sexual, prima DEZAMAGIRE in dragoste. Tot felu de ratati o curatu, dar ea considera ca viata e ca in telenovele, vine unu intr-un "iQ7" alb si o salveaza de la viata-i penibila. Ea ii refuza de fiecare data ("it`s not you, it`s me") pentru ca nu cumva saracii baieti care o idolatrizau, visau la ea si ii pichetau scara de bloc sa aiba cumva de suferit. Fata era trista ca nu a dat peste bucuria unui shurlau sculat cum trebuie. Dragostea nu va aparea niciodata in viata ei. Maya a urmat sfaturile si s-a sinucis. Este rau ca a dus o viata de ***, dar bine ca asteptat. Altfel nu ar fi putut purta rochie de mireasa la inmormantare (culmea ironiei, un omagiu adus prostiei umane), ar fi ars in focurile iadului ca si-a inceput viata sexuala inainte de casatorie, Dumnezeu, Biblie, religie etc... am obosit. Nu mai pot debita aberatii. Este bine ca a fost proasta?

Asta e doar o poveste, in realitate fiecare are dreptul sa astepte cat vrea, sa faca cum crede el mai bine, sa astepte, sa nu astepte si sa puna intrebari cretine.

| dnxbv a răspuns:

Imi place povestea asta! big grin Dupa opinia unui user pe nume dnxbv, Maya este o fata de nota 11, este o comoara! Niciodata sa nu renunte la asteptarea iubirii adevarate, pentru ca cei care au rabdare vor fi rasplatiti cu varf si indesat!
Transmitei sincerele mele felicitari!
"Love will find a way!"winking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

As sfatuio pe Maya sa lase deoparte fitele astea de fata virgina si perfecta si sa nu mai piarda timpul cu lucruri inutile gen arta si ajutand oamenii. Lui Maya nu ii lipsesc fluturasii din stomacel, lui Maya ii lipseste un penis care sa o satisfaca in pat! Daca nu are de gand sa faca nimic, ramane cu arta ei si cu slujirea oameniilor si va muri virgina fara a vedea vreodata un penis. Asta e povestea mea. Si trezeste-te la realitate Maya, tu nu traiesti in lumea basmelor cu printi si printese virgine, tu traiesti in Romania!

Răspuns utilizator avertizat
| RMC a răspuns:

Maybe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Anonimul care mă hărţuieşte de la o vreme (i-am raportat mesajul): 1. Se cheamă empatie ceea ce am încercat în postarea anterioară. Caută în DEX; 2. Am să-ţi tot raportez comentariile la adresa mea pentru conţinut obscen/irelevant. Dacă ai ceva de lămurit cu mine, există mail-ul privat. Dar l-ai fi folosit până acum dacă nu erai un laş. După ce că suntem toţi nişte străini pe site, mai şi postezi ca anonim. Patetic; 3. Ai o vedere tare îngustă din moment ce comunitatea TPU se limitează pentru tine la câţiva membri care sunt experţi şi în top 100; nu e decât o Nightnday pe TPU şi e unică. Dar tu nu aveai cum să "empatizezi" fiindcă, probabil, tu îţi faci o groază de conturi; Ar mai fi şi un 4., dar asta ar însemna să cobor la nivelul tău.
Cer scuze lui Zoinx şi celorlalţi participanţi la discuţie pentru această postare, dar nu aveam cum altfel să îmi contactez "admiratorul".