| anamaria2200 a întrebat:

Sunt foarte indragostita de un baiat si suntem prieteni buni. Doar el si cea mai buna prietena a mea stiu asta. Zilele trecute am aflat ca stie si el dar nu a zis nimanui..Am vrut sa fie un secret si l-a pastrat. Acum doua zile am fost in mall si i-au placut ochelarii mei de soare. Am fost apoi la McDonalds si am fost eu si prietena mea cea mai buna sa comandam, in timp ce el statea la masa cu inca doi baieti. Mi-am lasat ochelarii pe masa si el i-a luat si si i-a pus la ochi. Apoi a mai trecut ceva timp am inceput sa ne plimbam(toti care eram..eram 5) si la un moment dat ne-au venit autobuzele...Noi avem autobuze separate...Eu nu am observat ca ochelarii sunt inca la el si am vrut sa plec la autobuzul meu,dar unul dintre baieti mi-a atras atentia despre ochelari. Baiatul de care sunt eu indragostita mergea spre autobuz si am inceput sa alerg dupa el si el a alergat repede in autobuz. I-am trimis un mesaj sa imi dea ochelarii ca il bat si el a zis ca mi-i da luni. Eu i-am zis sa aiba grija de ei si a spus ca o sa aiba. Maine, adica luni o sa megem la schi cu clasa si o sa mergem cu autobuzul.O sa dureze vreo trei ore sa ajungem. si i-am promis ca o sa il dau cu parfum de fete drept pedeapsa. Ce sa fac, ca sa fim prieteni mai buni? Si poate la un moment dat mai mult de atat? Va rog raspundeti!

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Tu nu vrei sa fiti numai prieteni si el nu se grabeste sa fiti mai mult.
Deocamdata, asteapta, chiar ca ai facut destule, sa mai faca si el ceva, are dreptate @neutrino!

| neutrino a răspuns:

Tu ai facut destule, acum asteapta reactia lui.