Buna,sa stii ca uneori cuvintele nu pot sa exprime ce simte sufletul,fiecare are modul sau de a iubi si de a-si manifesta sentimentele, ea avand prima sa relatie, nu stie inca cum sa se comporte si poate e o fire sensibila si timida si nu vrea sa faca sau sa zica ceva gresit.Acorda-i timp si fii alaturi de ea,din moment ce e cu tine inseamna ca are sentimente fata de tine,doar ca nu stie cum sa si le manifeste; nu toata lumea e geloasa,ca sa fii gelos trebuie sa ai motiv,ca nu trebuie sa fi gelos din orice prostie,multe persoane tin in ele ceea ce simte si nu isi arata gelozia sau suferinta chiar daca exista.Ea poate ca face uneori pe indiferenta,ca sa nu iti arate cat de mult te iubeste, ea probabil crede ca daca se arata prea tare ca tine la tine, tu vei profita de acest lucru si atunci prefera sa fie putin mai retinuta.
Buna! da, o fata poate iubi fara sa fie geloasa. nu toata lumea are probleme cu gelozia, care de fapt e o boala. esti primul ei iubit, ea e genul care tine in ea, dar asta nu inseamna ca nu te iubeste. de ce vrei sa fie geloasa? cand e geloasa, nu e bine, ca e prea mult scandal, cand nu e geloasa, iar nu e bine. invata sa o iubesti asa cum este, ai grija de ea ca e micuta si naiva si incet incet o sa iasa din carapacea ei. bafta!
Doamne...am ramas profunda impresionata de felul cum te-ai exprimat.Nu as fi crezut vreodata ca un baiat poate sa vorbeasca atat de profund si frumos...Eu cred ca te iubeste, chiar daca nu se manifesta ea.Adica sa fim seriosi e o norocoasa sa aiba un asa baiat langa ea, nu are cum sa nu te iubeasca, eu cred ca tine totul in ea.
Foarte frumos ce ai spus tu. Nu toata lumea stie sa isi exprime sentimentele asa ca ori incerci usor usor sa o inveti sa devina mai deschisa ori te obisniesti tu cu modul ei de a fi. Iubirea muta e mai profunda decat cea cu mult zogomot
Mutubal întreabă: