| angel70530 a întrebat:

Buna tuturor,stiti ca parerile voastre m-au ajutat,insa nu pot uita a trecut o saptamana decind m-am despartit de el si nu-l pot uita,se pare ca m-am indragostit mult, stiti vreau sa va zic ca el nu ma lasa sa traiesc, iarasi mi-a verificat profilul, intra la mine in profil, si se uita, pe 1 aprilie, mi s-a stricat pcul,si trebuia sa plec pina in oras,si m-am intilnit cu el, deci parca suntem niste straini, stateam linga un butik,si palavrageam cu vinzatoarea,este o buna prietena de a mamei,el m-a vazut, insa eram cu spatele la el, a trecut pe linga mine, cu mindrete, numai s-a uitat la mine, caci am observat prin oglinda ferestrei, si a mers mai departe, m-a socat chestia asta a lui, apoi seara a intrat la in profil, eu nu inteleg de ce el procedeaza asa, ma doare ca s-a purtat asa nasol cu mine, o face pe desteptul, de ce ma chinuie asa, as vrea sa cer sfat de la dumnevoastra oare cum sa procedes mai departe? sa intru iarasi la el pe profil? sau sa ii pun like la poza? sau ce sa fac? imi este greu sa-l uit, credeti-ma, va roog ajutati-ma. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca o relatie are si sfarsit, ceea ce este valabil si in cazul vostru. Faptul ca el nu intelege cum sa se comporte si dupa aceea, tine de educatia lui.

3 răspunsuri:
| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Cati ani ai? Sa-l uiti. Ca asa e mai bine. Si sa inveti gramatica.

| Cristiann25 a răspuns:

E orgolios! Eu zic sa va impacati daca va iubiti ca asta as face si eu cu prietena mea dar amandoi suntem cam orgoliosi si nu se prea merita! Daca va impacati sa va iubiti mult si sa nu va mai despartiti! Succes! Te pup.

| nesuferit a răspuns:

Serios cati ani ai? nu am inteles nimic din povestioara ta, pentru ca esti incoerenta. pune mana pe carte ca o sa ajunga tara asta raiul semiretardatilor