Salut.
Încearcă să faci cumva să te accepți și să te simți bine în pielea ta.
Ai spus că ai 20kg în plus, dacă lucrezi la asta o să le dai jos, timp ai pentru că ești foarte tânăr și încercă să nu te mai stresezi pe tema asta.
Nu uita că toți oamenii au defecte, dacă nu se văd nu înseamnă că nu sunt acolo.
Unii oameni acceptă anumite defecte și se descurcă cu ele în timp ce alții nu ar putea să le accepte, e un fel de a spune că fiecare are gusturile lui, exact ca la mâncare.
Chiar și dacă ești așa, sunt destule tipe ce sunt împreună cu bărbați cu greutatea peste cea normală, eu am de exemplu o rudă, el e gras și ea e mai slabă, arată bine, sunt împreună de mult timp și au doi copii.
Când vrei o tipă, ce anume vrei la ea? Zici că vrei o iubită, dar poți avea una toxică, nașpa care să te mintă, înșele, sau doar să fie genul ăla de fata care ori că primește atenție de la tine ori de la altul e aceeași chestie.
Un lucru pe care ți-l recomand e să vrei să găsești o fată care să îți poată fi și prietenă, cea mai bună prietenă, nu doar să vrei să găsești o iubită și doar un rol să aibă, trebuie să aibă rolul de cea mai bună prietenă, alea sunt cele mai frumoase relații.
Vorbește cu o tipă cum ai vorbi și cu un băiat, prieten, pur și simplu vorbește, cunoaște iar de o să fie ceva o să se lege fără ca să vrei tu sau ea.
Încearcă să îți dezvolți skill-ul de a părăsi peisajul când vezi că tipa nu se implică, nu te vrea.
Să zicem că vorbești cu ea, schimbi câteva vorbe...sau vorbești o perioadă mai lungă în care doar tu te implici, iar atunci când vorbești cu ea simți că nu prea te vrea, simți că oferi prea mult și primești prea puțin, atunci alege să pleci.
De ce? Pentru că dacă rămâi o să îți scadă respectul de sine și o să ajungi să îți faci obicei din asta, iar când pleci o să te respecți din ce în ce mai mult.
Nu fii disperat, oamenii pot profita de tine când ești așa, te pot manipula și trata cum le convine pentru că știu că tu nu poți să pleci de lângă ei.
Mai am ceva să îți spun.
Nu știu cu exactitate în ce stare ești dar nu te lua după oamenii care vorbesc aiurea.
Dacă vezi că dintr-un motiv sau altul ajungi în depresie, nu contează din ce motiv (că poate nu e nici ăla care crezi tu, depresia are foarte multe motive și nu e simplă) mergi și caută ajutor.
E mai bine să iei o lună antidepresive, la unii apar efecte secundare sau nu au efectele dorite, dar pe alții îi salvează de la moarte.
Depresia a ucis mulți oameni, ai grijă de tine.
Numai bine.
Din ce am citit din răspunsuri sunt de acord cu ce au zis @Hecate @Dimmero @Oldsoul și @ClaneLinn
Pune mâna și lucrează la tine, ai un job stabil și mașină, ok, și altceva ce ai de oferit? de ce să vrea să fie o femeie lângă tine? Ok, o iubești și îi ești loial, și dacă ea găsește un alt tip ca tine stabil finaciar, cu mașină, care-i e loial și o iubește și pe lângă asta are multe hobbies, are ceva de spus, e interesant, ai ce vorbi cu el, nu e logic să-l aleagă pe el? ce spui că ai e un mare basic pentru un bărbat, pe lângă astea se adaugă disperarea de a avea relație care din start le anulează pe restul. nicio fată nu vrea să iasă la o cafea cu-n tip abia cunoscut pe care-l simte de la 1 km că nici sucu ăla nu l-a băut bine și el deja vrea relație cu ea. ți-a zis dimmero foarte bine, mai concentrează-te și pe alte lucruri în viață decât relația, du-te și călătorește, apucă-te de un hobby, fă-i lucruri spontane, te dezvoltă ca om și poate o să ai și ce vorbi cu fetele pe care le cunoști.
Sa nu ti se sparga o vena, stai cuminte. Plimba ursul ca esti prea slab ca sa avem un dialog
Ia fii atenta, printre primele raspunsuri a dat unul o rugaciune pentru ca tipul care a intrebat sa-si gaseasca o iubita, raspunsul ala e tutto finito, las-o dracu de treaba, le-am vazut pe toate dar asta cu rugaciunea depaseste orice granita. Intrebarile astea sunt saptamanale, dar pe langa faptul ca sunt saptamanale sunt Dumnezeu pe pamant, intru mereu ca sa ma amuz de raspunsuri. Sunt 2 categorii mari si late care raspund, dar si a 3-a celor care se implica si raspund pe subiect chit ca se ma abtin si ei sa nu rada. Prima categorie e a frustratilor precum TFL ala care dau vina pe femei, a 2-a categorie sunt frustratele care dau vina pe barbati sau alea care au prea multe pretentii, in combinatie iese ditamai ciorba aici de in final are intrebarea vreo 100 de raspunsuri.
Legat de ultimul raspuns de-al tau, sincer sa fiu nu stiu cum arata o femeie materialista, pana acum nu am dat de niciuna, desi mi-am prezentat situatia, adica totul s-a legat pe baza caracterului, legaturii, ca nu a ajuns undeva anume la o relatie e alta treaba, ca nu mi-am dorit eu sau ea mai mult e altceva, dar fizicul si banii chiar nu sunt totul, trebuie sa ai papagal si sa fie totul natural, adica m-am convins cu ochii mei de asta, nu vorbesc din carti sau altceva. Ca mai sunt si d-alea dupa bani e partea a 2-a, le eviti ca n-ai ce sa faci cu ele, dar iti dai seama repede care sunt intentiile ei, le citesti imediat.
Doamne ajută că mai există și oameni întregi la minte pe aici )) uită-te ce mi-a răspuns t ăla și cum l-o mai chema, nici nu vreau să știu ce a înțeles din ce am zis )) ai mare dreptate cu categoriile, e unu care la fiecare întrebare de genu nu face decât să zică că femeile sunt cu.rve, l-am semnat la TPU că efectiv altceva nu face decât să-și verse frustrările pe aici și mi-au zis că l-au sancționat, poate fac ceva și cu agitatu ăsta
@Tfl
Pai d-aia mori singur, inapoiatule, ca ai creierul cat o nuca. Injuri si apoi dai block, stai pe loc daca ai pic de barbatie in tine. Esti tipic taranusului roman care a dat si el de net si se crede zmeu, mars si da zapada jos de pe garaj ca lopata nu se ridica singura.
Din fericire mai exista si useri ok pe aici, nu mi-am pierdut speranta inca. Printre conturile cliseice low cost facute pentru tentative de trolling mai convietuiesc si persoane pentru care am cuvinte frumoase de spus, esti printre acei useri foarte ok la care am o parere formata de-a lungul anilor.
tfl si unul Marius nu stiu cum sunt comentacii de serviciu, ar mai fi cativa dar momentan astia sunt non-stop, prea mult timp liber le-a afectat gandirea. Mor pe romanasii astia care injura si apoi dau block, o replica inteligenta n-ar da si ei, au in repertoriu doar aceleasi papagalisme.
Probabil ca ai caracterul sau fizicul care nu este pe placul lor, sau doar ai avut ghinion. Data viitoare cand te vor refuza, sa le intrebi de ce au facut asta, pana vei afla motivul.
Nu lăsa capul jos, persoana ta va apărea atunci când te vei aștepta cel mai puțin și nu vei căuta. Pursisimplu ai puțină răbdare și ocupă-te de tine și cu ce îți place ție.Sunt persoane care sunt singure toată viața și asta e cel mai rău.Tu încă ești tânăr
Bravo. Ești printre putinii care chiar fac ceva, în afara sa vorbească ca o sa facă.
Cel mai probabil vor da un răspuns incorect, conștient sau inconștient.
Citesc comentariile si la unele ma amuz rau! Ce oameni ma...
Cum le mai place la unii sa aruncecu noroi, dar la ei nu se uita!
Viata e grea, e si usoara. Ca intr-o zi normala
Prietena ca prietena dar el are nevoie de ceva mai mult decat o prietena, nici prietenii nu se plâng chiar așa de viața lor personală unul altuia.
Cel mai mult l-ar ajuta o psiholoaga buna sau una ce vrea sa intre în viață lui ca rol de Mama numai că sunt extrem de rare.
Am ieșit puțin de pe pagina și mi-a șters răspunsul, fking TPU.
Nu știu dacă s-ar plânge la prieteni, aici e ok să spună ce problemă are, poate găsește ceva folositor, idk.
Nu e aceeași chestie TPU cu discuțiile între prieteni, mulți țin în ei toate problemele lor și nu le discută niciodată cu nimeni din diverse motive.
Iar de te refereai la ce am zis eu, nu am zis să își facă o amică, am zis să își facă o iubită care să îi fie și cea mai bună prietenă, e valabil pentru toți, nu doar pentru el.
Ar putea merge și la psiholog să discute cu cineva despre asta, poate l-ar ajuta și să vadă diferit lucrurile.
Btw, îți recomand cartea lui Jordan B. Peterson "12 rules for life", o găsești și în română pe eMag, etc.
Încă nu am citit o însă o am și am văzut cuprinsul, cred că ai putea să găsești ceva util și pe acolo.
Pai da dar degeaba își face o iubita daca devine code-dendent de ea, și intră în depresie sau mai rău se întoarce viața lui cu susul în jos numai daca o pierde.
Eu mă refeream ca nu e bine să vorbească cu tipele exact cum o face cu prietenii, exact așa am făcut eu și nu mi-a adus nici un rezultat(virgin 24). Neavând tupeu sa le zic in fata ce vreau de la ele. Jucând tipul bun care nu rănește pe nimeni.
Ar avea nevoie să experimenteze viața, nu neapărat relație, că de relații are el timp după ce iese din depresie, nu sa se atașeze de prima tipa care se comporta frumos cu el.
Ah, da, corect.
Dacă se atașează de una care doar pare îngeraș și apoi îl lasă ar fi destul de aiurea, poate ar fi și mai rău ca acum.
M-am exprimat cam greșit acolo, voiam să zic fără emoții, să nu le creadă superioare, de aia ziceam așa că știu mulți care n-au nicio treabă când vorbesc cu bărbații, băieții, dar cu fetele nu mai pot pentru că se simt inferiori lor.
Poate sta și cu o tipă doar așa, fără să fie dependent de ea dar până acolo mai e, trebuie să se adune și să fie destul de puternic să treacă peste toate.