Ii ignori, te faci ca nu ii auzi, nu ii vezi, nu ii simti, ca si cum nu ar exista. Ar trebui sa te lase in pace asa. de multe ori functioneaza. Daca nu, spune-i doamnei diriginte.
Trebe sa pui alti baieti care sunt amici de treaba sa le dea o lectie asa te vor lasa impace.
Ar fii urat sa ii ignori ca ai putea sa ii ranesti si nici asa nu o sa fie bine, discuta cu ei cel mai frumos si vezi ce poti sa rezolvi si or sa inteleaga ei... :*
Spune-le ca ai prieten,unul inventat,nepotul vecinilor,varul unei prietene,ma rog, imaginatie libera!
Nu ca ar fi frumos sa minti, dar ei se afla in competitie ca sa-ti castige favorurile.Cum vor afla ca ai pe altcineva, se vor simti jigniti si te vor "parasi"...
Mult noroc!
Fa-ti un iubit si daca nu merge... incearca sa ii cuplezi cu altcineva si o sa te lase in pace! cel putin asa cred
nu spun din experienta
eu daca nu ma place o fata, o las in pace nu o sacai la cap, stiu ca mai exista fete pe lumea asta(P.S.inafara de fata pe care o plac mai nou, nu prea am primit refuzuri, in plus fetei noi nici nu i-am spus inca ca o plac)
incearca sa le dai o predica despre faptul ca mai sunt destule fete pentru ei. Mult noroc ( si eu tot 13 ani am deci ar trebui sa mearga)