Poate el incearca sa protejeze relatia, respectandu-te pe tine. Adica el crede ca daca incearca sa faceti draguste poate tu te vei supara ca el a incercat. Incearca sa faci tu mediu "proprice" pentru a putea sa fiti impreuna si sa faceti dragoste chiar daca el nu o face. Comunica cu el despre treaba asta. Spune-i ce te deranjeaza. E foarte importanta comunicarea. Parerea mea e ca problema asta se putea rezolva intre voi 2. El poate cere sfaturi de la prieteni in timp ce tu cer sfaturi pe TPU.ro. Nu e nimic rau in a cere sfaturi, dar crede-ma ca daca comunici cu el vei afla mai multe decat de la noi cei de pe TPU. Nu il cunosc pe el, nu te cunosc pe tine.
Pot de exemplu sa iti zic: Poate are o alta relatie de care tu nu sti si e satisfacut de o alta fata. Dar chestia asta nu e sigura. Si daca nu e sigura si pui problema asta "Sti noi nu am facut dragoste de o luna, ai pe alta?" atunci iasa foarte urat. Asa ca cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e sa comunici cu el, fii matura daca el nu e. Scoate-ti inhibitiile din gandire si intreaba-l orice fara limite. Spune-i si lui asta. Simplu fa-ti curaj si spune-i ca te deranjeaza ca nu a-ti facut dragoste de o luna. Suntem oameni la urma urmei, nu sfinti(si sfinti faceau, dar nu cu sexe opuse).
Deci comunica cu el. Comunicarea tine o relatie sanatoasa.
Multa inspiratie!
Mai asteapta 4 5 ani daca nici pana atunci nu o faceti trebuie sa iei masuri!
Cauta sa comunici mult cu el! cum zice si binevoitor, el cauta sa protejeze relatia respectandu-te pe tine!
Da iubita dar dragoste poti sa faci cu oricine nu numai cu el.de exemplu cu mine eu nu te refuz
Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el, si daca nu afli ceva chiar din gura lui poate iti dai singura seama ce se intmpla cu el in cazu in care el are pe altcineva si intre voi e doar obisnuinta sau poate te iubeste si atunci nu gasesc raspunsu la intrebarea de ce nu vrea s afaceti dragoste tinand cont ca mai rar asa baieti
Pei... daca vrei vino cu un add zeul_n3bun. si te ajut eu sa facem dragoste :*
beausingurlamasamea întreabă: