Cine va intra in viata ta aceea persoana poate fi chiar persoana aleasa inimi tale.BAFTA!
Buna! Tu chiar crezi in vise? Eu sincer nu. Nu cred ca visele transmit ceva ce se va intampla sau alte chestii de-astea.
Nu inseamna nimic, inseamna ca te gandesti la baiatul de care sa te indragostesti dar pe care nu-l gasesti prin imprejurimile tale, asa ca te refugiezi in vise unde il gasesti intotdeauna.
Nu este posibil sa nu il cunosti pe baiatul din vis, l-ai vazut macar o data intrecere.visele nu apar din nimic:nici persoanele, nici locurile, nici situatiile... totul are o legatura cu realitatea, chiar daca ne dam seama sau nu.In concluzie, baiatul acela exista si iti place
Si eu am visat la fel! dar eu sunt cu un baiat acum dar in vis se facea k ma indragostisem de el eream intr-o masina si cand am coboroat din masina aia la un anumit loc nu mai area el si al tot cautam si al strigam nu stiu ce o mai insemna si visele aste :!
Multumesc de raspunsmi se pare ciudat visul...si da eu cam cred in vise, trebuie sa insemne ceva