| Ramona87 a întrebat:

Buna tuturor! Sunt casatorita dar in urma cu 3 ani am cunoscut un alt barbat de care m-am indragostit din clipa in care m-a luat de mana. Am simtit ca e ceva special de a doua oara cand ne-am vazut. Vreau sa zic de pe acum ca nu s-a intamplat nici pana in ziua de azi ceva mai mult intre noi, doar m-a tinut de cateva ori de mana. A stiut de la inceput ca sunt casatorita iar el era singur. Apoi am inceput sa ii dau mesaje vazand ca si el simte la fel (de fiecare data doar eu i-am scris). La inceput a zis ca regreta ca sunt casatorita si ca si-ar fi dorit sa fiu prietena lui. Dupa cateva zile, cand am intrebat daca vrea sa ne intalnim in parc a zis ca nu e o idee buna. M-am enervat tare. Am continuat sa ii scriu dar dupa episodul asta a schimbat foaia si a zis ca el nu vrea o relatie in acest moment, ca daca vreau ceva doar fizic este de acord dar nimic mai mult. Am refuzat deoarece nu imi putea risca relatia doar pentru o aventura, voiam ca el sa mi se dedice 100% si sa traim o frumoasa poveste de dragoste. Totusi, dupa cateva luni vanzand ca nu ajung nicaieri in discutiile cu el pe care tot timpul le ducea in fantezii si diverse scenarii de natura(stiti voi) dar nu facea nimic in realitate, i-am zis ca accept ideea lui si ghiciti ce: a zis ca nu vrea ca are alte probleme pe cap si ca sa nu ii mai scriu. Dupa o cearta mai aprinsa a dat block peste tot. Asta se intampla acum 2 ani. De atunci tot nu s-a intors la mine, nu inteleg de ce o persoana te-ar tine atat de mult la block. Care credeti ca este motivul? Mai mult, acum cateva luni am vazut ca si-a facut prietena dar eu sunt mai frumoasa ca ea. Nu inteleg de ce pe ea a dus-o la petreceri cu prietenii lui si au mers si in vacanta dar cu mine nu a stiut sa faca asta, ba mai mult vorbea numai despre prostii. Sunt foarte trista si geloasa. Desi am sot, nu suport sa stiu ca alta fata traieste cu el ce as fi vrut eu sa traiesc. El niciodata nu mi-a zis sa mergem la o intalnire. Au trecut 3 ani si ma gandesc la el mereu. Imi imaginez cum ne sarutam si facem dragoste si suntem fericiti. Va rog sa nu veniti cu idei despre casatoria mea sau sotul meu ca nu despre asta este vorba. Vreau o parere de ce acest barbat s-a purtat asa. Ce barbat refuza sa se culce cu o femeie? Si sa nu veniti cu ideea cum ca nu ma place fizic, ca stiu foarte bine ca nu are cum sa fie asta. Va multumesc enorm pentru ajutor! Va rog sa veniti cu raspunsuri sincere. Nu mai stiu ce sa fac, nu inteleg unde s-a rupt totul. Ma doare ca nu vrea sa mai auda de mine si ca iubirea noastra nu s-a implinit si nu inteleg de ce nu a vrut sa incerce o relatie si cu mine. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Nu poate fi explicat fiindca totusi nu are sens. Dragostea care nu e reciproca nu e dragoste. Dupa atata timp e doar o obsesie iar asta te duce cu gandul la boala nu la iubire. Inimii nu ii poti porunci, nu poti tu acum sa te intrebi de ce are o iubita. Cum tu te ai indragostit de el si nu de altul el s-a i dragostit de ea nu de tine. Poate daca nu erai maritata stateau altfel lucrurile. Treci si tu peste povestea asta, macar fa o pasiune pentru un barbat cu care chiar sa traiesti ceva.

44 răspunsuri:
| Ramona87 explică (pentru anonim_4396):

Nu avem 18 dar poate mintea este la varsta asta. Eu am peste 30 si el 40, atunci vreo 36-37 avea. Ii avea degeaba. Pai si pana la urma de ce nu a vrut nimic dupa ce i-am zis ca as putea? Ori cred ca eram amandoi cu capu desi avand in vedere ca stie sa fie barbat cu aia cu care era acum cateva luni nu stiu ce sa zic. Poate trebuie sa ma resemnez ca a trecut prea mult timp si ca nu se mai intoarce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ramona87):

Ceva nu se leagă la povestea ta - prima seară când ați fost împreună.

