anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.scriu aici deoarece nu am cu cine sa vorbesc si nici nu vreau sa barfesc nimanui apropiat asa ca ramana anonimat.sunt casatorita de 2 an dar relatia e mai lunga. avem un baietel de 1 an si jumatate.problema e veche si pe mine ma face sa sufar foarte mult sa fiu nervoasa. sotul meu nu face gesturi de dragoste.nu ma ia de mana nu ma saruta nu ma imbratiseaza. daca eu fac asta el doreste imediat doar sex.eu nu pot asa doar cu sex.il iubesc si am nevoie de un barbat care sa ma iubeasca.am discutat cu el problema de multe ori fara sa se schimbe nimic.nici eu nu il mai sarut sau mangai.intrebarea mea e :mai e cineva in situatia asta? S-ar putea schimba ceva? mi e foarte greu sa traiesc asa

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

In bine nu cred ca se mai poate schimba ceva. Pentru el "s-a stins flacara", iar eu nu stiu sa se fi intamplat vreodata ca o flacara stinsa, sa se reaprinda.

| ania a răspuns:

Crezi ca a inteles cat este acest lucru de important pentru tine?
Si eu am crescut intr- o familie in care parintii aratau afectiune si tata ii facea complimente mamei de cate ori se intersectau si sotul meu a cresct intr-o familie mai rece si rezrevata, asa ca la inceput ii tot reaminteam ca am nevoie sa vina sa ma imbratiseze si sa imi spuna ca maiubeste dar pana la urma s-a educat, a invatat sa o faca des si acum ii place si lui stilul asta.
Nu presupune ca e rauvoitor. Ajuta-l Nu te supara pentru nespontaneitate.in loc sa te amaresti, du-te si spune-i -Acum am nevoie sa imi spui ca sunt frumoasa si ca ma iubesti!

| Violleta2022 a răspuns:

Pacat ca ai plecat de pe forum. credeam ca te interseaza raspunsul nostru, dar m-am inselat.

| Goete a răspuns:

Odata cu nasterea copilului sotul e neglijat de multe ori si orice atingere il face sa vrea sex pentru ca este permanent cu scula sculata.

Ori il intelegi si tu pe el ori terminati rau, asta am citit nu am trecut prin experienta.

Tu spui, nici tu nu ii mai dai semne de dragoste deci se raceste totul intre voi, el crea sa **** va merge la.alta, tu vrei copilul - pe care il vrea si el - dar instinctele lui il vor face sa va lase.

Asta e doar ideea mea si din ce am citit. Incercati o terapie de pereche, si psihologii trebuie sa traiasca din ceva

| anonimuIl a răspuns:

Depinde și de tine cum arăți azi față de cum arătai înainte de căsătorie.

| anonimuIl a răspuns:

Dacă ești tânără și el deja nu te mai sărută înseamnă că te-ai schimbat foarte mult ca aspect în 2 ani mai ales că ai și născut.

| anonimuIl a răspuns:

Se poate schimba foarte rapid el ca bărbat și să fie ca la început dacă și tu slăbești și arăți cum arătai la început.

| Anoniim56M a răspuns (pentru anonimuIl):

Dacă iubesti pe cineva nu mai conteaza aspectul fizic să știi și tu?

| anonimuIl a răspuns (pentru Anoniim56M):

Contează foarte mult cum arată și femeia și bărbatul.

| anonimuIl a răspuns (pentru Anoniim56M):

După căsătorie dacă femeia se îngrașă este mai bine ca să se despartă și fiecare să își caute pe altcineva.

| AliGab a răspuns (pentru anonimuIl):

laughing sa vezi cand ti s-o inconvoia corpul de la vreo boala, sau ti s-o face pielea pete-pete de la vitiligo, sau te vei ingrasa de la diabet...sa vezi atunci ce bou gras si urat vei fi, si singur pe deasupra laughing

| Skylor a răspuns:

Încearcă să mai discuți cu el, dacă nu se schimbă nimic, pleacă, poate simțindu ți lipsa o sa se schimbe.