| oliviaaa a întrebat:

Buna tuturor sper sa imi cititi istoria si orice raspuns conteaza! pai totul a inceput intr-o n tabara de vara el m-a placut si nu a avut curajul sa-mi spuna, deci eu nu eram cointeresata de el, apoi vorbind pe internet mi-a spus ce simnte pentru mine, eu l-am lasat sub semnul intrebarii caci cum am mai mentionat nu il placeam in special. s-a suparat si nu am mai vorbit. in timpul acesta m-am indragostit de un alt baiat care m-a lasat balta si deci cred ca nu mai am shanse cu el si... am decis sa ma intorc inapoi la acel pe care nul coenteresam. pe zi ce treceam il placeam mai mult apoi i-am spus ce simt, el sa bucurat si ma invitat la o plimbare, eu nu am putut caci aveam dureri la burta, el nu ma crezut si iar s-a suparat. acum am ramas 0 (zero) mi-e dor de el si acum as vrea sa ne intalnim sa discutam dar, nu am cum,... vreau sa-i scriu ce sa-i scriu? cum sa ma creada ca il plac cu adevarat? cum sami ispravesc greseala?

Răspuns Câştigător
| Iubiiitzica a răspuns:

Ohh Stiu prin ce treci imi dau seama. E foarte greu sa te mai intorci la un baiat pe care l-ai parasit pentru altul. Si daca se va intoarce iti va zice non-stop " Mai lasat. huu mai lasat pentru ala " si o sa te simti naspa. Acum daca zici ca el sa bucurat si te-a mai si invitat la plimbare, vorbeste cu el si spune-i ca tu ai inceput sa tii la el mult, si ca ai vrea sa va vedeti sa iti acorde macar sansa de a vedea cum esti cu adevarat! :* Succes! :*

2 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Asa faceti voi mereu, va duceti la "smecheri" ca draga domane ce popular e, sau ce frumos e mor fetele dupa el etc. apoi veniti la baietii care chiar tin la voi dar atunci e cam tarziu si va plangeti... ehee, greai viata de pitipoanca, dar acum sa raspuns si eu calumea:
Deci daca sunteti din acelasi oras e ok, daca invatati la aceeasi sc e si mai bine te duci la el in pauza si ii spui ca vrei sa vb cu el undeva mai separat si ii spui sau ii scrii si gata, pe mess, probabil emailurile primite nu le deschide si e imi sigur pe mess, spune-i ce simti cu adevarat si daca motivul pentru care te durea burta era menstruatia spune-i-o direct, va aprecia ca esti sincera macar acum... si ar fi bine sa fi asa mereu cu el.
Sper ca team ajuat, si data viitoare vezi si tu ce faci ca acesti baietii populari nu au prea multe ganduri bune pentru voi, in general vor sa profite, astia mai mari vor sex... Asa ca ai grija.
Funda? plzzzzzzzzzzzzz

| luiza a răspuns:

Daca a renuntat asa usor nu era chiar asa de "cointeresat"! si daca a inceput prin a nu avea incredere in tine atunci chiar nu este un om sa merite! mai sufera si tu un pic si lasa-l balta.