| CristiCryssu a întrebat:

Sunt in clasa a9a si in clasa sunt doar 3 baieti.Eu nu am fost niciodata o fire sociabila, nu prea ies in oras si nu prea am prieteni, iar faptul ca suntem asa putini baieti nu ajuta.As dori si eu niste sfaturi, cum pot sa devin mai sociabil?

Răspuns Câştigător
| DyaElla a răspuns:

Pentru inceput studiaza`ti spatiul in care traiesti. Cunoaste lumea ce te inconjoara. Afla ce vor de la tine cei din jur. Cunoaste`ti limitele. Incearca sa te imprietenesti si cu fetele. Si noi suntem oameni. Poate iti vei da seama intr-un tarziu ca a meritat. Ar trebui sa fi mai deschis. Nici eu nu prea comunic, pentru ca nu sunt interesata de cei din jur. Ii cunosc, vorbesc cu ei, daca asa vor, dar nu`ss genul care zice buna la toti si toate dupa strada.
Incearca sa-ti faci prieteni noi... Vorbeste mai des cu colegii tai. Si eu as face la fel, dar nu imi place sa vorbesc intr`una cu toti, prefer sa fiu mai inchisa in mine. Asa ma feresc de posibilele conflicte cu cei din jur. Mereu am impresia ca fac oamenii sa se supere... asa ca, mai bine ma retrag.
Bafta happy

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i nimic,poti sa fii prieten si cu fete,nu crezi?
Azi intrebi de o tema,maine ceri un pix rosu,poimaine oferi un mar,in alta zi intrebi ce vor de la chiosc si,in general,le lasi pe fete sa vorbeasca!
Nu glumesc,vor considera ca esti de acord cu ele si iti vor creste actiunile in timp record.
Daca reusesti sa-ti faci o amica si,uneori o faci sa si rada,vor umbla toate dupa tine!
Poate ca nu iti doresti asta, dar esti deja condamnat, 3 baieti intr-o clasa intreaga este teribil de nedrept pentru multi!
Invata sa asculti ce spun cei din jur, invata sa observi cum se comporta in diferite situatii si, apropie-te numai de cele care decizi singur ca ti-ar putea fi amice!
Esti norocos!
Bafta maxima!

| CristiCryssu explică (pentru greece12):

Multumesc mult! Foarte folositor raspuns!

| greece12 a răspuns (pentru CristiCryssu):

Pune-l in aplicatie, nu ai decat de castigat!happy

| superdorex a răspuns:

Trebuie in primul rand sa dai importanta oamenilor din jur, sa vazi care e cel care te marcheaza, pe care ti l-ai dori prieten, razi la glumele lor, trebuie sa fii mai deschis, mai sociabil, sa iesi din starea asta! Sa vezi cum incetul cu incetul iti schimbi optica si nu mai vezi totul in negru da?

| MiK3L a răspuns:

In prmul rand iti trebuieo picatura de umor. Apoi vine de la sine.

| DaReZon a răspuns:

Care`i faza. Eu doar la scoala ce mai stau si atat. Acasa stau numai pe PC. Preteni nu prea am pentru ca 40% din baieti din cl mea sunt de la tara iar ceilalti nu prea ii suport laughing Daca nu iti place sa iesi afara doar ia`ti un microfon si vb cu lumea pe PC. E cam tot aceiasi big grin

| MonkeyBoss a răspuns:

Bucura-te! Era nenorocire mare daca erau doar trei fete. Daca sunt fete, ce-ti mai trebuie altceva? laughing

| ღAnonimaღ a răspuns:

Buna Cristi! Si eu am fost ca tine. Incearca sa vorbesti cu fosti colegi, cu actualii. Invitai in oras. Nu au de ce sa te refuze. Dupa vreo cateva intalniri o sa te cheme chiar ei sa iesiti in oras. Nu trebuie sa fi timid. Cu timpul o sa cunosti si alte persoane prin intermediul lor. Arata-le ca ai scapat de persoana aceea timida, fi mai glumet.

| Andrux_3060 a răspuns:

Pai incepe sa vorbesti pentru inceput cu fete, de obicei persoanele ca tine incearca sa intre in gasti foarte populare, ei bine nu face asta, gaseste persoane care sa te inteleaga si sa va ajutati intre voi. Veti iesi toti si va veti intelege. Funda? big grin

| Dawn a răspuns:

Tu esti timid, inhibat sau poate nu ai avut prea multa experienta in comunicarea cu oamenii pana acum. Eu te sfatuiesc sa nu te "straduiesti" prea tare. Oamenii care te vor place pentru cine esti tu vor veni la tine. Tu incearca doar sa nu te izolezi si profita la maxim de orice oportunitate de a cunoaste oameni noi. Succeswinking

| DaRkMist69 a răspuns:

Iesi frate in lume,,, vorbeste cu oamenii...cu colegii tai, colegele...incearca sa faci glumewinking

| CristiCryssu explică:

Meritati toti funda! Va multumesc tuturorhappy

| xTrue a răspuns:

Ridica.i fusta la profa de englezawinking

| AndreiXDI a răspuns:

Da! Asta le place cel mai mult oamenilor...incepe cu niste glume si sarcasmul ajuta happy asa mi s-a intamplat si mie cand am mers la o alta scoala primul anwinkingsi ai grija sa nu te intreci cu gluma ca te pot lua de fraier...fi si putin hot happy. Sper ca te-am ajutat.