Ideea e simpla. Nu contează ce fac ceilalți. Nu trăiești viata lor.
Daca este normal intr-o relatie? Da, de ce nu? E valabil pentru ambii parteneri.
Daca tie nu iti place, este alegerea ta/voastră.
Esti pe naiba casatoria, intrebarea e comica, nota 10 saracuta de tine si perversul ala de barbat, isi baga banana in gurita, probabil ai lipsa de vitamina B, eu stiu ce lipsuri vede ala in sangele tau
Spune-i ca accepti DOAR daca el iti iti face primul.
Oricum trebuie sa te pregateasca de sex, deci, sa inceapa el primul... ca sa nu se scape pe el, cand ajungeti la sexul vaginal.
Eu nu inteleg, daca sexul orax e important pentru el, de ce naiba s-a casatorit cu tine stiind ca nu esti adepta sexului oral? Eu nu m-as fi casatorit cu tine daca aflam ca nu oferi sex oral.Nu voi accepta o partenera de viata care refuza sa fie o nimfomana pentru mine. Tu crezi ca i-ai facut lui un favor ca v-ati casatorit? Casatoria e un favor/cadou care el ofera ei, nu invers. Daca tot ai spus da, inseamna ca nu ai avut probleme sa primesti darul casatoriei, dar ai o problema sa oferi si lui ce doreste. Clar ca nu exista chimie, clar nu exista dragoste pentru el. Repet, lui chiar unde i-a stat capul (de sus) cand te-a luat?
Prietene dacă căsătoria la tine e sex la cere, mai bine dai la prostituată, ieși mai ieftin.
Deci stai, ar trebui sa ma casatoresc fara sa astept sex? Ar trebui sa indur casatorie fara sex? De ce? Ce motiv as avea sa ma casatoresc atunci? Repet, nu e ca si cum casatoria reprezinta un beneficiu concret pentru mine ca barbat, in schimb reprezinta 100% beneficiu pentru femeie. De ce ar trebui sa ofer acel beneficiu unei femei si nici macar sa pretind ceva care ar trebui sa fie un interes comun, atat al meu cat si al ei? Dar nu e problema, alege tu o frigida iar eu am sa optez pentru nimfomana. Nu e problema. Daca tu vrei casatorie fara sex, nu ma afecteaza pe mine personal cu absolut nimic
Nu vreau să zic că nici căsătoria, nici sexul nu e o monedă bună de schimb. Mai sus ai zis că tipul s-a căsătorit cu ea ca favor.
WTF? Ce beneficiu 100% il reprezinta casnicia pentru mine? ))
Si ce naiba de mega favor mi-a facut barbata-miu? Ca sa mor daca inteleg mentalitatea ta... explica-mi, te rog.
Pai daca il ei in gurita e dovata cal iubesti adica e sotul tau pan la urma. Sunt multe care accepta asa ceva ca e partenerul de viata. Si invers el ei sa-i faca oral. Asa merge tr intr-o casnicie, relatie. Daca tot il revuzi, posibil sa se duca la una care nu refuza, cai lipseste acel, ceva...
Adică să înțeleg că tu faci in pat cu soțul tău numai ce fac altele și nu ce simți tu pentru plăcerea voastră de cuplu? Săracul soț... Mi e mila de el