| opierdevara a întrebat:

Buna tuturor:*

sper sa nu va plictisesc cu povestea meabig grin

este putin mai luunga, dar am nevoie de sfaturile voastre puppy dog eyes

de aproape o luna cunosc un baiat dn acelasi oras cu mine...

am vb pe mess prin mesaje pe telefon, dar niciodata fata`n fata.

M`a intrebare dca am prieten si daca as vrea ca e sa fie iubitul meu iar eu i-am spus ca intai trebuie sa ne cunoastem mai bine...

dar fza nasoala e ca el e plecat din tara sh vine tocmai in august.

cand este pe mess nu ma baga in seama, dar daca il intreb eu ceva, el imi raspunde...Nu inteleg dc.thinking

la fel sh pe facebook.la msaje le raspunde doar prietenilor sai, mie nu

Ce credeti?

Oare el ma place?

Mentionez ca ne-am vazut de cateva ori, dar nu am vb`it.era cu prietenii lui si odata mi-a zis ca pacat ca nu am prieten ca sunt f draguta, sh mi-a zis zilele trecute ca o sa`mi aduca ceva care sa`mi aminteasca de el si ca ii este foarte dor de mine.

am incercat sa va prezint povestea f pe scurt

dau fuuunda celui mai bun raspuns:*

sh voturi [bune] celorlalte raspunsuri big hug
Ps:Am mi pus inrebare asta. dar nu am primit suficiente pareri si sfaturi incat sa imi dau seamastraight face

Răspuns Câştigător
| emotivegirl a răspuns:

Eu sunt cam in aceiasi situatie,vb cateodata pe net,pe facebook imi da likeuri la poze,il cunosc de mult timp si pare ma place,dar pe mess mai nciodata nu/mi scrie el mesaje, decat daca ii scriu imi raspunde repede, acum e plecat din tara.
Nu stiu ce sa zic, cred ca te place si de aia te ignora.

2 răspunsuri:
| Ruddy_2272 a răspuns:

Sincer nu cred ca te vrea, daca te-ar vrea te-ar cauta el.Ar fi mai bine sa nu-l mai cauti ca devi plictsitoare.Indiferenta e cel mai bun raspuns.

| eduardinoedy a răspuns:

Probabil nu iti raspunde pe messenger pentru ca este mai timid. Joaca de ex un biliard cu el prin intermediul messengerului si in timp ce joci cu el, mai vb si u cu el si daca tot nu iti raspunde spune-i: ce faci mai? esti timid, cotoiash? succes!