| LoLo a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 3 saptamani si deja m-a rugat sa ma culc cu el...eu l-am tot refuzat dar el tot insista, si nu stiu cum sa ii mai raspund la aceasta intrebare ca sa nu se simta 'jenant'. Imi tot spune ca eu la varsta mea nu ar trebui sa mai fiu virgina(am 16 ani si el 18), dar eu vreau sa mai fiu sad

va rog ajutati-ma

multumesc

26 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca dupa 3 saptamani iti cere deja sex, e clar ca e singurul lucru pe care il vrea de la tine si, dupa ce il va capata, va pleca mai departe. Nu te trateaza ca pe o femeie serioasa, care merita sentimente, iubire, ci ca pe una usuratica, pe care o duci in pat si apoi ii dai papucii, trecand la urmatoarea femeie usuratica. La 16 ani esti prea tanara pentru sex, mai ales pentru genul asta de sex sportiv, fara setimente, fara nimic. Practic el vrea sa se foloseasca de trupul tau pentru placere si doar atat. Fiindca daca i-ar pasa de sufletul tau ar astepta intai sa va cunoasteti, sa va iubiti, sa apara intre voi intimitatea si placerea de a fi impreuna. Dupa 3 saptamani de relatie, nu trebuie sa fi depasit faza plimbarilor de mana si pupicilor casti pe obraz.

| monyk a răspuns:

Buna, ce? Dupa 3 saptamani deja ti-a cerut? Vezi draga mea, sa nu accepti.Inainte de a face acest pas intre voi trebuie sa existe iubire, incredere, comunicare si nu cred ca e cazul; sunteti abia la inceput si aveti timp pentru asta.La 16 ani nu cred ca e mare lucru sa fi virgina, a fi virgina e o mandrie si nu stiu ce ii se pare lui ca la 16 ani e mare lucru sa fi virgina...eu zic sa ii spui pur si simplu ca inca nu esti pregatita pentru acest pas, ca e prea devreme si relatia trebuie sa fie mai inchegata inainte sa faci a acest pas. Iar el daca chiar ii pasa de tine ca de iubit mi se pare prea devreme, daca ii pasa de tine si doreste sa aiba o relatie serioasa cu tine atunci te va astepta si te va accepta as cum esti.Nu te grabi sa faci acest pas si apoi sa iti para rau, ai mare grija. E mult prea devreme!

| madalicious a răspuns:

Scumpo, ai intrat in belea cu baiatul asta. E clar ca inca de cand ti-a cerut sa fi iubita lui, a avut lucrul asta in cap: sexul.

Eu iti pot da niste scuze, insa pana la urma nu vor mai merge nici ele, si vei fi nevoita sa ii dai papucii, daca vrei sa mai fii virgina!

Deci scuzele sunt: 1. Este prea devreme suntem impreuna doar de 3 saptamani!
2. Nu sunt pregatita si vreau sa fie ceva special!
3. Mai asteapta cateva luni. Maxim un an.
4. Daca ma iubesti ma vei astepta.
5. Nu sunt sigura de ce simt pentru tine, trebuie sa ma gandesc mai bine. Da-mi cateva saptamani/luni de gandit.

Si daca nu merge niciuna dintre ele, nu uita scumpo...mai sunt destui baieti pe lume! Si nu merita sa-ti pierzi virginitatea pe un profitor! Trebuie sa fie ceva special big hug caci se intampla doar o data in viata lucrul asta!

Bafta si ai grija de tine si ce alegere faci.

| Stefania a răspuns:

Pai daca asta a cerut deja in a treia saptamana atuncia logic ca nu pentru fumusetea ta si nu pentru calitatile tale te-a ales ci pentru a se culca cu tine. Te foloseste. Da-i papuciwinking

| multimoak a răspuns:

Ii spui: Viata mea, virginitatea mea! Nu-ti convine: pa pa!
Si ce daca il faci sa se simta jenat? El nu te face sa te simti jenata? Ii spui ca o vei face cand iti vei dori tu asta si nu cand are el chefwinking

| DenisaMetal a răspuns:

Spune ca nu esti pregatita si daca chiar te iubeste va trebuia sa fi tu pregatita si psihic si fizic si daca te iubeste cu adverat,
vei vedea ca va avea rabdare pana in momentul cand tu vei fii pregatita. pup bafta

| Andreea_7493 a răspuns:

