(
Serios. mai, nu merita si nu cred ca il v-a lasa pe respectivul dupa atata timp
Din pacate cred ca asa va fi, oricum respectivul e insurat are copii si isi bate joc si de alti copii, adica de fostul meu prieten.
Sfatul meu:fii puternica si pretuieste fiecare clipa
Garantat,daca ai fi fost inselata cu doar cateva femei si nu 100 cum zici u, te-ai fi simtit mult mai naspa.Eu zic sa mai incerci, sa fii putin mai altfel cu el, sa observi daca mai doreste relatia cu tine...sau cu unchiasu
Cel mai bun antidot pentru a putea uita o persoana, este sa iti cauti pe altcineva. Sa iesi in oras, sa te distrezi, ca sa uiti. Dar trebuie sa ai multa vointa si un caracter puternic pentru a reusi asta. Mult noroc! Sincer, chiar imi pare foarte rau pentru tine. Eu cred ca asta ar trebui sa faci, alta solutie nu ai. Inclinatiile sexuale nu le poti schimba.
Imi pare rau pentru chestia asta. din pacate se intampla si in lumea reala nu doar in filme... eu nu as accepta niciodata una ca asta. mai ales sa stiu ca a facut sex cu un barbat, iar apoi face cu mine.
Tu esti tanara, iti poti gasi pe cineva oricand, dar una ca asta, ce ti-a facut el este de neiertat.
Fi tare!
Mda foarte nasol...as sugera sa nu te mai intorci la el si sa gasesti pe altcineva care sa te ajute sa treci peste asta!(parerea mea personala)
Eu una nu lasi mai atinge dupa ce a stat cu un barbat... e cam naspa dar daca il iubesti... Mult noroc!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: