Stii ca e o vorba si ai si trait-o pe pielea ta, sa ai o relatie si sa stai cu parintii in casa e iad curat si pentru tine si pentru ei si pentru ea, oricat ai incerca sa aplanezi conflictele, tot apar si neincetat, eu zic ca fata s-a saturat de aceasta situatie, zic sa nu dramatizezi asa tare, eu cred ca ea te iubeste si inca te vrea dar vrea sa-si dovedeasca faptul ca se poate descurca singura, ce mare sacrificiu a-i face daca te-ai muta cu ea in chirie? ba din contra i-ai da incredere in ea si continuitate relatiei, eu sunt sigur ca ea asteapta un semn de la tine si eu pot sa te asigur ca viata cu ea in chirie va fi un fel de paradis pentru amandoi, ai 24 de ani, la varsta asta ar trebui sa fi destul de stabil si psihic si financiar astfel incat sa poti sa te muti de la parinti, daca ei nu-s de acord ce daca? la urma urmelor tot se intampla intr-o zi si si ei la vremea lor a facut la fel. Eu zic sa incerci sa vorbesti cu ea si sa incerci sa va impacati si sa te muti cu ea si cred ca nu vei regreta decizia. Mult succes!
In primul rand, nu te muti cu parintii. Nici ai tai, nici ai ei. E cea mai proasta alegere. Tinerii trebuie sa stea singuri, separat. In felul asta, nu dai nastere la discutii si certuri inutile, ca i s-a parut ca s-a uitat mama ta nu stiu cum, ca ala a zis, ca aia a facut.
In al doilea rand, esti putin egoist. Ai o atitudine de om care bate cu pumnul in masa. E adevarat ca ai ajutat-o, insa te-ai gandit ca la un moment dat un om simte nevoia sa fie independent, sa aiba banii lui, locul lui? Tu privesti problema la modul: sta la mine, trebuie sa fac ce zic eu. La episodul cu unghiile, practic ai trimis-o la cratita. De ce ar trebui cineva sa faca niste lucruri din obligatie sau care nu ii fac placere, doar pentru ca sta la altii in casa? E normal sa vrea sa plece. Poate are o zi prosta, iar in momentul ala nu are chef sa socializeze cu ai tai. Sau poate pur si simplu vrea sa zaca in pat sa nu faca nimic.
"Treci peste cuvantul meu". Dar cuvantul ei?
Tu ai ajutat-o pentru ca o iubeai sau ca sa o transformi intr-un om subjugat?