Imi pare rau dar eu nu m-as fi inselat sotul cu un barbat care nu imi da o garantie. De asta nici nu am acceptat oferta lui penibila de amor fara obligatii. Mi-a fost frica, daca se culca cu mine o data si dupa aia nu mai auzeam de el? Cred ca faceam cu capul. Eu voiam garantia unei relatii. Din prima nu m-as fi culcat in veci cu el. Dupa ce ma scotea la cateva intalniri poate si mi-ar fi garantat ca e gata sa dea 100% sa fie trup si suflet

anonim_4396

Ce relație vroiai cu ăla dacă erai măritată?

Acesta este adevarul! De ce as sta sa aberez aici atat daca nu ar fi adevarat? Ce a fost nu prea mai conteaza. Conteaza daca mai poate fi facut ceva. Pai normal ca voiam sa am o relatie cu el, doar nu imi inselam sotul pentru 5 minute de placere doar. M-am indragostit chiar daca nu ne-am sarutat.

Pai as fi facut amor cu el zilnic de cateva ori pe zi, daca ma scotea la intalniri si ma trata asa cum a tratat-o pe aia de a fost cu ea acum cateva luni. Si eu mereu acelasi tratament, sa se fi purtat ca un domn si sa mi se ofere trup si suflet 100%

anonim_4396

Te interesează ce va urma.

anonim_4396

După ce faci ce am scris poate vă veți și căsători dacă spui că el are vreo 40 de ani

Am inteles! Multumesc tare mult pentru tot! Deci pana la urma credeti ca nu a vrut din respect sa strice toata treaba? Poate chiar m-a placut mult pana la urma. Daca fara divort nu se poate, atunci cred ca trebuie sa imi vad de viata. Va multumesc tare mult pentru tot! Si felicitari pentru curajul de a va trai viata dupa bunul plac nu dupa normele societatii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Ramona87):

Imi iubesc sotul dar nu mai sunt indragostita de el. Adică, cum? Între iubire și dragoste este diferență?
Dar un lucru stiu sigur, merit sa fiu fericita.
Mai întâi, ești sigură că meriți. Pe ce te bazezi?
Apoi, dacă îți făceai pofta cu acela, asta însemna fericirea pentru tine? Oare nu alergi după o himeră?

| darrio2007 a răspuns (pentru Ramona87):

Inseamna ca nu te-ai casatorit din dragoste, ci din interes sau alte motive.

| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

Carma răsplătește tot ce facem, doar că o face inzecit.

| Irinel15123532 a răspuns:

Draga Ramona, nu este raspunsul pe care ti-l doresti, dar este raspunsul care iti trebuie.
Incearca sa reaprinzi scanteia iubirii dintre tine si sotul tau, indragosteste-te din nou de el, fa-ti casnicia frumoasa. De ce?
Tu esti acum cea care sufera dupa un barbat, si il doreste cu ardoare, iti imaginezi scenarii cu voi fiind fericiti si indragostiti unul de altul. Te-ai gandit vreodata ca sotul tau poate fi in pozitia in care te afli tu acum? Dorindu-si aceleasi lucruri cu tine?
Gandeste-te la asta te rog.

| SilentRain a răspuns:

In primul rand ești un caracter josnic, nu îți meriți omul de lângă tine .....care te-a luat de soți, da na tu ești o dobitoacă cu capul in nori in timp ce soțul este mai mult un bancomat prost pentru tine
Nu înțeleg cât de ștoarfă sa fi... încât să faci una ca asta, chiar nație proasta.
Nu pot sa înțeleg oamenii ca tine
Logic și moral ar trebui sa te despărți de soț și pe urmă sa vorbești cu ce martalog vrei tu, că oricum tipul ăla nu te-a văzut mai mult de ce ești...o femeie de-o tura și atâta
Mizerabil.