| mirabelaadiozambet a întrebat:

sunt cam noua pe aici.am o durere mare in suflet si sincer stiu ca nu gandesc bine dar imi doresc moartea.deja nu mai pot duce durerea asta m-am saturat de ea.sa va spun si mica mea povestioara.am cunoscut un tip de fapt m-am indragostit de el ca il stiam demult am copilarit impreuna.era ultima persoana de care credeam ca ma voi indragosti vrodata si din pacate am ajuns sa-l iubesc mai presus de toate.sunt o persoana dificila si nu am iubit pana la varsta asta absolut pe nimeni (am uitat sa mentionez am 22 de ani) pe aceasta pers am ajuns s-o iubesc cat pentru toti tipi din viata mea.nu ma asteptam sa-si bata joc de mine vrodata dar a facut-o.si intr-un mod groaznic.habar am de ce a stat cu mine aproape 10 luni. e cu o alta persoana iar mie nici macar nu mi-a zis pa pur si simplu nu rasp la tel si cu asta vrea sa-mi dea de inteles ca intre noi nu mai e nimic.am incetat sa-l caut dar ce fac cu durerea asta care ma distruge? ce fac cu toate promisiunile? ce fac cu mine? imi doresc sa mor.

7 răspunsuri:
| blanga a răspuns:

Ce trebuie sa faci este sa dai de el si sa i spui tot ce ai pe suflet sa-l faci si pe el sai para ra de ce a facut si nu te ai bagi in seama cu el niciodata si nu mai gandi asa ca vrei sa mori totul se rezolva in timp eu sunt baiat si am fost in coma alcoolca pentru o fata si exact ce ti-am zis tie sa faci i-am zis si eu ei incearca sa-l uiti gasesteti alt prieten sau macar o prietena care sa te consoleze (si in plus sa nu fugi niciodata dupa tren si dupa baieti sti de ce? vin altii) baga id meu si mai vorbim acolo mihai_indragostitul2009

| monyk a răspuns:

Buna,calmeaza-te,nu merita sa suferi dupa nimeni si persoana care merita, nu te-ar face niciodata sa suferi.Eu stiu ce inseamna sa suferi din iubire si multe persoane au trecut sau trec prin ce treci tu,dar trebuie sa fi puternica,doar viata ta nu se termina la o relatie esuata, la o persoana care nu a stiut sa te aprecieze si sa te faca fericita, care ti-a tradat dragostea.Nu trebuie sa plangi si sa suferi,incearca sa iti revii incetul cu incetul,vei vedea ca timpul le rezolva pe toate.
Acum pare totul fara rost,esti deprimata si fara chef de viata,dar ai sa vezi ca iti vei reveni,cand iti vei da seama ca suferinta ta e pentru o persoana care nu merita deloc atentia ta.
Incearca sa iesi,sa te distrezi,sa cunosti alti barbati,asa cum el e cu alta, tu de ce nu ai fi? Incearca sa il uiti si sa nu privesti deloc in urma si niciodata sa nu il ierti daca se va intoarce la tine, daca avea minimul de respect si iubire altfel ii era comportamentul.Fi tare,viata merge inainte,omul in viata trece prin diferite probleme si incercari,totul depinde de noi,trebuie sa facem fata,crezi ca numai tu est in situatia asta? Si eu cand ma gandesc cate nopti nedormite si cate lacrimi au mai curs din ochii mei,acum regret,desi inca sunt cu persoana pentru care am plans,totusi,regret ca am varsat lacrimi,de ce,chiar se merita? Acum si eu sufar ca nu are cum sa imi fie usor, tinand cont de faptul ca prietenul meu e la inchisoaresad, dar totusi nu ma dau batuta...

| tabittha a răspuns:

Imi pare nespus de rau pentru tine, dar sincer nu stiu ce as putea spune sa te simti mai bine. Doar ca nu esti singura care a patit asa ceva. Acorda-ti o perioada de suferinta, in care incearca sa iti redirectionezi atentia catre alte lucruri. Stiu ca acum pare imposibil pentru tine dar, uite citeste intrebarile de la rubrica asta. Ai sa vezi foarte multe persoane care din pacate sunt la fel ca tine cu inima franta. Te cred ca il cunosteai de mic, dar asta nu insemna ca nu putea fi un ticalos cand s-a facut mai mare. Din ceea ce ai spus tu aici, fiind o persoana dificila ti-a convenit mai mult sa-l iubesti pe el pentru ca reprezenta o oarecare siguranta pentru ca il stiai din copilarie, dar din pacate mai rau ai facut, deorece nu ai mai fost atenta la detaliile care il inconjurau. Cel putin asa cred eu. Acum incearca sa iti spui in fiecare zi cat de ticalos e si ca oricum nu te merita un astfel de om. Fa o lista cu tot ce nu-ti placea la el si uita-te zilnic pe ea. Asa, in timp, o sa ajungi sa te bucuri ca nu mai esti cu el. Gandeste-te ca se putea si mai rau. Daca te casattoreai cu el si aflai apoi ca el a avut dintotdeauna o relatie cu o alta femeie? Deschide-te totusi si catre alte oportunitati, nu te inchide in sine!

| DoarOFataOarecare a răspuns:

Uneori barbatii sunt lasi si nu mai raspund,stiu exact prin ce treci, eu am luat si medicamente, dar le-am intrerupt singura pentru ca nu mai eram om.sti ce am facut? i-am sters numarul de telefon,mi-am facut profil pe neogen,nu sa imi gasesc pe cineva,pentru mine sa vad cati baieti/barbati imi trimit mesaje,sa-mi recuceresc increderea in mine,am iesit in club,am cunoscut pe altcineva si desi a durat cateva luni,l-am uitat.dar nu uita, cui pe cui se scoate, o sa ti se para o prostie.crede-ma,la fiecare varsta iubesti altfel.si eu la 22 am crezut ca o sa mor de durere, dar acum a trecut timpul si a ramas o amintirehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand nu te-ai mai rugat la Dumnezeu? Stiu ca e dureros si iti doresti moartea pentru lucrul acesta, dar nu merita tipul ala. E un prost dat dreacului de tampit care habar nu are ce a pierdut, cat de mult ai putut tu sa-l iubesti. Stiu cum e senzatia aceea de durere, parca ai simti o sabie care-ti trece prin stomac / suflet. Dar crede-ma ca sunt unii oameni care-si doresc sa traiasa, iar tu fiind sanatoasa, sa mori din cauza unui prost? Sa fim seriosi, nu merita el asta! Esti frumoasa (sunt sigur de asta), desteapta si EL ar trebui sa moara.
Doar asteapta, cu timpul iti trece durerea, cu greu sau nu, dar iti va trece si vei realiza atunci ce prostie ai putut sa spui acum, ca iti doresti sa mori.

| bitzu14 a răspuns:

Cea mai importanta persoana pentru tine este chiar persoana ta, daca simti ca trebuie sa te descarci du-te si spune-i vreo doua idiotului si apoi gaseste pe altcineva sau gaseste un prieten uneori prietenii te scapa de gandurile negre sau fa ceva sa uiti de bou, nu meriti sa iti faci rau pentru ca ai iubit!

| 131415 a răspuns:

Salz` sfatul meuh este sa nu disperi tipul nu merita osteneala :*... lasa-l sa te caute el pe tine daca chiar a simtit ceva pentru tine happydaca nu poti astepta dupa el incearca sa-ti refaci viata cu cineva care meritawinking ai grija cu cine mai iesi!
succeswinking!