Pt ca esti o fire mai sensibila. Vad ca esti in zodia 'pesti'(ca mine) si noi avem niste stari asa mai ciudate, uneori neintelese chiar de noi. Asa sunt si eu, ma trezesc suparata si plang din senin fara sa ma un motiv anume. Stii ce fac eu cand sunt trista aparent aiurea asa? Dau pe un program gen Zone Reality si ma uit la emisiuni cu urgente medicale, la oameni cu fel si fel de probleme si stii cum imi revin, imediat! Ma gandesc cat sunt de proasta sa sufar fara motiv si altii sunt la limita vietii. Tu singura iti poti ridica moralul, gandindu-te nu la ce nu ai ci la ceea ce ti-a dat Dumnezeu, sanatatea fizica si psihica, frumusetea, familia si pretuieste-le mult! Pupic!
Treci printr-o stare de tristete (nu cred ca poate fi vorba de depresie la varsta ta). Orice om are momente de genul asta. Probabil ai o imagine despre sine negativa, ai sentimente de inutilitate/pesimism, neputinta. Ia o foaie si un pix si scrie toate calitatile tale, atat fizice cat si psihice iar apoi timp de o saptamana completeaza foaia ca cate o calitate pozitiva de-a ta. Trezeste-te dimineata zambitoare si arunca o privire pe lista aia, incet, incet o sa-ti dai seama ca esti o persoana deosebita. Ai nevoie probabil si de un baiat in viata ta, care sa aiba grija de tine si sa te sustina.
Acest baiat exista in viata mea d un an jumatate, dar inutill...il iubesc ma iubeste dar gelozia lui ma depaseste,sunt geloasa dar nu asa ca el, nu am voie nici la paine sau sa vorbesc cu lumea.nu am voie cu prietene.nu am voie nikaieri...tin mult la el.dar el trage mai mult cu familia sa., si de asta s ivesc certurile mereu.
Prin ce-ai spus tu pe acolo, nu prea cred ca mai poate fi vorba de o relatie intre voi. Un barbat posesiv poate baga o femeie in depresie. Gandeste-te bine si fa-ti ordine in viata.
Vorbesti serios?
Asa mi s-a intamplat si mie uneori eram trista sau suparata fara motiv, iar de ceva timp am avut chiar o depresie dar acum nu mai e nimic, cred ca asta m-a ajutat si sa ma maturizez mai mult, pentru ca m-am mutat de la o scoala la alta si fac naveta acum. in noua clasa nu ma pot integra inca de un an si jumatate, iar ceilanti sunt fitosi si prosti...in fine am vrut mult sa ma mut la fosta scoala iar intr-o zi am stat pe ganduri singura si mi-am gasit medicamentul: nu o sa renunt niciodata pentru nimic in lume voi face tot posibilul sa ma mut inapoi si nu voi asculta pe nimeni care e contra. Deci intr-un sfarsit o sa ma mut (mi-am repetat asta de asa multe ori incat am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea).
Asa ar trebui sa faci si tu, nu renunta la ceva ce iti doresti daca asta e problema, sau fa tot posibilul sa iti fie bine si sa fii fericita. Nu uita ca nimic nu e imposibil dar gandeste-te bine ce iti doresti
Vei vedea ca lucrurile vor merge mult mai bine, doar incearca sa fii fericita.
Hai fato la mine acasa,facem o seara frumoasa, sa facem sex pe pervaz, sa ajungem la extaz!
Nu totul se rezuma la sex, oricum mersi ca ai incercat sa mi raspunzi