Nu poate fi explicat fiindca totusi nu are sens. Dragostea care nu e reciproca nu e dragoste. Dupa atata timp e doar o obsesie iar asta te duce cu gandul la boala nu la iubire. Inimii nu ii poti porunci, nu poti tu acum sa te intrebi de ce are o iubita. Cum tu te ai indragostit de el si nu de altul el s-a i dragostit de ea nu de tine. Poate daca nu erai maritata stateau altfel lucrurile. Treci si tu peste povestea asta, macar fa o pasiune pentru un barbat cu care chiar sa traiesti ceva.
Nu avem 18 dar poate mintea este la varsta asta. Eu am peste 30 si el 40, atunci vreo 36-37 avea. Ii avea degeaba. Pai si pana la urma de ce nu a vrut nimic dupa ce i-am zis ca as putea? Ori cred ca eram amandoi cu capu desi avand in vedere ca stie sa fie barbat cu aia cu care era acum cateva luni nu stiu ce sa zic. Poate trebuie sa ma resemnez ca a trecut prea mult timp si ca nu se mai intoarce
Ceva nu se leagă la povestea ta - prima seară când ați fost împreună.
Imi pare rau dar eu nu m-as fi inselat sotul cu un barbat care nu imi da o garantie. De asta nici nu am acceptat oferta lui penibila de amor fara obligatii. Mi-a fost frica, daca se culca cu mine o data si dupa aia nu mai auzeam de el? Cred ca faceam cu capul. Eu voiam garantia unei relatii. Din prima nu m-as fi culcat in veci cu el. Dupa ce ma scotea la cateva intalniri poate si mi-ar fi garantat ca e gata sa dea 100% sa fie trup si suflet
Acesta este adevarul! De ce as sta sa aberez aici atat daca nu ar fi adevarat? Ce a fost nu prea mai conteaza. Conteaza daca mai poate fi facut ceva. Pai normal ca voiam sa am o relatie cu el, doar nu imi inselam sotul pentru 5 minute de placere doar. M-am indragostit chiar daca nu ne-am sarutat.
Pai as fi facut amor cu el zilnic de cateva ori pe zi, daca ma scotea la intalniri si ma trata asa cum a tratat-o pe aia de a fost cu ea acum cateva luni. Si eu mereu acelasi tratament, sa se fi purtat ca un domn si sa mi se ofere trup si suflet 100%
După ce faci ce am scris poate vă veți și căsători dacă spui că el are vreo 40 de ani
Am inteles! Multumesc tare mult pentru tot! Deci pana la urma credeti ca nu a vrut din respect sa strice toata treaba? Poate chiar m-a placut mult pana la urma. Daca fara divort nu se poate, atunci cred ca trebuie sa imi vad de viata. Va multumesc tare mult pentru tot! Si felicitari pentru curajul de a va trai viata dupa bunul plac nu dupa normele societatii.
Imi iubesc sotul dar nu mai sunt indragostita de el. Adică, cum? Între iubire și dragoste este diferență?
Dar un lucru stiu sigur, merit sa fiu fericita.
Mai întâi, ești sigură că meriți. Pe ce te bazezi?
Apoi, dacă îți făceai pofta cu acela, asta însemna fericirea pentru tine? Oare nu alergi după o himeră?
Inseamna ca nu te-ai casatorit din dragoste, ci din interes sau alte motive.
Draga Ramona, nu este raspunsul pe care ti-l doresti, dar este raspunsul care iti trebuie.
Incearca sa reaprinzi scanteia iubirii dintre tine si sotul tau, indragosteste-te din nou de el, fa-ti casnicia frumoasa. De ce?
Tu esti acum cea care sufera dupa un barbat, si il doreste cu ardoare, iti imaginezi scenarii cu voi fiind fericiti si indragostiti unul de altul. Te-ai gandit vreodata ca sotul tau poate fi in pozitia in care te afli tu acum? Dorindu-si aceleasi lucruri cu tine?
Gandeste-te la asta te rog.
In primul rand ești un caracter josnic, nu îți meriți omul de lângă tine .....care te-a luat de soți, da na tu ești o dobitoacă cu capul in nori in timp ce soțul este mai mult un bancomat prost pentru tine
Nu înțeleg cât de ștoarfă sa fi... încât să faci una ca asta, chiar nație proasta.
Nu pot sa înțeleg oamenii ca tine
Logic și moral ar trebui sa te despărți de soț și pe urmă sa vorbești cu ce martalog vrei tu, că oricum tipul ăla nu te-a văzut mai mult de ce ești...o femeie de-o tura și atâta
Mizerabil.