Nu as vrea sa intru in detaliile partidelor voastre sexuale, dar el face tot posibilul sa te multumeasca? Ai avut vreo experienta neplacuta/ trauma cand ai fost mica? Ai incercat si cu alte persoane? Ceva imi spune ca e o problema de psihic si va trebui sa consulti pe cineva mai in tema.
Cu datele prezentate de tine, cand prin diverse stimulari ai orgasm, se deduce ca barabtaul ala este incapabil sa-ti produca un orgasm cu penisului lui, din catvea cauze:
- cucul prea mic al barbatului, care anatomic nu este capabil sa ajunga sa stimuleze centrii nervosi ai vaginului
- un cuc foarte subtire, care iarasi nu poate stimula vaginul
- o partida sexuala duraeza foarte putin (sub 10-15 min)
- lipsa preludiului
-lipsa de interes a barbatului ca sa te satisfaca. Probabil ca nici nu are habar ca tu nu ai orgasm si nici nu se chinuie sa iti produca unul.
E trist dacă de 10 ani nu ai orgasm cu partenerul tău decât eventual odată pe an...
E clar că ceva nu merge între voi; el știe? Dacă da, cum încearcă să remedieze situația? Dacă nu (sau nu vrea să acționeze) - de ce nu cauți altul?
Nu te atrage partenerul, sau nu face ce iti trebuie tie.
Sau... Poate nu iti dai nici tu interesul, nu iti arati preferintele, nu incerci sa ti le descoperi...
"Chimia" dintre voi e foarte importanta.
Incearca sa fii mai relaxata cu partenerul si sa diverficati partidele nu mai faceti doar standard ca mamaia de acum 100 ani si va veni si orgasmul. e posibil sa fie si din cauza partenerului tau poate nu e in stare sa te faca sa atingi orgasmul si atunci e rau.
Incercati alte pozitii sexuale mai diversificate, incercati un preludiu inainte de actul sexual sau vizionati filme xxx inainte, ca sa va incitati si o vezi ca o sa ai orgasm.Bafta!
Sunt unele femei care pot atinge orgasmul doar intr-o anume pozitie. caut-o! sotia mea are rapid cand e peste mine. in alte pozitii are foarte greu. in plus mai e o varianta sa lasi rusinea si sa te si masturbezi in timp ce faci sex. cauta solutiile cu indrazneala. succes
Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Am încercat diferite jocuri filme poziții și multe altele dar el mereu zice ca nu are chef ca e obo și tot asa. Apropo știe ca eu nu ma termin dar nu cred ca îl deranjează fiindcă nu da nici un semn. Nu cred ca e vorba mărimii sau grosimii cred ca tine de faptul ca e asa. hai stai 2 sau 3 minute și aia e... nu vrea sa facă nimic nu îl interesează nu stiu. Chiar nu înțeleg. Și chiar mi-am dat tot interesul.