NEEEEXXXXT! Lasa-l ca nu te merita daca dupa 3 saptamani are tupeul infect ...lipsa de bun-simt sa iti spuna asa ceva.Sa caute alta. O sa gasesti un baiat care sa te merite intr-adevar pentru ca el din cate se vede vrea doar sex si eu zic ca nu se merita.Bafta:*

| nyko06 a răspuns:

Il rogi sa te mai astepte daca tine la tine si te iubeste cu adevarat, nu trebuie sa o faci petru ca te obliga el daca nu te intelege inseamna ca nu tine la tine cu adevarat, daca nu vrei sa te culci cu el nu o fa sa regreti dupa aia este o alegere destul de importanta in viata ta. Ai grija ce faci si vb cu el spune-i ca nu esti pregatita sa te mai astepte.

| nyko06 a răspuns:

Cred ca ai gasit si singura raspunsul din ce ti-au spus si ceilalti nu te merita daca nu te intelege si nu vrea sa astepte pana ce tu vei fi pregatita inseamna ca numai asta urmareste si acesta ii este interesul si oricum e prea devreme dupa 3 saptamani nu ceda asa de repede ca sa nu regreti mai tarziu daca tu mai vrei sa fi pastreazate asa si daca tot insista lasa-l balta vei gasi pe cineva care sa te pretuiasca si sa te aprecieze asa cu esti. Insistenta lui e banuitoare inseamna ca scopul lui e doar asta sa se culce cu tine, nu fa pasul asta asa de repede inca esti mica ai vreme.

| elamit a răspuns:

Refuzal iar sau spune-i in fata ca nu vrei sa faci sex, mai ai timp destul e prea devreme.

| MoreTime a răspuns:

Porc... Lasa-l! Daca dupa 3 saptamani iti cere asta e clar!
De fapt pentru asta e cu tine, la asta vroia sa ajunga si nu se mai putea abtine si ti-a zis acum. Lasa-l sa se duca in tara viselor nu iubi de astia pentru ca in primul rand iti faci tie rau.
Zii ca vrei la 18 ani, ca daca te lasa insarcinata sa vezi cum fuge de nu-l mai vezi laughing
Nu-ti strica adolescenta pentru unu' de asta!

| LoLo explică:

Spune ca nu sta cu mine numai pentru chestia asta, imi tot spune ca ma iubeste si din astea... da mai am prietene care sunt virgine

| bblock69 a răspuns:

Spune-mi ca nu esti pregatita si ...gata!
Daca nu intelege si continua sa insiste...atunci nu te mertita...Deloc!
Scapa de el...nu este o relatie de viitor!

| cami_5314 a răspuns:

Draga mea, cred ca acest baiat nu urmareste de la tine decat un singur lucru si anume sa se culce cu tine. Cred ca cea mai buna alegere pentru tine in momentul asta sa il lasi si sa cauti altul. Sunt mai multe de spus, si as vrea sa spun ca atitudinea ta este naturala si normala.
Nimeni nu are dreptul sa te oblige sa faci sex (prin obligat ma refer si la santajul emotional). Ca sa faci sex cu o persoana trebuie sa ai incredere in acea persoana, trebuie sa fii gata psihic si fizic pentru pasul asta. Toate astea erau sunt valabile si daca tu nu erai virgina, si pentru ca tu esti virgina si o sa faci sex pentru prima data conteaza si mai mult.
Cand faci sex prima data partenerul tau trebuie sa aiba rabdare cu tine, daca el nu e in stare sa aiba rabdare cu tine cand sunteti imbracati, te astepti sa aiba rabdare cu tine in pat?
Eu zic sa te gandesti bine de tot la ce o sa faci, pentru ca mai repede treci peste regretul ca ai refuzat sa faci sex cu unul, decat peste regretul ca ai facut sex prima oara fara sa-ti doresti lucrul asta, presata, fortata de cuvinte care oricum nu au nici o noima, si cu un om fara rabdare, si fara sentimente foarte profunde pentru tine.
Ce daca esti virgina la 16 ani? Este absolut normal! Si eu eram virgina la 16 ani ca marea majoritate a fetelor, si am ramas virgina pana in momentul in care mi-am dorit sa fac dragoste cu un baiat. Totul a venit de la sine, normal, natural si frumos. Nu este nimic in neregula cu tine, dorinta sa faci dragoste cu cineva va veni cand vei fi gata. Simplul fapt ca tu nu vrei, arata ca nu esti inca pregatita.
Deci parerea mea este ca, prin faptul ca el se 'jeneaza' atata dupa doar 3 saptamani de prietenie arata ca nu te merita si ca urmareste doar sa faca sex cu tine. Ca si ultima idee o sa-ti spun o zicala : oaia care nu are grija de blana ei o mananca lupii.
Numai bine

| IloveCats a răspuns:

De ce mai stai cu el, daca dupa 3 saptamani deja te roga sa faceti asta?

E clar ca numa de asta sta cu tine, si vrea sex cat mai repede si dupa aia sa te lase.Eu zic ca nu faci prostia asta si sa-l lasi.

| pufu :* a răspuns:

Hey big hug cred ca raspunsul l'ai gasit deja. Chiar tu ai spus " eu vreau sa mai fiu " deci simplu! ramai asa cum esti si nu face nimic cu el! Si app. din moment ce dupa 3 saptamani in cere sa te culci cu el imi si dau seama dupa "ce" umbla happy!
Eu zic sa nu faci nimic! dar totusi decizia e a ta happy
""Imi tot spune ca eu la varsta mea nu ar trebui sa mai fiu virgina(am 16 ani ) "" lol faza asta e expirata! eu am 17 si totusi sunt. mai bine cauta altul care stie sa te aprecieze asa cum sunt sigura ca meriti! te pup :* nu uita : esti speciala! sunt sigura ca vei face cea mai buna alegere big grin
o zi frumoasa! big hug

| Văduva neagră a răspuns:

- Doamne` straight face. Raspunde`i in orice fel. straight face nu merita`, sa i te adresezi frumos`. mai ales daca te tot streseaza pe tema asta`straight face. Nu ceda.`happy. da`i papucii`. e clar ca te vrea doar pentru. straight face.
>:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca inca nu esti pregatita. Ca abia peste cativa ani doresti sa iti incepi viata sexuala, si nimic nu te poate face sa te razgandesti.
Spune-i daca te place asa virgina cum esti e ok, daca vrea mai mult, e liber sa plece, desi sunt convins ca ai vrea sa ramana langa tine, la fel de convins cum ca te va lasa cand isi va da seama ca nu poate sa te bage in pat.
Sub nici o forma nu accepta sa te culci cu el.
Spune-i ce ti-am zis si o sa vezi adevarata lui fata!
Succes la un alt baiat care stie sa aprecieze puritatea unei fete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar mai ai prietene care nu mai sunt virgine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lasa pacalita de el, daca te iubeste nu-ti cere sa te culci cu el chiar daca tu nu vrei asta, mai astepta.Nu cred ca te merita...pasul aceste este unul important(mai ales pentru noi fetele) si fa-l atunci cand esti sigura ca vrei sa-l faci nu te lasa fortata. pup si ai grija

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SI eu am un prieten de 3 saptamani si imi cere sa ma culc cu el.
Si eu am 14 ani si el 16.
nu mi se pare ceva normalbatting eyelashes
Ai grija de tine. te-am pupat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite draga mea:* eu is cea care ti-a dat sfat si eu l-am lasat dejalaughing)dai draq ca se mai gasesc si alti:Xeu am gasit unu si mai frumos si mai destept si mai de treaba...schimba-llaughing):X
te-am pupat ai grija de tine:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NESIMTIT.sta cu tine doar pentru sex nu pentru ca tine la tine.am fost si eu in situatia ta, nu merita

| inna_1376 a răspuns:

Buna, daca baiatul te iubeste ii spui sa mai astepte, daca nu lasa-l.Esti chiar asa sigura ca el e marea ta iubire?

| zapatrilulilu a răspuns:

Mai asteapta.ca e mai bine asa. eu is cu prietenul meu de 6 luni si recunosc ca am facut-o cu el din prima zi pentru ca imi placea de el de vreo 2 ani, el e cu 7 ani mai mare ca mine dar deja suntem ca si casatoriti mai mult pe la el stau dar tu daca nu ti asa mult la el nu are rost

| Mălina_Iuliana_1999 a răspuns:

Și eu sunt în situația ta straight face