O fata poate sa iubeasca un baiat fara sa fie geloasa? O da... si inca cum! Eu sunt genul asta de fata. Adica nu ca nu sunt geloasa, doar ca nu o arat. Prefer sa ma inchid in mine, sa ma duc in camera mea, sa plang decat sa-i reprosez "ma, ce ai cu x sau cu y?".
Tot ce poti face tu e sa nu-i dai motive de gelozie, sa ii spui mereu cum ca o iubesti enorm si ca daca ai iubirea ei nu-ti mai trebuie nimic pe lumea asta. Intelegi tu ce vreau sa zic
Frate! Esti culmea! Tipa e super tare. Deci hai sa iti explic. Fata asta tine la tine, numai ca tu trebuie sa o recuceresti la infinit. Nu o sa iti arate niciodata o slabiciune.E tare de caracter. Si crede'ma ca eu cred ca ea chiar a plans cand a aflat ca tu vorbeai cu alta, ea simtindu'se oarecum folosita. Daca ea nu iti arata ca e geloasa, nu inseamna ca nu te iubeste si ca nu e. Doar ca are tarie de caracter si.nu imi vine acum in minte cuvantul ca e cam 4 dimineata . In fine. Sper ca ai inteles ceea ce an vrut sa iti zic. Take care si stai linitit ca eu cred ca tipa tine la tine.
Cu siguranta tine la tine, altfel nu ar continua relatia, fetele tot timpul isi pot gasi un alt prieten mult mai usor ca baietii.sincer nu stiu daca chiar tiar conveni sa fie geloasa.nu e placut deloc sa trebuiasca sa dai explicatii cand saluti o alta fata, sau de ce te-ai uitat la nu stiu cine. fata e destul de matura si capabila sa inteleaga faptul ca in viata de zi cu zi trebuie sa socializam cu cat mai multe persoane, sa venim in contact cu cati mai multi oameni. poate ar trebui sati ceri scuze si sai explici faza cu ioana.
Ma,ea tine la tine,chiar a plans,pentru tine.N-o face geloase, nu vorbi cu alta. Fata asta este bune,da incearca si u mai des sa o saruti, sa o iei in brate, ii cumperi flori, ceocolata, cate un trandafir rosu chesti.Eu zic sa nu o lasi sa pleca, o sa va fie foarte greu la amandou, stai si tu cumpinte si nu te mai da la altele.Ma bucuri ca team putut fi de ajutor, mult noroc.
Daca chiar esti tu primul ei iubit e posibil sa tina in ea sau sa nu aiba aceste reactii, sa nu fie geloasa, da se rezolva in timp stai linistit .
Eu ma gandesc la primul meu iubit, s-a dus sa vorbeasca cu o fata si eu nu am avut nici'o reactie [ aveam 12 ani ].
Acum, ca am mai multa experienta si bla bla bla pot spune ca sunt geloasa , dar la unii le arat la altii prefer sa tac si sa fac .
Si poti iubi un baiat fara a fi geloasa pentru ca ai acea incredere ca te iubeste pe tine .
Dar e posibilitatea sa nu te iubeasca , la cat de geloasa sunt eu , un fost iubit se uita in decolteu unei prietene, A. un tip de care imi placea mia atras atentia asupra acestui gest dar eu plictisita am zis " Nu am de ce sa fiu geloasa. ". Pentru ca nici nu il iubeam, imi era capu doar la A. .
Am zambit cand iti citeam intrebarea.
Ea are incredere in tine si de asta nu este geloasa.
Dar pana la urma nu ai de unde sa stii daca e gelaosa sau nu. poate e dar nu arata, dar asta nu inseamna ca nu tine la tine.
Sincer...ea nu vrea sa fie geloasa pentru a nu te supara sau pentru a va certa.Eu una asta cred...Inafara de asta ea tine la tineee suuper multCe frumos vorbesti
Pretuieste-o,nu ai vrea sa ma ai pe mine ca prietena )) daca indraznesti sa te uiti macar la o fata si din fata da sa mai si vorbesti cu ea pai te feliez )))
eu chiar sunt geloasa si nu pot tine in mine, si fac urat de tot!
daca adina nu iti face observatii sau nu iti arata ca e geloasa insemna ca nu vrea sa te piarda, se simte si ea rau iti dai sema daca vede ca ii acorzi mai multa atentie altei fete dar prefera sa taca si sa sufere ea decat sa va certati, ar trebui sa vorbesti cu ea, daca nu iti face crize de gelozie nu insmena ca nu o intereseaza sau ca nu e geloasa, poate chiar sufera.
si tu ce vorbeai cu ioana x( daca tu ai prietena ce vorbesti cu aia pai ti-e iti convine sa vorbeasca adina cu alti baieti?
hai da-mi funda
Iubirea adevarata nu cunoaste gelozie. gelozia apare intr-o relatie numai si numai cand orgoliul e mai mare decat dragostea. O fata geloasa te iubeste un pic, dar este foarte orgolioasa si nu are incredere in tine. O fata orgolioasa te considera un tip de nimic, un gunoi uman, fara demnitate si capacitate de a fi fidel. Gelozia inseamna ca iti dispretuiesti partenerul.
Iubirea adevarata se bazeaza pe incredere neconditionata. Si daca ai incredere neconditionata, nu poti crede ca partenerul tau te-ar insela. Si nu esti gelos/geloasa.
Mutubal întreabă: