| Sadgirl1411 a întrebat:

Bună tuturor, sunt noua deci nu prea știu cum funcționează treaba pe aici. Am mai multe întrebări, dar prima ar fi dacă poate să-mi spună cineva de ce nu am orgasm și nu am avut niciodată la sex normal. La oral am avut vreo 3 sau 4 in astia 11 ani de cand mi-am inceput viata sexuala iar prin masturbare ajung la orgasm. Menționez ca am 28 de ani și viata sexuala mi-am început-o la 17 ani. Nu știu dacă contează dar mna.
Apropo, sunt într-o relație cu cineva de 10 ani, ms de eventualele răspunsuri

9 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Nu as vrea sa intru in detaliile partidelor voastre sexuale, dar el face tot posibilul sa te multumeasca? Ai avut vreo experienta neplacuta/ trauma cand ai fost mica? Ai incercat si cu alte persoane? Ceva imi spune ca e o problema de psihic si va trebui sa consulti pe cineva mai in tema.

| Violleta2022 a răspuns:

Cu datele prezentate de tine, cand prin diverse stimulari ai orgasm, se deduce ca barabtaul ala este incapabil sa-ti produca un orgasm cu penisului lui, din catvea cauze:
- cucul prea mic al barbatului, care anatomic nu este capabil sa ajunga sa stimuleze centrii nervosi ai vaginului
- un cuc foarte subtire, care iarasi nu poate stimula vaginul
- o partida sexuala duraeza foarte putin (sub 10-15 min)
- lipsa preludiului
-lipsa de interes a barbatului ca sa te satisfaca. Probabil ca nici nu are habar ca tu nu ai orgasm si nici nu se chinuie sa iti produca unul.

| mihai69 a răspuns:

E trist dacă de 10 ani nu ai orgasm cu partenerul tău decât eventual odată pe an...
E clar că ceva nu merge între voi; el știe? Dacă da, cum încearcă să remedieze situația? Dacă nu (sau nu vrea să acționeze) - de ce nu cauți altul?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu te atrage partenerul, sau nu face ce iti trebuie tie.
Sau... Poate nu iti dai nici tu interesul, nu iti arati preferintele, nu incerci sa ti le descoperi...
"Chimia" dintre voi e foarte importanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu ai orgasm când faci sex și ești de 10 ani cu același bărbat e bine să cauți altul.

| just4ubr2015 a răspuns:

Incearca sa fii mai relaxata cu partenerul si sa diverficati partidele nu mai faceti doar standard ca mamaia de acum 100 ani si va veni si orgasmul. e posibil sa fie si din cauza partenerului tau poate nu e in stare sa te faca sa atingi orgasmul si atunci e rau.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Incercati alte pozitii sexuale mai diversificate, incercati un preludiu inainte de actul sexual sau vizionati filme xxx inainte, ca sa va incitati si o vezi ca o sa ai orgasm.Bafta!

| koko3475 a răspuns:

Sunt unele femei care pot atinge orgasmul doar intr-o anume pozitie. caut-o! sotia mea are rapid cand e peste mine. in alte pozitii are foarte greu. in plus mai e o varianta sa lasi rusinea si sa te si masturbezi in timp ce faci sex. cauta solutiile cu indrazneala. succes

| Sadgirl1411 explică:

Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Am încercat diferite jocuri filme poziții și multe altele dar el mereu zice ca nu are chef ca e obo și tot asa. Apropo știe ca eu nu ma termin dar nu cred ca îl deranjează fiindcă nu da nici un semn. Nu cred ca e vorba mărimii sau grosimii cred ca tine de faptul ca e asa. hai stai 2 sau 3 minute și aia e... nu vrea sa facă nimic nu îl interesează nu stiu. Chiar nu înțeleg. Și chiar mi-am dat tot interesul.