| Rebeeca17 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 2 saptamani, iar el ma inseala cu altele.Problema este ca eu sunt virgina, iar el mi-a spus ca lui ii place de mine, dar pana cand nu o sa facem dragoste, o sa ma insele cu altele.Eu am 17 ani, iar el are 22. Mie imi place foarte mult de el, dar nu prea stiu ce sa fac. El este genul de baiat mai "smecheras" si nu vreau ca dupa sa sufar.

Răspuns Câştigător
| Cattuzu a răspuns:

Ce rau am ajuns... Ce pretentie sa mai avem noi de la felete de 13 14 de ani sa nu se lase prostite si sa intretina relatii sexuale, daca tu la 17 ani te prosteste specimenul asta de om ca si cum ai fi ultima persoana din lume, ce iubire e aia? Chiar nu-ti dai seama ca dupa ce o sa faci de 2-3 ori sex cu el nici nu o sa mai stie cum te cheama, mai bine cautati de viata ta si lasa-l impace. parerea mea acum nu stiu

11 răspunsuri:
| butterfly27 a răspuns:

Sincer, daca te-ar iubi, nu ti-ar face asta.Eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa-l lasi in pace. El de fapt asta urmareste sa te dezvirgineze si... te pup

| DeeaMarry a răspuns:

Dumnezeule! Cum pot exista asemenea indivizi straight face.
Cum adica o sa te insele pana cand o sa faceti dragoste?! Si tu cum poti sa accepti asa ceva? Isi bate joc de tine...

| nike19 a răspuns:

Rebeca17 esti proasta rau!

| Aurelian0709 a răspuns:

Parerea mea este sa nu te arunci la el in pat, mai ales ca se duce la altele.
Sfatul meu este sa il lasi si sa mergi mai departe, daca e smecheras baiatul mai bine lasa-l ca nu va face alt ceva decat sa se culce cu tine si sa te lase sa suferi. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treci la invatat si lasa jemecheriile si viitori ratati in viata, vezi-ti de carte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunta la el; nu te merita. Oricit de bine ar arata sau oriciti bani ar avea, daca a pus o asemenea conditie, LASA-L, daca ii pici in plasa, te va lasa el.

| loveyourkiss a răspuns:

Parerea mea e ca vrea doar sa profite de tine, mai ales ca ai zis ca e mai 'smecheras'. Daca esti cu el de 2 saptamani si el deja te inseala nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi mai incolo. El vrea sa se culce cu tine pentru ca esti virgina si orgoliul sau ar fi satisfacut.

Eu zic sa gasesti pe cineva mai de treaba. Ai grija de tine.

Bafta :*

| ananyyo a răspuns:

Pfff, tipic masculin, te sfatuiesc sa iti gasesti pe altcineva, acest "smecheras"vrea doar sa te prosteasca si sa te f... a! deschide bine ochii si gandeste rational! bafta

| alakyy a răspuns:

Ce spun prietenii tot ii drept, dar totusi va trebui sa te dezvirginezi odata si odata. asa ca alege ori acum ori mai pe urma.succese...

| CrsPYSY a răspuns:

Eu sunt de parere ca daca nu vrei..nu trebuie sa faci dragoste cu el.Gandeste-te bine... o sa suferi foarte mult daca o sa dureze relatia si o sa te insele.
Ar trebui sa renunti la aceasta relatie daca iti face atata rau happy
Sper ca te-am ajutat.

| GaNs a răspuns:

Iti spun sincer el vrea doar sa faca sex cu tine nimic altceva asta putem sa ati garantam toti de aici de pe TPU daca tu vrei cu adevarat sa o faci cu el fa-o dar iti spun am o prietena in situatia ta, si ea a facut-o cu el si sa indraggostit si mai mult de el si dupa aia s-au despartit si a trecut un an si ia inca sufera dupa el. faci cum vrei decizia e a ta!