Eu cred ca ti-a curs sange din cauza faptului ca o fost prima data nu ca ti-a venit menstruatia! si in legatura cu prietenul tau. spune-i doar atat ca ai fost virgina si daca in 2 ani el nu are incredere in tine atunci nu v-a avea niciodata si ca nu mai are rost sa ii demonstrezi ca el tot pe a lui o tine, sau daca chiar vrei sa ii dovedesti sau i-al de mama si du-te la ginecolog poate atunci se convinge.bafta!
Scuza-ma,te rog, dar iubitul tau e un magar si jumatate.
A crescut in munti?! pe valea Amazonului cu crocodilii?!
Cum sa nu te creada?! Nu stie ca nu toate sangeram la dezvirginare? Plus ca, chiar daca nu sangerezi, vaginul e totusi stramt la inceput si de obicei doare.
Eu zic sa ii spui asa: ''platesti tu ginecologul si mergem sa ne spuna adevarul!''
Daca te iubea cu adevarat si dezinteresat nu iti facea asa ceva.
Ce inseamna dezvirginare la fete in primul rand. Dezvirginarea la fete este ruperea himenului un fel de folicula ce protejeaza vaginul. Acest himen se poate rupe chiar si la o simpla masturbare sau daca ai folosit un vibrator inainte, orice penetrare vaginala inainte de o relatie sexuala poate duce la ruperea himenului. Problema cu menstruatia nu e nici o problema. E ceva foarte normal. Inseamna ca ciclul tau menstrual nu este regulat. Stai linistita, nu s-a intamplat nimic. Multa bafta si PRIETENUL TAU E UN MARE BULANGIU!
beausingurlamasamea întreabă: